Strandsex met onverwachte wendingen

()

Ik ben Bert en ben 58 jaar oud, slank en ben erg tevreden met mij 18cm paal. Ik werk als vertegenwoordiger en ben veel onderweg. Begin augustus dit jaar was het bijzonder warm. Hiervan word ik altijd geil en omdat het toch rustig was met werk besloot ik eens een kijkje te nemen aan het Waalstrand bij Ewijk. Ik was hier nooit eerder geweest, maar wist wel dat hier een naaktstrand was waar voornamelijk homo’s kwamen ‘ontspannen’. Benieuwd zoals ik ben besloot ik daar een kijkje te nemen.

Na mijn auto geparkeerd te hebben liep ik met mijn handdoek richting de Waal. Aan het einde moet je een stalen brug over, waarna ik over een pad liep. Tussen het pad en het brede strand (met laag water) waren bosjes. Soms zag ik wat bewegen, maar ik liep door totdat er een oudere man aan de rand ervan stond. Hij begroette mij vriendelijk en we spraken kort over het warme mooie weer. Intussen keek hij mij onderzoekend aan. Hij was duidelijk erg geil.
Kort daarna liep ik verder naar achteren. Door de lage waterstand kon ik niet direct een ingang vinden richting het strand, dus liep ik door. Wel zichtbaar was dat er neer mensen aanwezig waren. Tenslotte een route gevonden naar het strand. De oudere man was mij gevolgd en kwam bij mij staan.

‘Bezwaar dat ik naast je kom liggen?’, vroeg hij. Daar had ik geen bezwaar tegen. ‘Maar het is hier wel erg warm. Zullen we een schaduwplekje zoeken?’ Hij stemde ermee in en we liepen samen terug langs de bosjes. Na het passeren van een krib zagen we een stel (man en vrouw) liggen onder 2 parasols. Beiden lagen op hun rug en de man had een flinke stijve.

Toen wij passeerden trok hij al kijkend naar ons lekker aan zijn pik. De vrouw lag met gesloten ogen naast hem. Wij groeten hen vriendelijk en liepen kort door. Ca. 30m verderop vonden we een plekje waar we onze handdoeken neerlegden en ons uitkleedden. Ik ging op mij rug liggen en de man naast mij wist al snel mijn halfstijve pik te vinden. Omdat ik erg geil was voelde dit erg lekker en mij pik stond snel fier overeind. De man zei: “Mmmm mag ik je pijpen?”. Natuurlijk had ik hier geen bezwaar tegen. Hij blijkt enorm bedreven. Zijn lippen en tong masseerden mijn pik alsof ik een kutje neukte. Geweldig was het… na enkele minuten kon ik het niet meer houden van geiligheid en vroeg hem even te stoppen. We zaten rechtop en konden het stel onder de parasols wel zien maar omdat ze iets verscholen waren konden we niet zien wat ze deden. De oudere man besloot er langzaam naar toe te lopen.

Ik volgde hem op zekere afstand en wachtte af wat de reactie van het stel zou zijn. Hij blijft op ca. 2 meter van het stel staan en nam zijn pik ter hand en begon langzaam te masturberen. Ook de man van het stel masturbeerde, terwijl de vrouw geïnteresseerd toekeek. Langzaam kwam ik dichterbij. Het stel keek ook mij aan en spraken onderling lovend over mijn stijve pik. Hierdoor werd ik extra geil en viel op mijn knieën op de handdoek tussen het stel in. Hij was een jaar of 50, stevig en had een forse paal met grote geschoren ballen. Zij was eind 40, volslank en streeploos bruin met een geschoren kutje.

Omdat haar benen iets uit elkaar lagen waren haar schaamlipjes net een beetje zichtbaar. Brutaal als ik was legde ik mijn hand op haar knie en liet deze langzaam naar boven glijden. Dat was echter niet de bedoeling en ze duwde mijn hand weer weg. Jammer…. De oudere man had zich naast de man van het stel gezet en pakte voorzichtig zijn paal. Nog geen minuut later nam hij zijn pik in zijn mond en begon geil te pijpen. Dat liet de man niet koud en hij liet merken dat het hem erg goed beviel. Al kijkend naar deze geile vertoning zag ik dat de vrouw dit ook erg opwond. Voorzichtig pakte ik weer haar beet.

Dit keer mocht het en al snel liet ik een vinger langs haar kutlipjes glijden. Ik maakte een vinger nat en gleed langzaam over haar klitje. Ze liet plotseling haar hoofd naar achteren vallen. Haar benen gingen langzaam wijder uit elkaar. Dat voelde voor mij een uitnodiging om haar te beffen. En dat deed ik dan ook. Eerst langzaam en zachtjes haar kutlippen en klitje. Ze smaakte erg lekker en naarmate ze natter werd zoog ik het vocht verder op. Ik stak een vinger diep in haar kut en bewoog deze flink rond. Al likkend en zuigend op haar klit kwam ze geil klaar waarbij een golfje vocht uit haar spleetje droop.

Terwijl ik met de vrouw bezig was zag ik ook dat de man toekeek terwijl hij een geweldige pijpbeurt kreeg. Hij spoot de oudere man in zijn mond. Hiervan werd ik zo geil dat ik het zelf ook niet meer kon ophouden en spoot mijn zaad op de buik van de vrouw. Zij veegde met een vinger wat zaad op, stak dit in haar mond en herhaalde dit nog een keer. Ze slikte alles door.

Toen we allemaal een beetje waren bijgekomen, bedankte het stel ons en na wat alledaagse praat liepen we weer terug naar onze handdoeken. Samen bespraken we wat we hadden meegemaakt. In korte tijd had ik weer een stijve en nam hij mijn pik weer in zijn mond en zoog als een bezeten. Hij likte mijn ballen en nam ook het stukje tussen mijn ballen en mijn mannenkutje mee. Wat een geil gevoel…. Ik ging op mijn knieën zitten waarop hij achter mij ging zitten en mijn kutje likte. Het duurde niet lang of ik spoot voor de tweede keer met kracht mijn zaad. Nu alleen op de handdoek. “Dat is nou jammer” zei de oudere man. “Ik wilde het graag slikken”. Het ging echter niet helemaal verloren want hij likte het zaad van de handdoek af en genoot er zichtbaar van.

We kleedden ons weer aan en liepen samen terug naar de parkeerplaats. Na een laatste bedankje vertrokken we weer met een geile ervaring op zak.
Dit is een waargebeurd verhaal waaraan ik nog regelmatig terugdenk en mijzelf aftrek.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Strandsex met onverwachte wendingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *