Sex met stiefdochter

()

Hoi, ik zal me even voorstellen, ik ben Jos 54 jr.

Ik was laatst bij m’n vriendin thuis op een vrijdagavond, zij ging alleen naar een vriendin van haar om gezellig bij te kletsen, ik bleef lekker een avondje alleen thuis; ook lekker. Na 3 biertjes kwam er iemand binnen door de achterdeur. Hoi, riep ze. Het was m’n stiefdochter Michelle. Hoi, riep ik. Ze ging op de bank zitten en we kletsen wat. Mag ik bij jullie even douchen, vroeg ze, mijn ketel heeft het thuis begeven. Geen probleem, zei ik. Oké, dan ga ik even douchen, zei Michelle, ben zo terug. Mmm, dacht ik. Ze is namelijk een geil ding met een geile dikke kont, ik denk vaak aan haar als ik haar moeder neuk. Ik hoorde de douche lopen en ik kon het niet laten om boven te kijken of ik wat kon zien van Michelle haar geile lijf. Boven gekomen zag ik dat de deur op een kier stond.

Ik liep naar de deur en keek om het hoekje. Wow, wat ik toen zag, Michelle was haar lijf aan het insoppen. Ik kreeg gelijk een enorme dikke paal en begon me zachtjes af te trekken. Wat een lijf heeft Michelle, lekkere tieten, geil geschoren driehoekje en een supergeile kont. M’n pik was zo hard. Opeens riep ze: wat doe je daar? Ik had niet in de gaten dat Michelle mij door de spiegel kon zien rukken aan mijn stijve pik. Kom maar binnen hoor, zei Michelle. Ik schrok hiervan, maar liep naar binnen. Zit jij je een beetje op te geilen aan mij? vroeg Michelle. Ik wist niet wat ik moest zeggen en stond daar met m’n dikke stijve pik. Blijf daar staan, sprak ze dwingend. Ik luisterde en bleef staan bij de wastafel. Dus jij geilt op mij?? Ja, mompelde ik. Nou, dan zal ik je wat laten zien. Michelle begon zichzelf nu geil te betasten. Jee, wat een geile teef, m’n pik was keihard. Ze draaide zich om en begon haar geile reet nu te betasten en haalde een vinger door haar bilnaad. Oooh ga door Michelle, wat ben jij lekker. Ze bukte zich en ik zag dat er een vinger diep in haar geile kont verdween. Ik weet wel dat je op m’n kont geilt, zei Michelle. M’n pik was zo hard nu, ze kwam onder de douche vandaan en drukte haar geile kont tegen mijn dikke stijve pik.

Ooooh Michelle, wat ben jij een geile slet, zei ik. Ze draaide nog met haar kont langs m’n pik en vroeg toen aan me, wil jij je pik wel in m’n kont leeg spuiten. Ik had het niet meer, Michelle bukte voorover tegen de wastafel met haar dikke kont naar achter. Ik trok haar billen uit elkaar en likte haar anus lekker nat. Mmmmm jaaa, kreunde Michelle, lik me…ooh dit is zo lekker, je tong langs m’n kontgaatje. Ik werd helemaal wild en drukte m’n stijve pik tegen haar kontje. Neuk me anaal, riep Michelle, neuk me, druk je pik in m’n kont. Ik drukte wat door en m’n eikel ging bij Michelle in haar geile kont. Dieper, ik wil je helemaal voelen, schreeuwde ze. Ik neukte Michelle met lange halen, diep in haar geile kont. Oooh wat een geile slet is ze. Ik pompte nu geil en diep in haar anus. Jee Michelle, riep ik, ik houd het niet lang meer, ik ga zo spuiten. Spuit m’n reet vol, schreeuwde Michelle, ik wil je zaad in m’n kont. Na 3 keer pompen spoot ik mijn zaad diep in Michelle haar darmen. Ik spoot zeker 4 ladingen diep in haar kont. Ondertussen was Michelle ook vingerend klaargekomen. Wat ben jij een geil wijf, zei ik tegen haar. Lekker toch, zei Michelle. Ik heb toen haar sappen nog geil opgezogen uit haar natte kut. Zo, zei Michelle, nu ga ik nog even lekker douchen. Voldaan plofte ik beneden op de bank. Na 10 minuten kwam Michelle beneden schoon en gewassen. Bedankt voor het douchen, riep ze nog even, en dit avondje doen we nog een keer over. Wat een geil wijf is Michelle, dacht ik nog. Echt een slet die vaker geneukt wil worden.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *