Sex met stiefdochter deel 4

()

Hoi, Jos hier.

Afgelopen zaterdag hadden m’n vriendin en ik een lekkere wandeling gemaakt, heerlijk met dit mooie weer. Eenmaal thuis gekomen zat Michelle op de bank (ze heeft een sleutel van haar ouderlijk huis). ‘Hoi’ zei ze en we kletsen gezellig wat bij met ons drieën. Mijn vriendin begon met koken, ‘Eet je mee Michelle?’ vroeg ze. ‘Ja lekker’, zei Michelle. Michelle gaf me een knipoogje en fluisterde ‘Heb je me gemist???’ Ik knikte en ze glimlachte. Na het eten zei ik tegen m’n vriendin ‘Ik ga ff met de hond een rondje lopen.’  ‘Ooh lekker’ zei Michelle, ‘ik loop mee.’ We liepen naar het stukje park waar de honden los mogen lopen, het was ondertussen al gaan schemeren. ‘Mmmmm’ zei Michelle ‘ik moet heel nodig plassen.’ ‘Dan moet je maar achter de struiken gaan zitten.’ zei ik plagend. ‘Oké’ zei ze en verdween achter de struiken. Ik dacht al ooh jee waar gaat dit heen. Ik hoorde haar piesen, ze zei kom maar ff kijken paps. Ik stapte achter de struiken en zag Michelle gehurkt, haar jeans en string op haar enkels ordinair van haar af pissen en een dikke straal pis spoot uit haar geile kut. ‘Jee Michelle’ zei ik ‘je weet me elke keer weer op te geilen.’ Wat een geil gezicht haar geile kut die zich leegde op het gras. ‘Geil??’ vroeg ze en ik knikte en bleef naar Michelle haar lekkende kut kijken.

Nadat ze was uitgepist stond ze op en zei ‘Lik m’n kut schoon, heb geen papier hier, op je knieën.’ Ik ging op m’n knieën en Michelle drukte haar natte kut op m’n mond. Heerlijk, ik proefde een zoute smaak van haar piskut en een milde smaak van haar geile kut. Mmmm dit was zo lekker, ik voelde me zo onderdanig. Ze pakte mijn haar en drukte haar kut hard op mijn mond, mm ik snakte naar adem, wat een geile teef is Michelle, ze begon op mijn mond te rijden en schuurde heerlijk met haar piskut over m’n mond. Op een gegeven moment liet ze nog wat pis lopen en ik slikte het gretig door, mmm wat geil is dit. Ik voelde dat haar geile lijf begint te trillen en zwaar hijgend kwam ze klaar in m’n mond. Mmm Michelle liet haar kutsappen geil in m’n mond lopen, zo lekker. Pfff ik stond op met een compleet nat gezicht, Michelle kuste mij en likte m’n gezicht.

‘Zo paps nu jij je kwakje nog kwijt’. Ze leunde voorover (nog steeds haar jeans en string op haar enkels) en ik keek naar die dikke kont; wat een geile reet heeft die slet toch. Met haar dikke kont naar achter trok ze haar billen uit elkaar. Wat een uitzicht, ik keek naar haar anus die uitnodigend naar achter stond. ‘Ik ga m’n zaad in je kont spuiten Michelle’ zei ik. ‘Kom maar’, zei ze ‘neuk je anaalteef maar eens en spuit je zaad diep in m’n kont.’ Ik haalde m’n hand door Michelle haar kut en smeerde m’n pik in met haar kutvocht. Ik drukte m’n eikel tegen haar ster en m’n pik gleed soepel in haar kont. ‘Mmm spuit me vol paps, spuit m’n reet vol met je warme zaad.’ Ik neukte m’n stiefdochter met lange halen in haar dikke kont. Dit was zo geil en heerlijk, m’n ballen sloegen elke keer tegen haar kut, diep ramde ik m’n pik bij Michelle in haar dikke kont. ‘Oooh ik ga spuiten’, zei ik ‘Jaaaaa’ zei Michelle ‘spuit je zaad in m’n darmen, toe maar.’ Ik spoot een flinke lading zaad in haar dikke kont. Mmmm zo geil. We trokken allebei onze broek weer omhoog. Ik floot de hond die ik bijna was vergeten en liepen voldaan naar huis.

Wat een geile stiefdochter heb ik toch, een pis en anaal slet. Zo lekker. Tot de volgende keer.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Sex met stiefdochter deel 4”

  1. Wat een heerlijke geile avonturen beleef jij met je stiefdochter. Zou graag weer een vervolg van je avonturen met je geile stiefdochter lezen. En zou willen dat ik zou een geile slet tot mijn beschikking had. Maar misschien mag ik eens mee doen, mail me maar op [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *