Vakantie in de Provence

()

Het was ergens in september in Frankrijk. We wilden gaan wandelen in de Provence. De grijze golf was nog aanwezig opende camping, naast de jonge ouders met baby’s. De ouders met schoolgaande kinderen weer terug in Nederland. Ik was er met mijn partner. We hadden een stacaravan gehuurd. Helaas was mijn partner, linda, vlak voor het vertrek gevallen zodat we weinig samen hebben kunnen wandelen. Gelukkig was het een camping met veel voorzieningen zoals winkeltje, restaurant, zwembad en een Spa met sauna. Mijn Frans is best goed zodat ik me een redelijk goed kan verwoorden in dit mooie land.

De vrouw van het winkeltje was een knappe vrouw. Halflang donker haar, 175 cm lang, slank en een jaar of 5 jonger dan ik.
Elke ochtend zagen we elkaar. Ik kwam daar om de croissantjes en het stokbrood voor de rest van de dag op te halen. Leuke korte praatjes hadden we. Elke dag iets uitgebreider. We spraken wat we gingen doen en leuk vonden. Zo vertelde ze dat haar naam Charlotte was en dat ze weduwe was. Haar man was vorig jaar overleden. Dat was de reden dat ze hier in de campingwinkel stond. Ik merkte dat we een soort klik hadden. Dat vertelde ik ook aan linda: “de vrouw van de winkel is wel een leuke dame. Enthousiast en ze ziet er ook nog leuk uit”. Linda stelde voor dat ik dan ook maar leuke dingen moest gaan doen zonder haar. Het zou anders wel erg saai worden voor mij nu ze geen kant op kon.

De volgende dag vertelde ik aan Charlotte dat ik wilde gaan wandelen en of ze een mooie wandeling wist. “Mais oui” zei ze. Om daarna er aan toe te voegen dat ze de volgende dag vrij was en dat ze me graag de mooie regio wilde laten zien. Dat vond ik een prima plan. De volgende dag gingen we samen op pad. We hadden wandelkleding aan. Ze had een t-shirt aan. De contouren van haar bh waren zichtbaar. Ze had kleine borsten. Verder had ze een legging aan waarin haar lange benen goed tot uiting kwamen.

Het was een mooie wandeling waarbij we genoten van de natuur en elkaars gezelschap. We praten over veel dingen en het was voor mij een goed oefening. We hadden het ook over elkaars relaties en ervaringen. Ze had na het overlijden van haar eerste liefde weinig meer gedaan op dat gebied. Gedurende haar relatie hadden ze veel verschillende dingen geprobeerd en hadden nooit de behoefte gehad om vreemd te gaan. Ik vertelde dat ik het soms moeilijk vond om niet naar andere vrouwen te kijken. En daar dan soms ook over te fantaseren. Ik vertelde dat ik ook wel eens met een andere vrouw had geflirt op de dansvloer. Toen we terug waren zie ze bij het afscheid “ niet over mij fantaseren hè”, terwijl ze knipoogde. “ a demain, tot morgen ”.

Natuurlijk fantaseerde ik wel over haar die nacht. Waarbij we elkaar tijdens het wandelen in de bossen lekker hadden verwend.

Ergens in de tweede week vertelde ik tijdens het brood halen dat ik die dag naar de sauna en een stoombad ging nemen. Deze keer alleen omdat mijn vrouw er geen zin in had. Die middag zat ik dus lekker te stomen. Ik zat alleen in de ruimte. De ruimte, met mooie stenen betegeld, was niet heel groot maar genoeg voor 2 a 3 mensen. Na verloop van tijd ging de deur open. Er stapte een vrouw binnen ze vroeg of ze er bij mocht komen zitten. Ik zag door de stoom niet meteen precies wie het vroeg, maar zei “bien sûr”.

Toen de vrouw wat dichter bij me kwam zitten zag ik dat het Charlotte was. Ik bekeek haar naakte lichaam. Ze was een mooie slanke vrouw met wat kleinere borsten en mooie lange benen. Charlotte had blijkbaar mij ook bekeken en zag dat mijn lul niet meer helemaal slap was. Ze had tussen door een hand op mijn been gelegd terwijl we aan het praten waren. Dat was voor mijn pik een signaal om wat naar boven te gaan staan. Over onze lichamen waren flink nat van het zweet. Mijn hand ging ook over haar bezweette been. Ze had een erg zachte huid. Ik draaide me een beetje en gaf haar een kus. Charlotte kuste me terug en onze tongen ontmoeten elkaar. Dat was zalig.
De hand van Charlotte pakte mijn pik vast en fluisterde “delicieux, mmm”.

Terwijl we elkaar hartstochtelijk kusten trok ze mijn pik af. Ik duwde haar op haar rug en kuste haar nek en zag dat haar tepels als vuurtorens op haar kleine borsten stonden te seinen. Ik vroeg haar of ik haar met de scrup en daarna met de olie mocht insmeren en masseren. Dat vond een een fijn. Ik pakt de scrup en smeerde dit over haar mooie bruine benen en armen. Daarna kwam haar platte buikje en borsten aan de beurt. Ik zag dat ze een streepje haar had boven haar poesje. Ze keerde zich daarna om zodat ik haar rug, de achterkant van haar benen en billen ook kon insmeren. Ze had lekkere gespierde billen. Mijn vingers gingen ook tussen haar billen. “Oooh delicieus, mmmm”, hoorde ik zachtjes.

Ik spoelde haar daarna helemaal schoon om daarna met een olie verder te masseren. Nadat haar huid super zacht was geworden, pakte ze mijn hand en nam me mee naar de douche die achter de stoombadruimte was en trok me onder de douche. Ze zeepte me helemaal in met haar hand. Om daarna mijn pik vast te pakken en af te trekken. Ik had haar kleine borsten in mijn handen en masseerde ze en had haar tepels tussen mijn vingers. Vlak daarna draaide ze zich om zodat ik haar kon nemen van achteren. Ik schoof mijn harde paal in haar natte kutje En stootte diep in haar grotje. Haar handen had ze tegen de muur aan en we hijgende en zustersschool harder. We kwamen snel samen klaar. Waarna we nog even onder de douche bleven staan.

Ze vroeg of ik nog naar haar caravan wilde gaan. Ze wilde iets laten zien en de caravan stond achter de sauna. Het was inderdaad niet ver. Ze had mijn hand vastgepakt om van de sauna naar de caravan te gaan.
In haar caravan trok ze me op haar matras. “Laten we nog even wat rusten, mon amour”. Ze vlijde zich tegen we me aan en had haar hand op mijn borst gelegd. We hadden zo even gelegen toen ik een beetje wakker schrok. Ik keek op de klok die in haar caravan hing. “Oh, ik moet echt naar mijn caravan, anders word mijn vrouw ongerust”.
“Allez-y, à demain” zei ze en gaf me een kus.

“ ja, tot morgen” zei ik. Nadat ik mijn kleding had opgezocht ging in snel naar de caravan waar mijn vrouw was.
“ zo je hebt het lang volgehouden, was het lekker?”
“ ik heb genoten. Ik ben in het stoombad geweest. Daarna nog gelegen. Ik was een beetje ingedut. Hoe was het met jou gegaan.”
“ fijn, dat fijn was. Ik heb nog geoefend met lopen. Ik heb een klein rondje gelopen. Ik heb ook kennis gemaakt met een stel uit Limburg. Ze hebben ons uitgenodigd voor een drankje”
“ wat leuk. Ik was de vrouw van de winkel nog tegen gekomen”

Die avond was gezellig terwijl we voor de tent van het stel uit Limburg een glaasje wijn dronken, dacht ik nog aan Charlotte. Het stel was ook aardig, begin 50 en zagen er goed uit. Toen we in ons bed lagen zei Linda:” wat een leuk stel, John en Anita. En ze zien er ook goed uit. Vind je niet?”
“Inderdaad wel aardig, ja.”
“ wat doe je terughoudend. Ik vind ze gewoon aardig en ze hebben een mooi lichaam. Een beetje gespierd en mooi bruin. Niet te bruin. Die Anita heeft ook mooie borsten.” Terwijl ze dat zei, had ze haar hand op mijn kruis gelegd en was mijn pik iets gegroeid. “ volgens mij vind je dat ook, hihi”.
We hadden daarna nog lekker even van elkaar genoten zoals altijd. In mijn gedachten was ik echter bij Charlotte. Haar mooie kleine borsten en lange benen.
De volgende ochtend vroeg Charlotte wat we gingen doen die dag. Ze vertelde dat het de volgende dag wat minder mooi weer zou zijn. Ideaal weer om naar de sauna en zo te gaan en knipoogde daarbij. Ik zei dat ik dat een goed idee vond. “Zullen we dan samen gaan?”
“ dat lijkt me leuk. En kan ik je daarna nog een massage geven.”

Bij de caravan aan gekomen zei ik tegen Linda dat het de volgende dag niet echt mooi weer zou worden en dat ik al een afspraak had gemaakt voor de sauna en zo.”
Linda keek een beetje bedroefd, “ ik had met Anita net afgesproken dat we naar de grote stad zouden gaan”
Weet je wat. Dan ga jij met hun op stap. En ik heb dan een lekkere saunadag voor mij. Daar hou je toch niet van”. Linda ging daar mee akkoord.

De volgende dag zwaaide ik Linda uit toen ze samen met John en Anita de auto in stapte. Ik pakte de handdoek en vertrok snel naar het Spa gedeelte van de camping. Er lag een briefje voor mij. Of ik naar de caravan van Charlotte wilde gaan.
Toen ik de deur van de caravan open had gedaan, zei Charlotte:”zo goedemorgen, knapperd. Kleed je maar uit en ga maar eens liggen. Dan zal ik je een goede massage geven. Dat heb je wel verdiend.”
Charlotte was sexy gekleed in een kort rokje met een strak t shirtje. Terwijl ik mij uitkleedde en op mijn buik ging liggen, pakte ze de massage olie-en-azijnstel deed dat op haar handen. Ze deed ook wat op mijn rug. Haar handen masseerden eerst mijn schouders. “Ik voel wat spanning in je spieren. Ik zal ze eens extra aandacht geven”.

Van mijn schouders ging ze naar mijn rug. Om daarna mijn voeten en benen onder handen te nemen. Het was zo lekker dat ik merkte dat mijn lul weer aan het groeien was. “Draai nu maar om en doe je armen maar omhoog” vroeg Charlotte terwijl ze haar T-shirt over haar hoofd uitdeed. Meteen nadat ik op mijn rug lag en mijn armen om hoog had gedaan deed ze deze vast aan de spijlen van het hoofdeinde. Ze ging op mij zitten met haar benen aan weerskanten van mij. Ze masseerde mijn armen en kuste mij daarna. “Zal ik je oksels scheren?”vroeg ze terwijl ze het scheermes al in haar handen had. Ik knikte, en meteen daarna spoot ze een beetje scheerschuim op mijn oksels.

Daarna ging het scheermes er over heen. Ik vond het super geil. Charlotte merkte dat ook. “Zal ik nu ook maar meteen ook je ballen helemaal scheren. Ik zag dat er nog wat haartjes op staan” ze draaide zich om en schoor mijn zak helemaal kaal. Ze likte even aan mijn pik. Met haar kontje was ze inmiddels boven mijn gezicht gekomen, ik zag dat ze onder haar rokje niets aan had en stak mijn tong uit waardoor het tegen haar poesje kwam.ik kon haar lekkere kutje goed zien. Ze had had de haartjes die er de dag er voor nog zaten weggehaald. Haar schaamlippen waren prachtig en lekker nat. Haar buitenste schaamlippen lieten wat ruimte voor de binnenste schaamlippen. Ze liet haar poesje lekker door mij likken terwijl ze mijn pik in haar mond nam en er hard aan zoog. Mijn armen zaten nog aan het hoofdeinde van het bed. Nadat ze de voorhuid omlaag had gedaan nam ze mijn dikke eikel diep in haar mond nadat ze er aan had gelikt en haar tong over het spleetje had gedaan. Ik kreunde van genot, waarna ik mijn tong tussen haar lipjes liet gaan.

Vlak daarna draaide ze zich om en ging op mijn harde staaf zitten. wat was ze een knappe dame! En wat kunnen kleine borsten mooi zijn dacht ik. Ze streelde haar eigen borstjes en trok aan haar tepels. Ze bereed me als een volwaardige amazone. Ik voelde haar kutspieren zich samentrekken…ik kon me niet inhouden en spoot haar grotje vol. Ze ging naast me liggen en vroeg:” wil je me schoonlikken?” Dat wil ik wel! Charlotte ging met haar natte druipende kut boven mijn gezicht, waarna ik mijn tong en mond op haar lippen zette om daarna de sappen van ons op te likken. Het smaakte verrukkelijk.

Ze maakte me daarna los. Ik was inmiddels weer zo geil als wat geworden en zei: “ ga nu maar eens op je knieën zitten”. Ze deed wat ik vroeg. Ik pakte haar heupen vast om daarna met mijn harde staaf bij haar naar naar binnen te gaan. In een keer stootte ik mijn pik bij haar naar binnen zo diep als het kon. Ze kreunde erg hard en vroeg om meer en harder. Dat deed ik natuurlijk. En met mijn duim duwde ik op haar sterretje terwijl ik sneller en harder ik haar gleed. “Ooooh Frits” ze kwam vlak daarna klaar terwijl ik haar grotje weer vol spoot.

Moe maar voldaan lagen we daarna na te genieten. “Dit zou ik wel elke dagen willen, mon amour”
“Nou, ik ook!, schatje. Maar binnenkort moet ik wel weer terug naar Nederland.”
“laten we daar maar niet aan denken”.
De resterende week wisten wel elkaar wel steeds te vinden en van elkaar te genieten.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *