Onverwacht geil moment

()

Kort sexverhaal

Op een dag dat ik weer wat pakketten moest rondbrengen zette ik mijn auto op een parkeerplaats naast een appartementencomplex naast een taxi waar net een passagier was uitgestapt. De chauffeuse stond nog bij de taxi en ik stapte uit en bracht een pakketje weg. Toen ik terug kwam gelopen zag ik de chauffeuse een soort van wegduik bewegingen maken tussen onze auto’s.

Ik kwam dichter bij de auto’s en op het moment dat ik net achter bij mijn auto kwam, kwam die mevrouw van ongeveer veertig jaar met een rode hoofd snel omhoog vanuit een hurkstand. Haar broek had ze nog aan. Ik zag dat ze schrok en ook ik deinsde even terug. We zeiden hoi en ik zei tegen haar: ‘Wilde je plassen?’ Met nog steeds en rood hoofd zei ze ‘Nee hoor!’ Ik zei tegen haar van ‘Doe maar. Ben je ervan af. Zoveel gelegenheden zijn er niet, zeker voor vrouwen. Zal mijn auto iets schuiner zetten voor nog minder inkijk, goed?’ Ze zei ‘Goed.’

Ik zette de auto iets schuiner en vroeg toen aan haar ‘Zal ik als extra bliksemafleider nog tussen de auto’s gaan staan?’ ‘Graag’, zei ze. Ik vroeg ‘Zal ik me omdraaien dan?’ Met enige aarzeling zei ze ‘Dat mag je zelf bepalen.’ Ik zei ‘Dan blijf ik kijken als het mag. Vindt het wel geil om een vrouw zo te zien plassen.’ ‘Is goed’, zei ze ‘maar let er wel op dat er niemand aan komt. Anders kan ik misschien last krijgen met mijn baas.’ Ze bukte een beetje en deed haar broek wat los en ging op haar hurken zitten. Ze schoof haar broek zo dat ik net haar kutje een beetje kon zien want ze was gewoon zo naar mij gaan zitten. Mijn geslachtsdeel was al wat gespannen geraakt maar toen was het zeker een flinke bobbel geworden.

Dat ze nodig moest bleek wel want het gutste er uit. Heerlijk om te zien. Maar mij keek ze niet aan. Ze zat wat naar beneden te kijken. Ik durfde mijn geslachtsdeel niet uit mijn broek te pakken want je weet nooit hoe ze daar op reageert. Maar ik wreef wel over mijn broek en moest voorzichtig zijn anders zou ik klaar komen in mijn broek. En ik moest nog verder. Een heerlijke straal liet ze over het parkeerplek lopen en dat was een geil gezicht. Toen ze klaar was keek ze omhoog en zei ‘Was het lekker?’ Ik zei ‘Heerlijk geil.’ Ze schudde even met haar billen en toen ze omhoog wilde komen zette ik een paar stappen naar voren en gaf haar een hand om haar omhoog te trekken. Ze stond nog met de broek omlaag en toen ze de blouse een beetje omhoog deed om de broek weer omhoog te trekken zag ik een klein plukje schaamhaar boven haar kutje. Ik stond op springen zoals deze vreemde vrouw voor me stond. Meer kon ik niet meer zien want ze deed haar onderbroek aan en haar broek.

Ze deed haar jas dicht en zei ‘Ik moet gaan want er staat een klant te wachten op mij.’ Ze zette een stap naar mij en pakte in mijn kruis en kneep er even in, gaf me een zoen op mijn wang en zei ‘Bedankt en ik hoop dat je genoten hebt.’ Ik zei ‘Ja zeker’ en ik voelde dat ik wat nat was in mijn broek. Ze zei ‘Misschien tot een volgende keer. Kom hier wel eens meer.’ Ik zei ‘Ik ook.’ Met een knipoog zei ze ‘Doei.’ We stapten allebei in de auto. Ik liet haar eerst weg rijden want zij stond daar het beste voor. Ondertussen maakte ik mijn broek los om even te kijken hoe nat ik was en zag dat ik toch een beetje was klaar gekomen al had ik dat onderdrukt. Zal wel gekomen zijn toen ze me beet pakte. Snel met een papiertje wat droog gemaakt, want ik moest ook nog even verder. Toen ik terug kwam op het werk ben ik snel naar de wc gegaan en heb me op het voorval lekker afgetrokken. Wat was dat een geile ervaring. Ik heb er nog dagen aan gedacht en genoten. Zal op die bewuste dag en tijd, als ik weer een pakketje heb, daar weer eens kijken of ik haar weer zie. Wie weet? Bij deze gedachte al verheug ik me erop.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *