Na het trainen bij het volleyballen

()

Toen ik zes jaar gelden met Michelle samen ging wonen in het dorp waar zij geboren was en waar zij lid was van de plaatselijke volleybalclub werd ik ook lid van de volleybalclub en kreeg er al snel wat vrienden bij. Na het trainen of thuis wedstrijd gingen wij naar de kleedkamer en gingen daar vaak onder de grote douche waar je met meerdere onder kunt en meestal gingen jongens en meisjes met elkaar in de grote douche. Ik heb in die jaren al veel jongens en meisjes naakt gezien en ook Janneke een vriendin van Michelle die ook bij het volleyballen is. Er werd regelmatig naar mijn kruis gekeken als ik naakt onder de douche stond maar meer was er niet bij en bij uitwedstrijden waren er meestal kleinere douches.

Drie maanden geleden mochten er weer wedstrijden gespeeld worden en wij hadden een uit wedstrijd en Michelle die moest werken kon niet mee. In de kleedkamer trok ik mijn sportkleren aan en Janneke was er ook en deed haar jeans en shirtje uit, en voor zij haar sportbroekje en ander shirt aan trok deed zij haar bh nog uit en trok een sport bh aan. Zij had grote harde tepels en toen zij haar sport bh aan had stonden er een paar flinke bultjes op.

De wedstrijd begon en tot aan de rust stonden wij achter, na de rust maakten wij weer meer punten en wonnen de wedstrijd. Terug naar de kleedkamer trokken wij onze nat van het zweten kleren uit en er waren zes douches en de meeste gingen met twee tegelijk in een douche. ‘Kom maar mee, dan gaan wij ook samen in een douche’, zei Janneke en trok mij al mee de douche in. Een handdoek mee genomen, aan het haakje gehangen en toen het water warm was onder de sproeier stond ik achter Janneke. Toen zij zich wat bukte om haar voeten te wassen kwam zij met haar kontje tegen mijn lul, zij keek lachend om en vroeg of ik iets van plan was. ‘Nee, jij drukte je kontje er tegen’, zei ik en Janneke draaide zich om en vroeg of ik haar rug even wou wassen.

Ik deed zeep op mijn handen en begon over haar rug te wrijven en Janneke kreunde zacht en drukte haar kontje weer naar achteren. Toen ik over haar billen wreef, wreef ik weer omhoog en ging over haar zij. Janneke rilde toen ik de zijkant van haar stevige en wat vollere borsten aan raakte, mijn lul was al wat groter geworden maar hing nog naar beneden. ‘Zal ik jouw rug ook even doen?’, vroeg Janneke met een al wat hese stem en deed al zeep op haar handen. Ze begon mijn schouders te wassen en ging lager over mijn rug en hurkte al achter mij toen zij mijn billen waste. Zij duwde haar hand tussen mijn billen en toen ik mijn benen wat uit elkaar zette voelde ik haar handen over mijn ballen gaan, zij speelde even met mijn ballen en pakte dan mijn al recht vooruit staande lul vast en ging er over op en neer. Ik voelde dat zij er wat harder in kneep en de voorhuid mee over mijn 5 cm dikke eikel trok, zij draaide mij om en nam mijn kloppende eikel in haar mond en zoog mijn lul na een paar minuten over mijn eikel dieper in haar mond, en zoog er nog harder op.

Toen ik kreunde dat ik bijna kwam, kneep zij wat harder in mijn ballen en likte over mijn eikel, en ik spoot zes stralen sperma in haar mond. Janneke zoog mijn lul nog leeg en kwam recht staan en zoende mij nadat zij het sperma doorgeslikt had. Ik zakte door mijn benen en drukte mijn mond op haar schaamlippen, zij zette haar benen ook verder uit elkaar en ik duwde mijn tong tussen haar schaamlippen en likte haar kutje tot zij ook klaar kwam en haar sappen uit haar kutje spoten. Ik spoelde mijn gezicht nog af en zoende haar nog even.

Ze fluisterde dat wij uit de douche moesten gaan anders komen ze direct kijken waar wij blijven. Een kort zoentje en wij drogen ons af en gaan weer de kleedkamer in waar nog enkelen zich aan het aankleden zijn. Wij trokken onze kleren aan en gingen in de kantine nog wat drinken voor wij weer naar huis gingen. ‘Ik rij wel met jouw mee als dat mag’, zei Janneke. ‘Jij wel’, zei ik. Wij reden weer terug en als ik bij Janneke stop vraagt zij of ik nog wat mee ga drinken. ‘Johan is nog niet thuis’, zei ze. Ik stapte mee uit en Janneke maakte de voordeur open en ik liep maar naar binnen en deed de deur achter mij dicht en nog in de hal sloeg Janneke haar armen om mijn nek en drukte haar lippen op mijn lippen.

Al zoenend duwde zij mij naar de woonkamer en naar de bank en voor zij mij op de bank duwde, maakte zij mijn broek open en duwde die naar beneden en trok die mee uit en schoof mijn onderbroek ook nog naar beneden. Toen ik naakt was duwde zij mij op de bank en trok haar kleren ook uit en kwam op mijn benen zitten. Zij speelde even met mijn lul die alweer snel overeind stond en richtte hem tussen haar schaamlippen. ‘Ik wil hard genomen worden en ik ben aan de pil’, kreunde zij toen zij zich over mijn 20 cm lange en 5 cm dikke lul liet zakken. Zij bereed mij een poos voor ik haar op de bank legde, haar benen omhoog duwde en achter haar ging zitten. Ik leg haar voeten op mijn schouder en zag haar nat kutje al open staan en stoot mijn lul tot aan de wortel in haar kutje. Ik trok hem er bijna uit en stoot hem er weer diep in en al na een paar stoten voel ik haar kutje verkrampen.

Ik boog wat voorover en nam een harde tepel in mijn mond en beet er zachtjes op. Janneke spoot weer sappen die langs mijn lul uit haar kutje stroomden, ik trok mijn lul uit haar kutje en draaide Janneke om en zette haar op handen en knieën op de bank, ging achter haar zitten en stoot mijn lul in een keer tot aan de wortel in haar kutje. ‘Ja, neuk mij hard’, kreunde Janneke. Ik ramde mijn lul nog enkele keren diep en hard in haar kutje en Janneke begon harder te kreunen toen zij mijn lul weer dikker voelde worden en ik voelde haar kutje strakker om mijn lul spannen. Janneke schokte bij iedere straal sperma die ik diep in haar kutje spoot. Wij rusten nog even uit voor wij naar de badkamer gaan om ons nog een keer te douchen. Wij droogden ons af en trokken onze kleren weer aan en ik moest weer naar huis gaan anders was Michelle nog eerder thuis dan ik…..

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *