Fietsvakantie deel 4

()

Ik zat in mijn fotoboeken te kijken en ik kon me deze vakantie goed herinneren. Ik had een jaar nadat ik een super fietsvakantie had gehad weer een fietsvakantie geboekt. Dit keer met de tent. Ik had toen zelf nog geen tent, zodat ik deze ook had geboekt. Het kon zijn dat ik een tent moest delen, maar dat was niet zeker had ik te horen gekregen.

Nadat mijn fiets in de aanhanger van de bus was gehangen stapte ik de bus in. Het was een luxe bus met ruime verstelbare stoelen. Dat was ook fijn omdat we de hele nacht door zouden rijden. Er was in de tweede helft van de bus plek, waar ik ging zitten. Achter mij zaten twee jonge vrouwen. We stelden elkaar voor. Een wat knappe kleinere vrouw bleek Adrienne te heten en de andere Marjanne. Ze zouden beiden gaan studeerden in Wageningen. Ze hadden samen een tent bij zich en vonden fietsen natuurlijk leuk. Anders hadden ze ook niet geboekt. Naast mij kwam nog een jongen zitten. Gerben was zijn naam. Hij zou alleen de bus naar Zuid-Frankrijk nemen om dan alleen de bergen te bedwingen op zijn stalen ros. Gerben was een paar jaar ouder, eind twintig, denk ik.

In de bus zaten meer mensen die op de eindbestemming alleen verder zouden gaan. De anderen zouden, net als ik een groepsfietsvakantie gaan doen. De busreis verliep prima. De stoelen konden naar achteren, zodat je wat kon liggen. Van echt slapen komt het ook niet in een bus. Dat gebeurde ook nu niet echt, af en toe kreeg ik wel een arm of been van Gerben tegen me aan. Hij was wat breder dan ik en rook op zich wel lekker, dacht ik tijdens het dommelen. Soms had ik het idee dat Gerben wel erg dichtbij kwam.

In de ochtend kwamen we op de camping in de Provence aan. Iedereen pakte zijn fiets en ging of naar de camping of ging al op de fiets verder het land in. Ik nam afscheid van Gerben. “Misschien zien we elkaar nog deze vakantie, veel plezier”

Ik maakte kennis met de de groep waarmee ik de komende dagen het Franse land zou verkennen. Naast Adrienne, Marjanne en mij waren dat er nog 8 anderen. Boudewijn, Sara, Femke, Wouter, en nog een paar waar ik de namen niet meer van weet. Ik zou de eerste nacht samen met Boudewijn de tent delen, de rest van de vakantie zou ik een tent voor mezelf hebben. De volgende dag zou de tent van Boudewijn worden gebracht.

Nadat we de tenten hadden opgezet. Gingen we de fietsen nakijken, de buurt verkennen en elkaar beter leren kennen. De eerste dagen was het rustig en gezellig met elkaar fietsen, afgezien van het fietsen in de heuvels en de zon. De Mont Ventoux zagen we steeds maar we reden er nog niet tegenop. En tegen de avond samen koken en eten onder het genot van een goed glas wijn.

Na verloop van een paar dagen merkte ik dat ik steeds naar Adrienne keek en volgens mij zij ook naar mij. Adrienne was een mooie meid. Bond haar tot haar schouders en blauwe ogen. Ze was wat kleiner dan ik, ongeveer 1,70. En als ze wielrenkleding aan had was ze super sexy! Tijdens het fietsen reden we ook steeds meer samen. Op een avond moest er worden afgewassen en Adrienne en ik hadden ons als vrijwilliger aangemeld. Tijdens het afwassen hadden we veel lol.

Ik had het er over dat als iemand iets deed ik het altijd extra hard terug deed. Nou dat wilde ze wel eens zien. Adrienne gaf me toen een klein tikje op mijn rug. Ik sloeg haar net iets harder terug. Daarna plaagde Adrienne mij door mij nat te maken met klein glaasje water. Ik gooide haar toen ook weer nog natter met een soepkom met water. Ze was flink nat geworden. We moesten erg lachen. Ik zag dat ze erg nat was, de contouren van haar bh waren zichtbaar en haar tepels priemden een beetje door haar shirtje heen. Ze merkte het ook en werd een beetje stil. Ze keek me een beetje ondeugend aan en pakte het teiltje met afwaswater. Ik rende weg en ze liep achter mij aan. Ik had me verstopt achter een muurtje en liet haar schrikken, helaas voor mij kreeg ik toch wat water over mij heen. Ik trok haar naar mij toe en fluisterde: “wat vind ik je lief en sexy, ook als je wraak wilt nemen en een nat T-shirt aan hebt.” En ik kuste haar op haar wang. “Ik vind jou ook sexy, vooral als je ook een natte broek hebt”, zei ze en gooide de rest van het water over mijn broek.

“Oh zijn jullie hier, we vroegen ons al af waar jullie bleven”, zei een van de groepsgenoten. “We komen er aan hoor, maar we hadden nog wat te doen, haha”

Heel even liet Adrienne haar hand over mijn natte broek gaan en gaf me een knipoog. De rest van de avond zaten we met een wijntje met de rest van de groep aan de tafel. We zaten naast elkaar en   onze handen streelden elkaars bovenbenen.

De volgende dag had Adrienne een klein staartje in haar haar gedaan en we keken elkaar aan tijdens het eten. Volgens mij met een blik van verlangen. Het was een rustdag en iedereen zou rustig naar het stadje gaan. Ik zei dat ik eerst even op de camping zou blijven en wat kleding zou wassen. Ik zou ze later wel zien.

Terwijl ik mijn kleding aan het wassen was kwam plotseling Adrienne naast me staan. Ze was sexy aangekleed met een bikinitopje en een kort broekje. “Hoi, kan ik je helpen?” “Oh hallo, wil je helpen mijn was uit te wringen? En daarna bij de tent ophangen?” Nadat we dat gedaan hadden, vroeg Adrienne me of de tent goed beviel. “Zeker hoor, wil je een kijkje nemen?”, vroeg ik. Ze deed de tent open en ging op haar knieën de tent in. Ik volgde haar. “Best ruim, toch?”, zei ik terwijl ik de rits dicht deed.

Adrienne was op mijn matje gaan liggen en zei “mmm dat ligt prima.” Ze deed alsof ze in slaap viel. Ik ging naast haar liggen en gaf haar een kusje op haar lippen. Ze kuste me terug en gaf mij een aai over mijn gezicht. “Dit is wel een leuke tent, ja” zei ze terwijl ze haar hand over mijn T-shirt liet gaan. Ik pakte haar gezicht tussen mijn handen en gaf haar weer een kus op haar lippen. Dit keer wat langer. Ze beantwoordde deze kus en liet mijn tong tussen haar lippen. Onze tongen gingen elkaar te lijf. Dit was voor mij het teken dat ik met mijn handen naar haar hals ging om daarna haar borsten vast te pakken. Dat voelde erg lekker aan. Ze trok mijn T-shirt over mijn hoofd uit en liet haar vingers over mijn borst en buik gaan.

Ik deed haar topje van haar bikini los, waardoor ik haar mooie borsten helemaal zag. Ze had geen hele grote borsten, een cup B. Er waren twee witte driekhoekjes te zien die nog weinig zon hadden gezien. Haar tepels stonden mooi op iets verhoogde tepelhoven. Ik kuste haar borsten en likte haar tepels. “Oooh mmmm” kreunde ze zachtjes. “Weet je wat, we doen de rest ook uit.” Ze stroopte haar broekje over haar benen naar beneden. Ik deed mijn broek en boxershort ook uit. Ik keek naar haar naakte lichaam. “Wat zie je er mooi uit en lekker”, zei ik. Ik zag dat ze nog wat haar op haar poesje had en dat haar binnenste schaamlippen goed beschermend waren door de buitenste. Ze pakte mijn pik vast en trok er aan. Met haar andere hand had ze mijn ballen vast. Mijn balzak was in die tijd nog niet geschoren. De ballen liet ze tussen haar vingers rollen. Ze bewoog mijn pik ritmisch in haar andere hand. Hij werd meteen een stuk harder en groter.

Ik ging achter haar tegen haar aan liggen en pakte haar borst vast. Daarna ging mijn hand over haar buik naar haar licht behaarde venusheuvel. Ik liet mijn vingers door het krullende schaamhaar gaan. Dat voelde wel lekker. Mijn vingers gingen verder naar beneden en voelden dat haar schaamlipjes al nat waren. Ik deed een condoom over mijn harde staaf en gleed zachtjes bij haar naar binnen. Ritmisch bewogen we langzaam in elkaar, mijn hand masseerde haar borsten. Ze ging steeds iets harder zuchten. Na verloop van tijd, ging ze op haar buik liggen.

“ Neem me maar flink, geil ding”. Ik ging op haar liggen en mijn pik ging van achter bij haar binnen. Haar gekreun werd gesmoord in de slaapzak, terwijl we klaarkwamen en ik de condoom vol spoot in haar warme grotje. Waarna we naast elkaar lagen na te genieten van de lekkere momenten daarvoor.

Wat was dat voor een geluid? We hoorden voetstappen rond de tent. “Frits, ben je daar?” We hoorden de stem van Gerben van de heen reis. We keken elkaar aan en hielden ons stil. De voetstappen verdwenen weer. Vlak daarna ging Adrienne als eerste de tent uit om onopvallend naar de douche te gaan, waarna ik iets later zou volgen.

Toen ik bijna bij de douches was aangekomen hoorde ik Gerben roepen: “ Hoi Frits, je bent er toch!” Toen hij dichterbij kwam “Ik ben net terug. Heb je zin om te zwemmen? Ik heb een mooi meertje gezien. Trouwens, je hebt het lang volgehouden in de tent.” Ik zei “Het is rustdag hé. Dus lekker de tijd genomen. Maar zwemmen.. daar heb ik wel zin in. Maar eerst nog even wakker worden onder de douche. Tot straks.”

Na het douchen vroeg ik Adrienne of ze ook zin had om mee te gaan. Dat was zo en uiteindelijk gingen we met z’n drieën richting het meertje. Gerben vertelde ondertussen honderduit over zijn belevenissen alleen op de fiets.

Bij het meertje aangekomen moesten wij hem bekennen dat het inderdaad een schitterend meer was. Prachtig helder groen/blauw water met een klein strandje verscholen zodat het niet zichtbaar was vanaf de openbare weg. We deden onze kleding uit en hadden alleen onze zwemkleding aan. Gerben had een weinig verhullende speedo aan. Adrienne een fleurige bikini, waarvan ik het topje van haar eerder had gezien. Haar bikinibroekje was redelijk hoog uitgesneden waardoor haar benen langer leken en nog meer sexy. Ik zelf had ook een strakke zwembroek aan. We gingen snel het water in. Dat was heerlijk. Na verloop van tijd gingen we naar het strandje om lekker te liggen. We droogden ons af. Ik zag dat Gerben veel in een shirt had gefietst. Bruine armen en een redelijk witte buik en schouders. Ook had hij een flink litteken op zijn buik. “Gerben, hoe kom je eigenlijk aan dat litteken? “, vroeg ik.

“Vroeger een flinke operatie gehad, maar dat is lang geleden”. “Ziet er best stoer uit”, zeiden Adrienne en ik in koor en we legden onze handdoeken op het strandje.

Gerben kwam naast mij liggen, Adrienne aan de andere kant. We kletsten gezellig over de dingen die Gerben en wij hadden meegemaakt tijdens de vakantie. Gerben pakte de zonnebrandmelk om zijn witte buik in te smeren tegen de zon. Gerben vroeg of wij zijn rug wilden insmeren en ging op zijn buik liggen. Adrienne en ik gingen aan weerskanten van Gerben zitten en deden de zonnebrand op onze handen. Daarna zorgden we dat zijn schouders en rug goed en stevig werden ingesmeerd.

Zijn rug was redelijk gespierd en bedekt met wat kleine sproetjes. “Dat doen jullie goed hoor, lekker. Willen jullie mijn benen ook doen?” Nadat we zijn glad geschoren fietsbenen ook goed hadden ingesmeerd, had ik nog wat zonnebrand over en deed dat plagerig op de neus van Adrienne. Ik vroeg haar: “Zal ik jouw rug ook insmeren?” “Graag”, zei ze en ging op haar buik liggen.

Ik spoot wat zonnebrandcrème op haar rug en schouders en wreef dat uit. Ik probeerde ook onder het bandje van haar bikini topje te smeren. “Je mag het wel losmaken hoor, dat smeert makkelijker”. Ik trok aan het touwtje van haar bikinitop, waardoor haar hele rug goed ingesmeerd kon worden. Mijn vingers raakten ook de zijkant van haar borsten en gingen steeds lager richting haar bikinislipje. “Zal ik je benen ook insmeren?”, vroeg ik terwijl ik haar voeten en kuiten met een laag crème had bedekt om ze goed in te smeren en zacht te masseren. “Lekker, Frits”. Ook haar bovenbenen kwamen aan de beurt, eerst de achterkant en de buitenkant. Daarna de binnenkant. Ze had best gespierde benen, die ze inmiddels een beetje uit elkaar had gedaan. Ik merkte dat ze het fijn vond als ik mijn vingers aan de binnenkant van haar been richting haar billen liet gaan. En ook de onderkant van haar billen tot haar broekje insmeerde.

Gerben was inmiddels mijn rug aan het insmeren. Van mijn schouders tot aan mijn zwembroek. Zijn handen waren zacht en groot. Hij had ook wat zonnebrand gesmeerd over mijn borst en had zachtjes in mijn tepels geknepen. Hij had veel crème gebruikt, zodat ik wat druppels in mijn bilspleet voelde lopen. Hij probeerde dat te voorkomen met zijn vinger waardoor zijn vinger mijn zwembroek iets naar beneden duwde en tussen mijn billen kwam. Dat voelde lekker aan. Gerben vroeg “Is het oké als ik je broekje naar beneden doe, dan kan ik beter smeren”. “Ja”, zeiden Adrienne en ik in koor.

Terwijl ik het bikinibroekje van Adrienne uit had gedaan om haar verrukkelijke billen verder in te smeren, had Gerben mijn zwembroek naar beneden gedaan. Zijn grote handen hadden mijn billen vast en wreef met zijn duimen de zonnebrandcrème tussen mijn billen weg. Ik merkte dat ik het lekker vond, mijn lul was steeds harder geworden.

Mijn vingers liet ik van haar billen tussen haar billen gaan, waarbij ik haar lipjes raakte. Ze voelden nat aan. Adrienne hoorde ik zachtjes kreunen.

Gerben had mijn billen lekker gemasseerd en was met zijn vingers over mijn sterretje naar mijn ballen gegaan. Mijn ballen liet hij tussen zijn vingers gaan alsof het dobbelstenen waren. Ik deed mijn billen naar achteren zodat hij er beter bij kon. Met mijn vingers duwde i wat harder tegen de vochtige schaamlippen van Adrienne, waarna mijn vingers in haar natte grotje verdwenen, terwijl haar benen wat verder uit elkaar gingen. Ze had haar handen onder haar heupen gedaan zodat ze wat omhoog kwam.

Gerben had inmiddels zijn speedo uitgedaan en ik zag zijn lichaam. Hij had erg bruine benen en armen, terwijl de rest wit was. Zijn schaamhaar was keurig bijgewerkt en er zat geen enkele krul in. Gerben was met zijn pik aan het spelen terwijl hij naar ons aan het kijken was. Adrienne en ik waren inmiddels van standje veranderd. Ik lag op mijn rug op de grond, terwijl zij mijn harde staaf in haar mondje had genomen. Ik zat met mijn vingers in haar kutje waarbij mijn vingers steeds dieper gingen.

Gerben kwam aan de andere kant zitten en tikte haar even op haar schouders. “Mag ik even?” Hij  pakte mijn pik in zijn hand en trok deze een paar keer af, waarna hij zijn tong over mijn pik liet gaan. Hij zoog even aan het tuitje van de voorhuid, voordat hij de voorhuid naar beneden deed waardoor mijn glimmende eikel tevoorschijn kwam. Adrienne tikte Gerben af en gaf een likje om daarna hem helemaal in haar mond te nemen. Adrienne draaide haar billen richting mij zodat ik haar natte poes kon verwennen met mijn vingers terwijl zij mijn harde staaf tot kokhalzen toe in haar mond nam.

Daarna ging ze op mij zitten om zo mijn harde staaf in haar grotje te nemen en mij te berijden. Ik pakte haar prachtige borsten in mijn handen alsof het rijpe appels waren en nam ze in mijn mond. Adrienne ging eerst op en neer met haar heupen en daarna ging ze ronde cirkels maken. Zalig was dat. Ik hield het niet meer en spoot de condoom vol, terwijl zij ook al kreunend klaar kwam. Gerben was ook al aftrekkend klaargekomen. We lagen daarna nog na te genieten in de zon om daarna terug te gaan naar de camping. De volgende dag zouden we nog een laatste fietsdag hebben om vervolgens terug te gaan naar huis.

Ik hoopte dat ik zowel Gerben en Adrienne terug zou zien.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
2 reacties op “Fietsvakantie deel 4”

  1. Wat een heerlijk vakantie is dat geweest zeg. Kijk uit naar het volgende deel.
    En hoop eigenlijk dat Adrienne daar ook weer in voor komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *