Sex met stiefdochter deel 3

()


Hoi, hier Jos weer.

Afgelopen donderdag kwam Michelle bij haar moeder eten. Ik voel gewoon dat ze me totaal onder controle heeft. Haar houding… ze geilt me op door expres met haar geile dikke kont te draaien en ze knijpt me af en toe in m’n pik. Haar moeder is dan boven of in de keuken. Ik laat het allemaal toe en vindt het heerlijk Michelle haar dominantie.

Hoi paps, zei ze op een gegeven moment tegen me, ik ga zo naar de wc en dan trek ik m’n string uit en die stop ik in m’n jaszak. Ik wil dat jij straks naar boven gaat en m’n string meeneemt. Ik was verbaasd. Wat is m’n stiefdochter nu weer van plan??? Als je boven bent, spuit je mijn string vol met je geile zaad, zei Michelle. Ze stond op en liep naar het toilet. Na een paar minuten kwam ze terug en zei: zo paps,  nu is het jouw beurt. Ze liet me nog snel haar dikke geile blote kont zien, die ze weer snel in haar jeans propte.

Mmmm…ik had ondertussen weer een enorme paal in m’n broek. Ik stond op en liep naar de gang (m’n vriendin was ondertussen in de keuken bezig). Ik voelde in de jaszak van Michelle en haalde haar natte string uit haar jaszak. Wow lekker nat. Ik ging snel naar de badkamer en rook de heerlijke geile geur van haar string. De string was echt nat. Michelle had erover gepist, want de string rook naar pis en kut.
Ik likte en snoof aan die geile natte slip van Michelle en begon m’n keiharde pik af te trekken.
Het duurde niet lang of ik spoot m’n pik leeg in Michelle haar string. Mmm zoveel zaad nu in haar string. Ik stopte Michelle haar met zaad gevulde string in een zakje en deed het
weer terug in haar jaszak. Ik liep de kamer weer in en Michelle gaf me een knipoogje; en ik knikte terug. Na het eten ging Michelle weer naar huis. Later die avond kreeg ik een appje; hoi papa, ik ben heerlijk klaar gekomen. Ik heb jouw zaad in m’n kut gesmeerd en mezelf geil klaar gevingerd. Heerlijk gewoon jouw zaad als glijmiddel. Mmmmm, appte ze.

Wat een geile teef is Michelle toch, dacht ik. Ik ben haar onderdanige sexslaaf.Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *