Dames middag in de sauna

()

Mijn ook bi vriendin vertelde mij ‘Margo, jij moet eens naar een damesmiddag gaan in de sauna, sommige dames gaan niet anders om hun figuur en er zijn veel lesbische en ook bi vrouwen van alle leeftijden.’

Dus ging ik ook een middag daar naar toe. Ik was er een half uur na de opening en er stonden al veel auto’s, in het kleedlokaal waren nog een paar dames om zich uit te kleden en van 1 dame kon ik het mij voorstellen dat zij zomaar niet naar een strand ging.

Er werd gezellig gepraat in de sauna en na een poos gingen de eersten er weer uit, ik kon toen gelukkig een bank verder naar beneden, waar een vrouw op lag met haar benen ver uit elkaar en ik keek recht tegen haar flamoes aan. ‘Sorry’, zei ze, ‘dat ik er zo bij lig, nu kan het gelukkig maar ‘s avonds zou ik het nooit doen met alle blikken van de mannen er dan op gericht.’ ‘Ik begrijp je hoor, nu heb ik er een mooi uitzicht op maar ik zie wel meer schaamlippen hoor.’

Onder de koude douche probeerde een paar dames oogcontact te maken, ik keek ze lief weer terug en ging het stoombad in. Ik hoorde wat zachte stemmen maar ook een licht gekreun, het was duidelijk dat 2 vrouwen niet van elkaar af konden blijven, er kwamen nog meer binnen en later nog meer gekreun en gelach.

Ik ging op een bankje zitten af te koelen en had zicht op het stoombad, er kwamen steeds stellen in de 50 naar buiten met toch een mooi figuur ondanks hun buikjes. In een flits dacht ik dat een dame  mij bekent voor komt, maar ik kon het niet plaatsen.

Ik wou het toch weten en liep hun na. Toen zij een sauna binnen ging, de vrouw die ik dacht te kennen ging languit op de bank liggen en had haar benen ook uit elkaar, ik zag een paar grote schaamlippen. Zij hadden het over een feest binnenkort en wat ze zouden aantrekken, ‘Maar Marleen, ik moet weg, wij krijgen nog bezoek vanavond.’ Marleen kwam overeind en zij kusten elkaar op de mond. ‘Veel plezier lieverd’, zei ze en toen wist ik het.

Het was de vrouw van een afdelingschef van een andere locatie, op zijn bureau stond een foto van hun met hun 3 kinderen, nu dat zij rechtop zat begon zij tegen mij te praten over algemeenheden en af en toe kreeg ik een signaal van haar. Met mijn 32 jaar was ik toch wel benieuwd naar haar, ik ging steeds verder met mijn benen uit elkaar zitten, zodat ze mijn schaamlippen ook kon zien en wreef net als zij vaak het zweet onder mijn borsten weg, en die van haar waren behoorlijk zwaar.

Subtiel gaf ik haar ook signalen waar zij gelijk op reageerde, zij vertelde toen dat zij getrouwd was en 3 kinderen had. Zij keek mij met een glimlach aan ‘En bi, zoals de meeste vrouwen hier hoor.’ik vertelde dat ik alleen woonde zowel met een man en vrouw had samengewoond, maar nu toch weer met alle tevredenheid alleen, heb vrienden en vriendinnen genoeg wat dat betreft. ‘Waar ging het dan op stuk?’, vroeg ze mij. ‘Toen ik met een man samenwoonde had ik steeds zin in een vrouw en andersom ook, en geen van beide wilden een trio, zelfs de man niet haha.’

Plots zei ze ‘Jij bent heel mooi.’ Zij wachtte en wilde mijn naam weten. ‘Natuurlijk’, ik gaf haar een hand, ‘ik ben Margo.’ Beide hielden wij elkaars hand lang vast terwijl wij elkaar aan keken. Zij ziet er ook mooi uit Marleen en ik keek bewust naar haar schaamlippen, o wat wilde ik die graag proeven.

‘Zullen wij nog even in het stoombad gaan en dan wat drinken?’ Dat is het dus dacht ik, daar maken zij meer kennis met elkaar, en dat deden wij ook. Wij hoorden al licht gekreun toen wij binnen stapten, zij voelde gelijk mijn borsten en ik die van haar. ‘Wat hebt jij een mooie schaamlippen’, zei ik zacht tegen haar, ‘die wil ik wel graag proeven.’ ‘Ik die van jou ook hoor.’ Onze monden zochten elkaar onder het vingeren en we tongden fel. ‘Ik heb zin in je Margo, mag ik morgenavond bij je komen?’ ‘Ik heb ook zin in jouw Marleen, ik wil graag je grote schaamlippen likken en er op zuigen.’

Ik vertelde maar niet dat ik haar man kende, hij zal mij vast wel niet meer herkennen omdat ik daar maar 1 keer geweest was, ik vertelde haar over mijn relaties. ‘Het is heel wisselend Marleen, soms heb ik zin in een man en een poos later weer in een vrouw, wat ben ik blij dat ik bi ben, er is dan altijd wel iemand beschikbaar die dezelfde verlangens heeft als ik, en meer verlang ik niet van de ander. Jij vertelde dat jij ook wel een trio wilde maar je partners niet, maar dat hebt jij dan vast wel meegemaakt toch Marleen. Met 3 vrouwen, 2 vrouwen en 1 man, ook 2 mannen en ik, ik geniet echt overal van hoor, van sex niets is mij dan ook te gek, jij hebt ook vast toch wel met meerdere partners op bed gelegen.’ ‘Zeker ik ben ook overal voor in hoor, helemaal nu de kinderen het huis uit zijn, ik heb het meest een trio met nog een vriendin en haar man, of andersom, en ook wel met een paar vriendinnen dan zijn de lakens goed nat hoor, met 2 mannen is het heerlijk als beide gaten dan goed gevuld zijn, anaal vindt ik ook lekker.’

Wij spraken af dat zij de volgende avond bij mij komen.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Dames middag in de sauna”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *