Mijn zus en ik

()

Mijn zus was 20 en ik 16, mijn zus woonde samen met haar vriend. Hij zat in de bouw en was de hele week van huis ( 5 dagen ). Ik kwam wel eens bij haar logeren als ik vakantie had. Zij droeg vaak korte rokjes en ze had mooie volle billen.

Toen ze die dag de ramen ging wassen, stond ze op een krukje en ik zat op de bank. Daarbij had ik een prachtig uitzicht tussen haar benen en begon behoorlijk opgewonden te raken en wreef daarbij over mijn piemel. Op een gegeven moment zag ze het en zei ‘Zo, raak je opgewonden van mij?’ Ik zei heel eerlijk ‘ja’. ‘Nou’ zei ze, ‘je mag je broek wel uit doen hoor, dan gaat het makkelijker.’

Ik aarzelde eerst even maar trok toch mijn broek uit en zat daar in mijn blootje een beetje met mijn piemel te spelen al kijkend naar haar mooie benen en haar kort rokje. Toen ze klaar was, kwam ze naast mij zitten en zei ‘Je mag hier best wel naakt rondlopen hoor als je alleen met mij bent.’

Ze woonde in een kleine bovenwoning met 1 slaapkamer. Vervolgens vroeg ze mij of ik voor haar wilde stofzuigen. Dat wilde ik wel en wou mijn kleren aan doen, ‘Nee’, zei ze ‘dat mag wel in je naakie met de slang tussen je benen door.’

Nou dat deed ik en ik werd daar erg opgewonden van met een stijve piemel. Zij ging er mooi bij zitten te kijken. Toen dat klaar was vroeg ze of ik wilde afwassen en dat deed ik ook. Toen dat ook klaar was gingen we gezellig op de bank zitten en zei ze ‘Je mag je nu wel aftrekken hoor’ en ze deed haar rokje nog een beetje verder omhoog.

Ik kon bijna haar slipje zien en ben me heerlijk gaan zitten trekken, wel een halfuur lang denk ik totdat ik klaar kwam. Daarna zijn we gaan slapen, zij op hun eigen bed en ik op de bank. Ze nam mijn onderbroek mee zodat ik naakt moest slapen. Ze vroeg of ik haar de volgende morgen een kopje thee op bed wou brengen met een broodje kaas. Dat heb ik gemaakt, maar had dus geen onderbroek en heb haar dat naakt gebracht.

Ze had een hele korte nachtjapon aan en ik werd hier weer opgewonden van. Ze zei ‘Ga maar tegenover mij zitten met je benen uit elkaar en aan je piemel trekken.’ Tijdens het trekken schopte ze een beetje tegen mijn ballen en ik werd daar erg geil van, dat zag ze ook en schopte steeds een beetje harder.

Plotseling zei ze ‘Je mag mijn benen wel kussen hoor.’ Nou dat wou ik wel en dat was heerlijk geil. Daarna zei ze ‘Ik wil wel je meesteres zijn, je moet hier naakt rond lopen en doen wat ik zeg.’ Ik ging ermee akkoord. Ik ging het huis voor haar schoon maken, de afwas doen en zij liep rond in een heel kort zwart rokje van nepleer. Ze ging mij dingen bevelen en schopte zo nu en dan in mijn ballen of gaf me een knietje waar ik ontzettend geil van werd.

Op een middag ging de bel en zij deed open. “Blijf maar gewoon zo zitten’ zei ze en ze liet een vriendin binnen met een kort spijkerrokje. ‘Zo’, zei ze ‘nu ga jij ons lekker bedienen.’ Dat deed ik met een stijve piemel. Op een gegeven moment heeft mijn zus me vastgebonden aan een paal met mijn benen uit elkaar en ze ging mij in de ballen trappen waar haar vriendin bij zat met haar kort mini rokje.

O wat raakte ik hier opgewonden van. Ze gingen tussentijds even weer koffie drinken en ik stond daar naakt met de benen uit elkaar. Ze hadden vrij uitzicht en zaten een beetje te giechelen. Mijn zus fluisterde wat in haar oor en haar vriendin stond op en maakte mij los: ‘En nu kruipen slaafje’ zei ze, ‘met je benen uit elkaar’, en zij schopte mij ook in de ballen. We hebben dit vaker gedaan.

Nu hou ik ontzettend van SM en laat mij dan ook wel eens behandelen door een meesteres. Deze trapt mij dan ook in de ballen en moet ook wel eens haar pis likken die zij dan op haar benen smeert….Als ze mij dan lang in de ballen trapt kom ik klaar.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *