Mis jij jouw pa ook zo!

()

Het verhaal begint hier en is waargebeurd.

Via een internet site had ik een advertentie geplaatst met als titel mis jij ook zo jouw papa.

Na een paar dagen reageerde Fleur een meisje dat heel erg haar vader miste.

Na wat heen en weer gepraat te hebben, vertelde zij mij dat zij het zo miste dat zij niet meer op schoot kon zitten, en dat zij het strelen van haar vaders handen over haar lijf zo miste. Dat vond zij het grootste gemis. Zij vroeg ‘zou ik bij u op schoot mogen zitten als wij elkaar ontmoeten?’ Natuurlijk vond ik dat goed, ‘maar kun jij mij dan eerst laten zien hoe jij er uit ziet, dan stuur ik ook een foto, goed?’

En ja hoor ik kreeg haar foto toegestuurd, wauw wat een lekker stuk zo in haar strakke hotpants en topje, waar bijna alles zichtbaar was. Ik mailde haar dat ik wel een heel stuk ouder was namelijk 53 jaar en zij pas 18 jaar.

Wij maakten een afspraak bij mij thuis ook omdat het warm was die dag en ik een zwembad thuis had.

Om 10 uur ging de bel en daar stond zij in alle schoonheid in de zon.

Weer kon ik mijn mond niet houden, ‘wauw wat ben jij mooi. Kom maar gauw binnen, dan drinken wij samen eerst iets.’ Ik ging snel zitten want mijn zwembroek vertoonde mijn erectie.

Na wat gebabbeld te hebben vroeg zij of ik haar even wilde knuffelen, en daar had ik dan ook geen enkel bezwaar tegen.

Zij stond op en zei ‘ik kom wel even bij u opschoot’ en voor ik het wist, spreidde zij haar benen en kroop bij mij op schoot. Ik voelde gelijk wat er gebeurde, mijn dikke zaadpik groeide in mijn broek. Ik streelde haar rug en ik hoorde haar zuchten, ‘lekker papa streel mijn hele lichaam maar.’ Ik voelde dat zij bewoog op mijn schoot en zij giegelde dat zij iets hards voelde tussen haar benen. Ik vertelde haar dat ik niet van steen was, ‘dat ben ik ook niet hoor’, hoorde ik haar zeggen. ‘Laten wij eerst gaan zwemmen’, stelde ik voor. Wij gingen naar buiten. ‘En waar kan ik mij omkleden?’ ‘Gewoon hier bij het zwembad, maar ik moet nog even wachten, want ik heb nog steeds last dat jij op mijn schoot hebt gezeten.’

‘O maar daar help ik u wel even vanaf hoor.’ Zij knielde voor mij neer en voor ik het wist had zij mijn dikke zaadpik van ruim 21 cm in haar mond genomen. Ik kreunde het uit van genot, haar handen masseerden mijn zware ballen en haar tong maakte mij gek. Ik kreunde het uit van genot. Ik schreeuwde ‘ik kom’ en spoot haar hele mond vol met mijn spermaroom. Ik zag haar kokhalzen en slikken en zij likte mijn hele staaf af zodat er geen druppel achter bleef.

Wordt vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Mis jij jouw pa ook zo!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *