Schoolpleincontacten – deel 3

()

De laatste week van het schooljaar was begonnen. De vakantieperiode stond op aanbreken. Dinsdag was D-day en begon rustig. Ik had tegen mijn partner gezegd dat het laat kon worden en ging samen met mijn kinderen en met de spullen naar school. “Veel succes en plezier met het optreden en de bedankavond ” zei mijn vrouw. Nadat de kinderen in de school waren verdwenen stond ik nog met Annemarie en Tanja op het plein nog te overleggen over de voorstelling en over de bedankavond. Na de spannende avond met Tanja was er verder niets meer bijzonders gebeurd. Haar man was even terug in Nederland geweest en we hadden het verder druk met onze dagelijkse bezigheden.

Van het schoolplein gingen we naar de sporthal waar de voorstelling gegeven zou worden. Annemarie, Tanja en ik gingen naar de bühne om even de zaal in ons op te nemen. De andere ouders die meededen waren er ook al. We gingen naar de kleedkamer om ons om te kleden. Ik deed mijn kleding uit, had mijn boxer aan en wilde mijn glitterjurk pakken. Annemarie zei “ zo dat is mooi gelukt Tanja. Frits heeft lekker gladde benen en borsthaar is ook mooi getrimd.” Terwijl ik de jurk aandeed waren de blikken van de ouders op mij gericht. “Staat je goed, Frits”, “ moet je vaker aan doen”. Er werd ook wat gelachen.

Het optreden ging prima. We hadden “I Will survive” goed gebracht en de kinderen hadden goed mee gedaan. Tijdens de lunchpauze gingen we naar een restaurant, ik had mijn jurk even uitgedaan en een broek en shirt aan gedaan. Ik zat met Tanja en Annemarie aan een tafel op het terras. Was gezellig en we bespraken dat we eigenlijk meer hadden moeten overleggen. Helaas was dat er niet van gekomen. Ook vertelde Annemarie dat ze mijn partner Linda bij haar ex had gezien toen ze haar dochter Floor kwam halen. “Ze waren gezellig aan de praat toen ik daar kwam”, zei ze.

We spraken af dat we die avond gezellig zouden gaan dansen op de bedankavond, het eindfeest voor de ouders die een bijdrage hadden geleverd in het schooljaar. Daarna moesten we terug voor de middagvoorstelling. Het werd een groot playbackfeest met bekende nummers. Een mini songfestival.

Daarna gingen we even eten. Was gezellig en er werd al lekker gedronken. Tijdens het eten kreeg ik nog een appje van mijn partner, Linda: “Hoe is het gegaan? Succes vanavond! Morgen moet ik trouwens weg”, appte ze. “Ik heb afgesproken met Frank, je weet wel de vader van Floor, is wel een aardige man die een beetje eenzaam is.” Ik kon het appje niet helemaal plaatsen, maar reageerde met een ?. Ik vroeg aan Annemarie hoe het met haar ex ging. Ze vertelde dat ze het idee had dat het iets beter met hem ging en weer op jacht was. Ik wist niet wat ik daar van moest denken.

Na het eten gingen we weer naar school waar de bedankavond was.

De avond was een themafeest met het thema songfestival. Het was gezellig en de alcohol was goed aanwezig. En er was een karaoke-set aanwezig. Annemarie, Tanja en ik deden dus weer “ I Will survive” maar ook “I’m so excited”. Het was flink warm maar een succes. We dansten de hele avond tot aan het eind en liepen naar huis terug. Ik had mijn glitterjurk en hakjes nog aan. Dat liep wat lastig, zeker met wat alcohol in je lijf.

Bij Tanja aangekomen vroeg ze of we nog even binnenkwamen voor een laatste drankje. Ik zei ”Oh ja, dan kan ik even mijn voeten laten rusten.” Annemarie vond het ook een goed idee.

Ik plofte op de bank en deed de blauwe hakken uit. Dat gaf mijn voeten meteen lucht. Tanja was de drank aan het halen, zodat ik met Annemarie zat te kletsen. Ik zag dat Annemarie naar mijn benen keek. Ze moest lachen. “ Je jurk zit wel grappig, de split zit speciaal.” De split zat precies aan de voorkant, zodat mijn benen zichtbaar waren. Ze probeerde de jurk goed te doen met haar hand, maar dat was niet echt makkelijk. Haar handen gleden daardoor over mijn benen. “Lekker glad”, zei ze en knipoogde. Ze zag ook dat ik die aanraking fijn vond en streelde mijn benen verder.

Toen Tanja terug kwam met de drank zei ze: “Wat een gezellige stemming is het hier” en ging naast mij zitten. Haar hand ging tussen het stof van de jurk naar mijn borst en liet haar vingers door mijn borsthaar gaan. Annemarie stond op en ging naar de cd-speler om een muziekje op te zetten. Het was “I feel love” van Donna Summer. We stonden nog even op om te dansen. Ik stond vlak voor Tanja en merkte dat ik opgewonden was. Ik liet mijn hand over haar kleding gaan en voelde haar rondingen. Ik merkte dat de rits van de jurk omlaag verder gedaan werd en een hand over mijn rug ging. Ik knoopte de blouse van Tanja langzaam open en zag haar bh. Blauw was deze, zonder beugel met een randje kant en een verleidelijk decolleté. Erg sexy vond ik dat.

Annemarie had haar handen inmiddels ook naar voren gedaan om op mijn borst te leggen, terwijl ze achter mij dicht tegen me aan stond. Ik voelde haar warme lichaam tegen me aan. Ze deed mijn jurk verder over mijn schouders, zodat hij verder uit ging en op de grond viel.

De muziek was inmiddels veranderd in “sexual healing”. Ik had de knoop van de broek van Tanja inmiddels losgemaakt en deed haar broek over haar billen naar beneden. Ze stapte uit haar broek, zodat ze in haar blauw lingeriesetje stond. Haar slipje was passend bij haar bh, met stukjes kant.

Annemarie was nog als enige aangekleed. Tanja en ik zorgden ervoor dat dat niet lang meer duurde. Ik zag dat Annemarie een super geile zwarte bodystocking aan had. De body accentueerde haar mooie rondingen en benen. “Wooh, Annemarie wat zie je er sexy uit” riepen Tanja en ik in koor. We gingen bij haar staan en streelden haar lichaam. Tanja had haar linkerborst vast, terwijl ik haar rechterborst vastpakte en zachtjes masseerde. Het stof van haar body voelde zacht aan en ik voelde dat haar rechter tepel al hard aan worden was. Tanja kuste haar in haar nek. We duwden Annemarie op de bank. Terwijl Tanja haar aan het kussen was ging ik tussen haar benen. Ik kuste en streelde haar tenen, voeten, benen. En gaf een likje op het stof bij haar schaamstreek. Ik maakte de drukknoopjes los en gaf een likje over haar poesje. Haar lipjes waren al flink nat. Ik zag dat Tanja de borsten met haar mond en handen aan het verwennen was. Annemarie kreunde steeds harder. Ik keek naar hoe Tanja een borst van Annemarie vast had, terwijl ze de andere likte en aan haar tepel zoog. Ik zag de tepels van Annemarie als vuurtorens op de berg staan. Wat een lekker zicht was dat, twee sexy vrouwen elkaar verwennen terwijl ik vlak voor een nat poesje zit. Ik liet mijn tong over haar natte schaamlippen gaan en draaide daarna wat rondjes rond haar klitje en zoog er aan. Mijn vinger schoof over haar natte lipjes om daarna in haar vulva te verdwijnen. Eerst zachtjes en voorzichtig haar natte grot te verkennen terwijl ik haar knopje aan het zuigen was. Daarna steeds dieper en sneller. Sneller ging ook onze ademhaling.

Tanja had inmiddels haar blauwe string uitgedaan en was over Annemarie’s lichaam gaan zitten, zodat haar poesje verwend kon worden. Annemarie likte haar poes met kleine donkerblonde haartjes. Mijn pik vond dit allemaal erg geil en was erg hard geworden. Ik deed mijn boxer uit en pakte een condoom, welke ik over mijn harde staaf deed. De benen van Annemarie had Tanja vast gepakt. Ik gleed een paar keer over haar natte lipjes en drong in haar grotje.

Ik hoorde Annemarie zuchten en steunen. “Ja, Frits…”. Ik stootte Annemarie hard en diep en keek naar de fijne sexy borsten van Tanja. Haar donkere tepels waren ook lekker hard en stonden stevig op haar borstjes. Ik likte er aan terwijl ik steeds hardere sneller in Annemarie’s kutje te keer ging. Ze stimuleerde haar eigen klitje.

Ik hield het niet meer, ik hoorde en voelde dat Annemarie ook bijna zover was. Ooooh wat zalig!

Nadat we nog hadden uitgerust van deze lekkere sekspartij spraken we af dat we het volgende schooljaar ons weer zouden opgeven om klassenouders te worden, en we gingen naar huis.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Schoolpleincontacten – deel 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *