De man met stevige boven benen

()

Wat mij overkwam als 48 jarige gescheiden vrouw en al 26 jaar werkzaam in thuiszorg had ik nooit verwacht.
Ik kreeg een nieuwe cliënt die na een operatie aan zijn arm tijdelijk geholpen moest worden met douchen en aan- en uitkleden.
De man van 73 met slank figuur wachtte op mij in een badjas. Hij stelde gelijk voor als ik het ook goed vond om de dag te douchen. Hij trok zijn badjas uit waar hij iets onder droeg en ik zag toch een paar stevige bovenbenen, dat had ik nog nooit zo gezien bij een man op die leeftijd, ook wat ik tussen zijn benen zag hangen was groter dat ik normaal zie.

Met douchen trok ik zijn velletje naar beneden en zag een beste eikel en zijn pik groeide ook gelijk, en later met afdrogen onder zijn ballen groeide zijn pik nog meer. Ik had nog nooit seksuele gevoelens gehad bij een cliënt zowel man als vrouw.

Onder het afdrogen vertelde hij dat hij prof wielrenner geweest was en goed kon sprinten, en dat hij daarom nog zulke stevige bovenbenen had en ook billen. ‘Ik keek er ook met bewondering naar hoor meneer Mulder.’ ‘Niks meneer Mulder, ben Erik hoor.’ “Meestal zie ik uitgezakte billen. Ik ben trouwens Lena.’
Ik hoefde hem niet aan te kleden, hij ging vandaag de deur toch niet uit, en als hij wat nodig had, dan haalde zijn buurvrouw dat wel voor hem, ‘en ik loop graag in een badjas’, die hij weer aan trok zonder een slip.

De volgende dag met wassen trok ik langzaam zijn velletje terug en zijn pik werd nog harder dan de vorige dag, normaal leg ik er gelijk een nat washandje op maar nu niet, ik waste hem gewoon ook onder zijn ballen, en droogde het af.
Erik vroeg of ik altijd op ongeveer dezelfde tijd kwam, dat probeer ik wel maar het lukt niet altijd. Hij vond het geen probleem dat het later of vroeger was, wat maar het beste uit kwam voor de route voor mij, in de ochtend ben ik meestal om 11 uur klaar, ‘s avonds rond half 10.

Iedere dag met douchen of wassen hield ik zijn pik die steeds hard was iets langer vast of droogde zijn ballen lang af, en vond het jammer dat ik een paar dagen vrij was.
Erik was blij dat ik er weer was, hij vond de ander maar een stug persoon en vond ook dat hij niet goed afgedroogd werd, zijn badjas plakte nog vaak aan zijn huid .

Erik wilde vandaag graag gewassen worden en morgen douchen, hij had namelijk een etentje bij een oud collega die zijn 80ste verjaardag vierde ‘s avonds bij Van Der Valk ‘om 7 uur, dan moet ik tegen 9 uur weer thuis met de taxi dus.’
‘Dat zal toch jammer voor je zijn Erik dat jij vroeger weg moet, ik zal je mijn nummer geven dan kan je mij bellen als jij thuis bent, dat heb ik wel al meer gedaan voor een lieve cliënt, hij was er blij mee.’

Toen ik zijn rug waste merkte ik al dat mijn aanraking bij zijn rug voldoende was om zijn pik al te laten groeien. Behoedzaam trok ik het velletje van zijn stijve pik terug, bewonderde weer zijn eikel en ging het wassen net als zijn ballen. Met afdrogen verbeelde ik mij dat ik een lichte kreun hoorde en hij trok zijn badjas weer aan, en we wensten elkaar een fijne dag en tot morgen.

De volgende dag hing er met douchen een bepaalde spanning, ik douchte en droogde Erik net zo af als anders, maar genoot wel toen ik zijn beste eikel bloot zag. Ik hiep hem gelijk met nette kleren aan te trekken. ‘Zo meneer Mulder, zo ken ik u niet hoor, u staat er chic op.’ ‘Moet ook, Lena mijn moeder zei altijd netjes gekleed naar een gelegenheid gaan, en ik hoop dat ik voor je niet té ben.’ Ik keek hem met een glimlach aan, ‘U moet zich daar niet zo druk over maken, geniet nu maar vanavond.’

Even voor 10 belde Erik ‘Ben bijna thuis hoor, nog 15 km rijden zegt de chauffeur.’
Ik zag dat zijn overhemd drijfnat van zweet was, het was vreselijk warm daar en dan nog wat sterke drank er bij. ‘Ik zweet als een otter Lena.’ ‘Kom Erik, ik zal je helpen uitkleden dan stop ik je even onder de douche, zo kan jij niet op bed gaan.’
Ik hielp Erik mee zijn kleren uit te doen in de slaapkamer, ‘Wat kut he mijn rechterarm, ik kan alles omhoog krijgen maar die arm niet.’ ‘Ja dat weet ik van je Erik en dan staat er ook gelijk wat, wat niet verkeerd is om te zien.’ ‘Ja dat komt ook door de zachte handen van je.’ Hij treuzelde nog wat. ‘Kom Erik’, en ik sloeg hem speels tegen zijn stevige billen aan. Hij lachte gelijk, ‘Heb ik billenkoek verdiend, dan toe maar hoor’, en ik sloeg er nog een paar keer op. ‘En nu naar de douche Erik.’ Ik zag gelijk dat zijn pik al goed stijf was.

Ik douchte hem en verder niets, maar met afdrogen deed ik lang over zijn ballen en zijn pik die gelijk steigerde. ‘O kreunde hij, laat mij even, ik wil mij nu graag aftrekken’, en hij begon aan zijn lul te trekken. ‘Je nood is echt hoog he Erik, kom ik zal je wel helpen met mijn hand’, en ik begon met beide handen aan zijn lul te trekken. ‘Wat een paal zeg, Erik, hij is nog stijver dan anders.’

Ik ging wat anders staan en drukte mijn tiet tegen hem aan, trok en voelde steeds onder zijn ballen, eindelijk voelde ik zijn hand over mijn rug gaan en toen naar een tiet van mij die hij betaste over mijn shirt heen, hij begon steeds harder te kreunen. ‘Wat wil jij Erik, zo klaar komen of in mijn kut.’ ‘Ooo Lena, dat ik wilde ik gelijk al de eerste keer toen ik hem stijf had en jij er geen nat washandje op legde, jij was toen al geil op mijn pik he, graag wil ik met je in bed, dan kom jij er maar zo niet weer uit hoor.’

Hij pakte gelijk mijn wat slappe C 95 tieten vast. ‘Heerlijk zeg je borsten te voelen’, en hij likte langzaam over mijn tepels. Op bed spreidde ik mijn benen voor hem en ik kreeg een geweldig voorspel van hem, hij deed alles met zijn tong en ik kwam in tijden niet zo klaar, en smeekte hem dan ook ‘neuk mij Erik.’
Dat ik zijn lul in mijn nauwe kut kon voelen, sloeg mijn benen om hem heen en rustig begon hij in mij te stoten lang met hetzelfde tempo, hij pakte ook af en toe mijn borsten vast en gaf mij een kus op mijn zweterig voorhoofd.

Hij plaagde mij soms ook, trok zijn lul er helemaal uit en wreef er mee over mijn clit en drukte hem weer in mijn drijfnatte kut, wat smachtte ik er naar om te voelen hoe hij zijn lading in mij zou spuiten. Een paar keer liet hij mij nog lang schreeuwen toen ik weer eens klaar kwam, ik zette mij schrap toen hij zijn tempo verhoogde en drukte mijn bekken steeds fel naar voren. Toen zijn ontlading ook kwam voelde ik hem met beste schokken in mij spuiten.

Hij bleef nog even zo door stoten in mij voor hij zijn nog stijve uit mijn kut trok, ik was zo dankbaar dat ik hem gulzig verder leeg zoog en zijn ballen streelde.
‘Wauw Erik jij hebt niets teveel gezegd hoor, maar jij liet mij goed genieten, eerst met je tong, jij likte mij net zo lekker als een ex vriendin van mij, wat was het een lekker gevoel toen je formaat in mijn kut ging, dat alles mag van mij wel vaker hoor.’

‘Lena ik begrijp dat jij dat niet onder je werk kan doen, maar jij bent altijd welkom hoor, ik speel ook altijd veel met mijn pik daarom draag ik ook graag een badjas zonder slip, mijn 63 jarige buurvrouw schrok ook toen zij voor het eerst mijn formaat zag slingeren, maar nu als zij zin in sex heeft komt zij op bezoek en dat is bijna iedere dag hoor.’
‘Nou ik weet zeker dat iedere gezonde vrouw wel met je in bed wil, wat je mij gegeven hebt onvoorstelbaar. Als ik vrij ben kom ik een hele dag bij je, kan jij van alles proberen met mij.’

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *