Vaste klanten hebben bij mijn pa een streepje voor

()

Ik ben sinds een half jaar in de Verkoop team bij mijn pa aan de slag gegaan nadat ik bij een ander Duits automerk was uitgekeken. Hij vroeg steeds als ik weer eens thuis kwam eten of gewoon tijdens het kletsen direct weer die ene vraag: waarom ik niet hier wilde komen werken. Ik was wel om heel eerlijk te zijn toe aan een nieuwe uitdaging in de auto wereld waar ik en paar favoriete modellen had. Ik wist het al van huis uit dat er een aantal super mooie wagens is waarmee ik wel eens flink de blits wilde maken.

Het was dan ook ergens begin maart dat ik daar was komen werken op de eerste van de maand. Ik zou mijn huidige vervoermiddel inleveren en werd door mijn maatje naar huis gebracht. Ze waren er niet blij mee dat ik mij toch had laten ompraten door mijn vader met wie ik twee weken later voor een meeting met de grote baas naar de fabriek mee mocht .

Dat ik als jonge vent daar mijn stempel mocht gaan drukken, had ik daar echt geen moeite mee en ik wilde ook wel kijken of ik hier ook het succes zou kunnen krijgen dat ik bij mijn andere job had, waar ik een vaste klantenkring had weten op te bouwen door de jaren heen ….

Ik had de mooie Demo A4 station tot mijn beschikking die net drie dagen geleden op kenteken was komen te staan en het was een mooie zaterdag ochtend toen er een knappe blonde schoonheid bij de werkplaats receptie stond met een Audi die niet deed wat zij wilde. Het was een lease auto, vertelde zij mij. Er was verder niemand aanwezig in de werkplaats en ik vond dat ik een mooie eerste indruk op haar moest maken. Ik reed de wagen naar binnen met alle rode lampjes die als een kerstboom brandden en die niet veel goeds beloofden.

Ik kreeg een prachtige glimlach van haar hoe ik hem zo netjes en snel naar binnen reed en ik vroeg haar ‘Wat wil je dat ik voor je doe?’ Ze mocht van mij kiezen welke demo wagen zij mee mocht nemen, maar ik wilde natuurlijk nog wel even het papierwerk eerst even opstellen en vroeg haar de autopapieren van haar A1 die zij reed voor haar werk. Ze was een meer dan prachtige meid en dat was de manier waarop ik dit aanpakte zodat ik haar naam aan de weet zou komen.

Zij pakte haar tas uit de auto en vertelde dat ze haar kaartjes nog even uit de auto wilde pakken. Zodoende liep ze even achteraan naar de garage werkplaats en draaide haar prachtige billen naar mij toe, nog meer dan toen zij binnen was gekomen met haar perfect figuurtje. Ik vond haar een erg leuke spontane meid, ik schat haar hooguit eind 20 mogelijk net 31 – 32.

Ik keek eens even op haar rijbewijs en ik weet dus nu dat ze pas 26 lentes jong was en voor haar pa werkte, en dat ze altijd maar de oude lease wagens tot het einde contract mocht afrijden, vertelde zij mij onder een kopje koffie op kantoor …

Ik pakte de sleutel van de Q3 waarmee ik op haar goeie indruk wilde maken ….

‘Wow wat super lief van jou dat je mij deze mooie grote Q3 inzet voor mij …’

‘Mooie meiden krijgen van mij een speciale behandeling en mag ik eens een hele persoonlijke vraag stellen Maaike?’

‘Jeetje je weet ook al hoe ik heet zelfs ….’

‘Het staat op je rijbewijs toch en vast ook op je boterbrief.’ ‘Nou daar ga ik nog even niet aan denken aan trouwen hoor, ik heb even mijn buik vol van de mannen en ben er ook niet echt op zoek hoor.’

‘Ik ben sinds drie weken de nieuwe verkoopmedewerker hier……..’

‘Je bent echt een top vent voor mij die even de mooiste wagen uit de werkplaats mee geeft, ik hoop dat ik hem wel de baas kan en je bent echt twee druppels water je pa.
Ja, het was echt een kutochtend voor mij, alles loopt in de soep en gaat niet zoals ik wens. En nu dat jij mij dit weet te bezorgen is al weer een klein beetje iets beter begin van mijn eerste vrije weekend sinds weken, eindelijk eens geen afspraken en een heerlijk blanco agenda.
Ik vind het een fijn idee eens een keer na werktijd even een leuke bistro samen te doen.’ ‘Nou daar zeg ik zeer zeker geen nee tegen hoor, niet alle mannen zijn hetzelfde toch.’
‘Ik heb het erg fijn en een leuke match met jou Kees.’

‘Ik rij de Q3 even naar de pomp toe en tank hem even lekker voor jou vol, dit is het extra van het huis. Kom even lekker naast mij zitten.’ Ze heeft een paar benen waardoor ik echt even iets voel in leven komen tussen mijn benen.

Ik loop naar de pomp, pak de slang en stop hem erin voor een V Power volle tank voor haar. Daarna loop ik naar de shop met de bankpas van de zaak van mijn pa en pak ook een mooie volle bos tulpen mee voor Maaike.

‘Jeetje je weet ook echt waar je mij een fijn start mee geeft ….’

‘Welke vrouw houdt er nou niet van bloemen en ik vond dat je dit wel even verdient had na zo’n rotstart van de zaterdag. Ik hoop dat je nu even bij mij toe komt lopen en achter het stuur gaat zitten, dan kan ik je de opties laten zien en de stoel voor jou verstellen zodat je een fijn weekend gaat beleven met mij, daar hoop ik echt op Maaike.’

‘Jeetje ik zit echt als een vorst. Het zijn dikke stoelen en ik heb heerlijke warme billen, ik voel de warmte door mijn rokje heen komen.’

‘Is dat wel even genieten voor je Maaike, wie weet, misschien wel je nieuwe lease auto!!!’

Ik krijg een dikke knuffel van haar en mijn dag kan niet meer stuk. Ik zwaai haar uit en zie dat ze haar kaartje heeft laten liggen op mijn bureau toen ik de Q3 naar de shell pomp reed. Daarop stond met dikke rode cijfers haar mobile nummer.’

Jeetje wat is dit een super zaterdag voor mij met deze spetter die Maaike is en ik besluit even te kijken waar wij samen eens even lekker gaan eten vanavond. Ik wil haar echt wel even voor mij zien te winnen.’

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *