Bob deel 4 – thuis helpen met haar Wiskunde

()

Ik heb natuurlijk mijn wiskunde stukken er op na gekeken waar ik mooi een dikke 9 voor had weten te scoren vorig jaar en Bea had dit schooljaar een vrouwelijke docente voor wiskunde. Ik heb even op de PC van mijn pa die stukken uitgeprint en was precies dezelfde vraagstelling als bij mij .

Het was deze zondagochtend een super fijne ochtend geweest met de mooie Bea naast mij in het heerlijke grote bed waar ze geen enkel stukje lingerie om haar beeldschoon kontje droeg. ‘Mmmm dit vind je wel erg lekker als ik helemaal niks draag in bed naast jou om mijn billen toch?’

‘Zeker wel en het wordt de dag dat wij jouw drie proefwerken eens even verder onder de loep gaan nemen samen schat van mij. Ik heb even snel mijn eigen stukken als vergelijk met jouw proefwerk, waar ik vorig schooljaar een dikke 9 voor heb gehad en we gaan nu minimaal voor hetzelfde cijfer voor jou…’

‘Oooooo dat zou echt top zijn, ben ik direct van mijn 4 af van mijn eindlijst en heb ik tenminste een mooie ruime voldoende. Dan kan ik jou eens lekker laten voelen wat ik nog meer voor jou in gedachten heb vanavond bij jouw mooie riante huis met heerlijke jacuzzi, waar ik heerlijk weer eens lekker in mijn eva kostuum met jou in wil gaan. Ik zal jou daar eens de avond van je dromen geven mannetje van mij ….’

‘Nee niet zo snel tevreden zijn. We gaan nu direct voor proefwerk twee, drie en vier dan ben je direct maar klaar voor de zomervakantie met mij. Ik had toch nog twee toetsen zien staan in jouw agenda die je mocht over doen.’ ‘Ja, klopt…..’

‘Dan doen we dat maar even direct samen tot je een mooie dikke 8 krijgt en ik zal er persoonlijk voor zorg dragen dat jij met een mooie eindlijst komt voor je pa en ma en dat wij lekker samen naar de zon mogen op kosten van mijn ouders. Dat is de deal die ik heb met mijn pa en ik wil natuurlijk wel dat jij even zelf jouw woorden daarbij zet voor de mooie nieuwe juf die jij hebt voor wiskunde Bea.’

‘Jezus is dat eens even fijn dat jij jouw toetsen online nog hebt bewaard en dat jij deze tekst op een harde schijf hebt gezet zodat ik op een mooie manier even kan mee liften op jouw wiskunde knobbel. Ik heb liever een andere dikke warme volle knobbel ergens van onder daar naar binnen van jou, je weet niet half wat een lekkere dikke pik jij daar hebt voor mij en weet wel dat het heerlijk aanvoelt daar van binnen bij mij ….’

‘Nee schatje laten we eerst even naar de toetsen drie en vier nu kijken en dan kunnen we even lekker samen relaxen in de fijne jacuzzi. Ik heb nu eenmaal dingen beloofd aan jou en aan mijn ouders dat ik het voor jou zou doen en wat je belooft moet je nakomen in mijn ogen. Ik wil gewoon dat jij straks vol trots kan zijn op jouw eindlijst vóór de zomer vakantie …..’

‘Jeetje dat jij met een klein uurtje alles weer in kannen en kruiken weet voor elkaar te maken voor mij is zo lief en super top van jou Bob. Je weet niet half hoe fijn en super aardig ik dat van jou vind. Ik was echt al weken naar jou aan het kijken en het was een droom die uitkomt dat jij mij voor liet gaan op de home trainer en ik heb speciaal de avond ervoor mijn poesje netjes tot een mooie en super strak klein streepje geschoren. Ik was er van bewust dat het binnen een paar dagen of kleine week tot een contact zou komen tussen ons twee.
Ik moest en zou zelf de eerste stap zetten in ons contact maar zo gentleman als jij bent, deed jij mij helpen met het op de juiste hoogte brengen van de zithouding op de nieuwe crosstrainer. Ik moest mij inhouden om niet direct een paar snoei harde tepels te krijgen van jou. Ik moest wel even slikken toen ik jouw mooie mannelijke ding zag groeien toen wij samen nader tot elkaar kwamen tijdens het sporten. Ik keek recht op jouw flinke stijve ding waar ik wel even een nat broekje van kreeg dat hij zo groot en dik was, dat mij gedachten flink aan de wandel gingen. Ik dacht dat het nooit zou passen daar bij mij, ik was een net en maagdelijk meisje die nog nooit eerder een mannelijk stuk vlees beet gehad heeft, laat staan in mij voelen komen. Ik weet nu wel beter, je weet niet half hoe lekker je bent.’

‘Nee jij bent echt een power meid met een paar billen en onwijs lekker lichaam waar ik bijna direct weer een flinke harde van krijg in mijn boxer deze ochtend schat…..’

‘Mmmmm zo die is wel erg lekker hard en groot vandaag Bob, die is toe aan eens lekker de ruimte krijgen. Oooooooo zo lang wil ik al eens een mannelijke piemel in mijn mondje voelen komen. Ik wil werkelijk eens echt de daad bij het woord voegen en lekker die flinke dikke witte mannelijke zaad eens proeven en weten hoe echte warme sperma smaakt.’

Ooooo ik kan mijn handen niet thuis houden en ik pak die paar prachtige mooie kleine roze tepels lekker vast en voel met mijn andere hand hoe dat mooie smalle roze roosje lekker aan het nat worden is.

‘Mmmmm jeetje Bob wat breng jij daar allemaal bij mij op gang. Je weet echt niet wat jij bij mij te weeg brengt, ik loop bijna leeg van jouw heerlijke hand daar bij mijn kutje. Je weet ook wel prima waar je mij moet pakken en verwennen mannetje van mij.’

Ik laat niet meer los en grijp mijn kans om Bea eens lekker van achter te pakken en mijn snoeiharde jonge heer lekker bij haar naar binnen te brengen, en ik druk op een zekere plagende manier mijn hele lengte in één keer naar binnen.’

‘Aaaaaa je zit echt met de volle lengte naar binnen bij mij Bob, je weet wel echt de juiste snaar bij mij te weeg te brengen Boefje. Jeetje het is echt niet gewoon hoe jij mij zojuist hebt weten te pakken en ik loop voor mijn gevoel bijna leeg op jouw pik die zo lekker zijn werk doet van binnen bij mij…..

Kom maar eens lekker klaar in mijn strak roze kutje, het is echt de eerste keer dat ik zo lekker van achter wordt gepakt door jou Bob. Het was niet bepaald de afspraak hey dat ik nu aan de buurt zou komen maar het is meer dan heerlijk en zeer zeker wel welkom dat dikke witte warme zaad van jou in mijn mooi smal doosje waar jij prima weet klaar te komen en ik voel de dikke witte warme massa naar binnen stromen.
Mmmmmm Bob, ik wil niks anders meer dan jou als vast vriendje en mag ik komende week eens een keer mee als jij gaat autorijden?

Hoe dit verder afloopt, lees je in deel 5.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Bob deel 4 – thuis helpen met haar Wiskunde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *