Onverwacht geil moment – deel 2

()

Na een paar weken kwam ik bij de parkeerplaats weer aanrijden en zag die taxi er weer staan. Ik had ze tussendoor niet meer gezien. Ik zette mijn auto naast die van haar, het kon. Zij stond met de neus naar voren en ik naar de andere kant. Ik pakte mijn pakje en liep langs de auto en keek naar haar en zij naar mij. Ze stak haar hand omhoog en glimlachte. Ik deed dat ook. Toen ik terugkwam lopen draaide zij haar raam open. “Hoi” zei ze. ‘Even niet gezien’. Ik: ‘Ik jou ook niet’. Ze zei: ‘Wat ik gedaan heb vorige keer heb ik nog nooit gedaan. Maar ik moest zo nodig en wist niet waar ik het eigenlijk moest doen. En toen kwam jij onverwacht met een oplossing. Toen jij daar zo stond te kijken maakte het wel wat los bij mij. Ik begon het geil te vinden maar iets hield me tegen. Toen ik klaar was deed ik toch iets wat ik niet had verwacht. Ik kneep je in je kruis zonder dat ik er erg in had en kuste je op je wang. Daarna moest ik toch steeds aan dit voorval denken, ook al toen ik weer verder ging met werken. Het liet me niet los, vond het spannend wat ik gedaan had. Wilde thuis er niets over zeggen, ben getrouwd. Later in die week moest ik tijdens mijn werk ook weer eens zo nodig. Ik wilde het zo graag weer buiten doen, dat kwam in me op. Ik heb de auto naar een wat stil plekje gereden, deur open gedaan en er achter gaan zitten. Oh wat lekker was dat. Ik werd er weer geil van en pakte in de auto even mijn clitje. Dit had ik niet verwacht, ben eigenlijk niet zo.’

Ik zei: ‘Ik vond het ook lekker, ik had zo ook nog niemand zien plassen, werd er ook geil van en het heeft mij ook dagen achtervolgd. Ik heb me bij terugkomst op het werk even afgetrokken. Al was ik schijnbaar al wat klaar gekomen toen jij mij in het kruis pakte. En ik heb ook niks gezegd thuis want ook ik ben getrouwd.’ Ze zei: ‘Zou jij je achterdeur open willen doen.’ Ik zei: ‘Ja’ en deed dat. Het ging net zodat de deur bijna tegen haar wagen aan kwam. Zij deed haar deur ook open en toen zag ik pas dat zij een rok aan had tot ongeveer haar knieën maar iets was op geschoven. Daaronder had ze een zwarte panty. Ze draaide zich naar buiten en zette de voeten op de grond en begon haar rok omhoog te trekken. Wat ik toen te zien kreeg. Ze had een open panty aan, geen broekje erop. Ik keek zo tegen haar kaal kutje maar met wat schaamhaar erboven. Wat een gezicht. Ze trok direct haar schaamlippen wat naar buiten en liet gelijk een straal lopen. Ze keek mij aan en zei met een lachend gezicht: ‘Lekker?’ Ik zei: ‘Ja’. Ze zei: ‘Hier heb ik naar uitgekeken.’ En hijgend: ‘Oh wat lekker geil.’ Dit liet mij natuurlijk niet onberoerd. Ik had een flinke stijve gekregen. Ik dacht nu haal ik hem er wel uit. Omdat ik nog stond ben ik snel op de achterbank gaan zitten in haar richting en haalde hem snel eruit. Ik trok me gelijk af en kwam door de geiligheid snel klaar. Ze zei: ‘Genoten?’ ‘Natuurlijk’, zei ik.

Ze was ondertussen ook al klaar en ze pakte een papiertje en maakte zich schoon, deed haar rok goed en kwam naar mij toe. Ze pakte mijn lul en maakte hem ook schoon met een papiertje. En kneep er even in. Ik zei ‘Mag ik?’ Ze zei ‘wat?’ ‘Even je aan je kutje voelen.’ Ze deed haar benen wat wijder en zei ‘ja’. Ik voelde er even aan en zag dat ze dat lekker vond, ze sloot haar ogen. Maar ik liet mijn hand er niet te lang onder want we stonden toch op een openbare plaats. Gelukkig nog niemand gezien tijdens dit geile moment. Het is toch niet altijd zo druk, maar dan nog. Ze zei: ‘Dit maakt zoveel los. Heerlijk. Ik ben zo eigenlijk niet. Hoe het komt?’ Ik zei: ‘Draag jij meer deze panty?’ ‘Nee’, zei ze, ‘speciaal hiervoor gekocht. Is makkelijker dan met een broek aan. Is door ons eerder voorval gekomen. Toen ik daarna nog een paar keer zo heb geplast dacht ik het kan ook gemakkelijker. Ik had wel eens van zo’n panty gehoord maar nooit aan gedacht om er een te kopen. Dus naar op zoek gegaan. En nu doe ik het wel eens aan als ik weer eens plasgeil ben. En het voelt wel lekker. En zeker voor jou doe ik het aan.’ ‘En voor je man?’, vroeg ik. ‘Nu is het nog voor mij alleen en voor jou als dank. Even genieten van die spanning.’, zei ze. ‘Maar nu moet ik weer gaan. Ik hoop je binnenkort weer te treffen. En wie weet.’

En tegelijkertijd ritste ze haar dikke jas wat open en deed een zijde wat verder open trekken. Ze had een blouse aan die open was en ook mee open ging en zag toen een ongeveer C cup borst met een grote tepel. Ik zei: ‘Oh!’ Terwijl ze alles weer dicht deed vroeg ik: ‘Heb je nooit een bh aan?’ ‘Jawel’, zei ze. ‘Maar ik had de hoop je vandaag te zien en heb hem vanmiddag uit gedaan. Ziet toch niemand in die dikke jas.’ Op dat moment kwam er net iemand voorbij gelopen. Mooi net op tijd ingepakt. Ze zei: ‘Ik ga’ en keek toen even rond en gaf me een kus op mijn mond. ‘Ik blijf aan je denken en tot gauw.’ Ik vroeg ‘Zullen we telefoonnummers uitwisselen?’ Ze zei: ‘Neen, nu nog niet. Ik wil het nog spannend houden wanneer we elkaar kunnen zien.’ Ik zei: ‘Oké, ik zal deze dag en tijd een beetje in de gaten houden.’ ‘Ik ook’, zei ze en ging weg.

Wordt hopelijk vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *