Snelle sex met mijn vriendin

()

Kort sexverhaal

Het was een zondagmiddag. Ik woonde alweer een tijdje op mezelf en had ondertussen een leuke vriendin ontmoet. Mijn broer en zijn vrouw zouden bij mij komen eten om zo ook gelijk kennis te maken met mijn vlam. Ik ben niet zo’n vrouwenverslinder geweest dus wanneer het kleine broertje eindelijk iemand aan de haak had geslagen was dat zeker bijzonder. Ik was inmiddels al tegen de 30.

Samen met mijn vriendin hadden wij mijn appartementje op orde gemaakt en wat voorbereidingen voor het eten gedaan. Wachtend op de visite zaten we even lekker op de bank. Dicht tegen elkaar aan. Onze liefde was nog pril en dat uitte zich onder meer in het feit dat wij niet van elkaar af kunnen blijven. Ook die zondagmiddag niet. Met mijn arm om haar middel bracht ik mijn mond naar haar lippen. Een heerlijke tongzoen volgde. Langzaam bracht ik een hand naar haar kleine maar stevige, borsten. Een zacht gekreun volgde.
“Hoe laat komen ze?”, vroeg ze. “ Over een uurtje” antwoordde ik. Ze keek mij indringend en tegelijk ondeugend aan. “Heb je zin in een vluggertje?” Nog voordat ze was uitgesproken trok ik haar van de bank richting de slaapkamer. Mijn pik was op de bank al redelijk stijf geworden maar stond nu helemaal strak in mijn broek.
Al tongend kleden we elkaar uit. Ik liep even snel naar de badkamer om de condooms te pakken (wij hadden al tegenover elkaar uitgesproken dat we geen kinderwens hadden dus nog even met wat extra bescherming: zij de pil, ik het condoom). Toen ik terugkwam lag mijn vriendin al helemaal naakt op bed. Haar mooie gitzwarte en volle poes lag te glimmen van het geilvocht. Ik wilde de gordijnen dicht doen maar ze zei “laat de overburen maar meegenieten, vind ik geil”. Ik ga naast haar op het bed liggen en we begonnen heftig te zoenen. Haar hand pakte mijn pik en mijn vingers wisten al snel haar natte kut te vinden. Mijn god wat was ze opgewonden. Haar lippen waren al helemaal dik en nat. Ofschoon het een vluggertje moest zijn volgde er een voorspel waarbij standje 69 niet werd overgeslagen.

Mijn pik klopte als een dolle stier. “Kom maar lekker in me”. Mijn vriendin deed altijd het condoom bij me om en dat alleen al (en misschien ben ik een uitzondering) maakte een gevoel van extase in mij los. Ik ging op haar liggen en al tongend bracht zij mijn, in volle gereedheid zijnde, pik naar haar kutje. Langzaam gleed ik naar beneden. Nadat ik mijn pik helemaal in haar had gebracht kruiste zij haar benen waardoor ik geen kant meer op kon. “Lekker hard stoten nu” gebood ze. Ik stootte alsof mijn leven er vanaf hing. Mijn vriendin begon zwaar te ademen en haar hoofd werd zo rood als een biet. Ze stond op het punt klaar te komen. “Samen” riep ze! Ik stootte nog 3 of 4 keer door en we kwamen toen inderdaad samen klaar. Ik met een heerlijke oerkreet en mijn vrouw door haar kut nog strakker aan te trekken en haar armen strak om mijn lichaam te klemmen. Uit haar mond kwam alleen een alles zeggende zucht. Haar lichaam ontspande weer en ik bleef nog even in en op haar liggen. Wachtend op de nastoot. Wat een genot!

We stapten van het bed af, fristen ons op en kleedden ons snel aan.
Niet lang nadat wij ons gefatsoeneerd hadden belde het bezoek aan. Het werd een gezellige middag en avond. Bij het weggaan werden wij hartelijk bedankt voor het eten. “Het was heerlijk”, zei de vrouw van mijn broer. Ik liet het bezoek uit. Mijn broer draaide zich bij het weggaan nog even om en zei met een brede glimlach om zijn mond “Ik geloof niet dat alleen het eten heerlijk was vandaag??!!”.

Geen flauw idee wat hij bedoelde!!!

Wordt vervolgd

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *