Een leuke vrouw masseren

()

Ik ging toen ik 8 jaar was op voetbal en ging ook iedere week trainen. Ik bleef bij de jeugd spelen tot ik 16 was en omdat het derde elftal door een blessure een speler te weinig had vroeg de leider van het derde elftal of ik op zondag met hen mee kon spelen. Ik ging al vaak naar het voetballen van het eerste of tweede en soms ook naar het derde elftal kijken als die thuis moesten spelen en kende de meeste spelers bij naam, ik deed ook wel eens mee als zij aan het trainen waren en viel steeds vaker in als er iemand geblesseerd was. Ik was 18 toen ik een belangrijke wedstrijd met het tweede mee speelde en ik geblesseerd raakte door een trap tegen mijn scheenbeen. Een scheur in mijn spier zorgde er voor dat ik een hele poos niet mee kon spelen of kon trainen, ik ging naar een sportmasseur maar ik moest toch aan mijn been geopereerd worden en de arts vertelde mij dat het voetballen misschien wel afgelopen zou kunnen zijn zijn. Ik ging al vaker naar de sportschool en zag daar ook mooie meisjes en jonge vrouwen komen en daar was ook vaak een masseur aanwezig die dan, nadat je daar wat zware oefeningen gedaan had, nog even masseerde. Ik zag ook dat vaak dezelfde meisjes zich na een uurtje sporten zich nog door hem lieten masseren, vaak waren het meisjes of vrouwen met een mooi figuurtje. Ik ging nog wel eens naar voetbal trainingen kijken maar deed niet meer mee en zag dat er toch regelmatig iemand licht geblesseerd was en naar de fysio moest. Ik zocht op internet op waar je voor sportmasseur kon leren en gaf mij op voor een korte avondopleiding van een half jaar en dan moest ik twee keer per week naar de cursus. In de sportschool deed ik veel aan krachttraining en toen ik dan ook de cursus sport massage had gedaan ging ik wat jeugdspelers die licht geblesseerd waren masseren.

Ik kocht op mijn 24ste al een eigen huis omdat ik niet goed overweg kon met de nieuwe vriend van mijn moeder en richtte een slaapkamer in voor massage. Er kwamen steeds meer jongens en ook oudere spelers om gemasseerd te worden en ik kreeg het steeds drukker ook met meisjes en vrouwen van het korfballen en volleyballen. Door mijn trainen op de sportschool was ik flink gespierd wat sommige vrouwen graag zien en had een bredere borst en gespierde armen en benen en er lag regelmatig een meisje of vrouw op de behandeltafel die grote harde tepels had. Drie maanden geleden belde Marion, een leuke moeder van een jeugdspeler die vroeg of ik haar zoon kon masseren. Hij had vaak spierpijn na het trainen en moest tijdens een wedstrijd regelmatig aan de kant gaan omdat het niet meer ging. Ik kende Marion nog van toen ik nog speelde en met haar man wel eens als invaller mee gespeeld had en wist nog dat Marion altijd een kort rokje of jurkje aan had . Ze stond met haar borsten half bloot langs het veld. ‘Ik heb het vanavond niet druk, kom rond acht uur maar even langs’, zei ik tegen Marion. Ik had even van te voren nog een oud jeugdlid waar ik vaak meegespeeld had nog behandeld en was de massagetafel nog schoon aan het maken toen ik de bel van de deur hoorde. Ik ging in de hal kijken en zag dat het Marion en haar zoontje waren en nam hen mee naar de behandelkamer. Ik had al gezien dat Marion weer een wel erg kort rokje aan had en een strak shirt met diep decolleté waar haar flinke borsten weer half boven uit kwamen. Ik liet haar zoontje op de tafel gaan liggen en Marion ging op de stoel die er stond zitten. Ze sloeg haar benen over elkaar en ik zag dat zij een transparant slipje aan had. Haar zoontje had veel last van zijn linker been en ik bekeek en bevoelde zijn been even voor ik tot masseren overging. Terwijl ik met hem bezig was keek ik wel eens naar Marion en zag dat zij bijna de hele tijd harde tepels had die bijna door haar shirtje staken. Ik gaf haar zoontje nog een paar weken een massage en toen het weer beter ging kwam hij een poos niet meer.

Van de zomer werd ik weer door Marion gebeld en zij vertelde dat haar zoontje weer meer last van zijn been had en vroeg of ik hem nog een paar keer kon masseren. ‘Kom om zeven uur maar even’, zei ik. Omdat het warm weer was had ik die dag een korte broek en shirt aan waar mijn brede gespierde borst in stak en onder mijn korte broek kwamen mijn gespierde benen onderuit. Toen Marion en haar zoontje weer kwamen en hen mee naar de behandelkamer nam zag ik dat Marion haar rug regelmatig recht moest zetten. Zij ging weer op de stoel zitten wachten tot ik klaar was met haar zoontje en toen zij opstond zag ik dat het met moeite ging. ‘Wat heb jij gedaan?’, vroeg ik. ‘Ik ben gestruikeld en heb nu veel last van mijn rug. Ik zou mij ook eens moeten laten masseren’, zei ze. ‘Ik heb direct nog een klant en dan zou je nog kunnen komen als je wilt’, zei ik. ‘Als je dat wilt doen graag’, zei Marion. ‘Als je dan over een uur komt heb ik wel tijd’, zei ik. Marion ging weer met haar zoontje naar huis en met een ‘tot zo’ ging zij met harde tepels de deur uit. Ik had geen afspraak meer staan maar wou even tijd hebben om mij te douchen en te scheren. Ik ging naar de badkamer en nam de scheerspullen mee onder de douche en na 20 minuten was mijn onderlichaam weer helemaal glad. Ik had nog even tijd en legde al een grote handdoek over de behandeltafel en zette de massage olie al klaar, en toen ik de bel hoorde dat er iemand binnen kwam liep ik naar voor en deed de deur op slot want ik wilde niet meer gestoord worden. Ik nam Marion mee naar de behandelkamer, liet haar op de tafel zitten en ging achter haar staan en vroeg waar zij het meest pijn had. Zij wees aan waar de pijn zat en hoorde haar kreunen van de pijn toen ik er wat harder op drukte.

‘Maak je rug maar even bloot en ga maar op de tafel liggen’, zei ik. Marion begon haar shirt uit te trekken en ik ging de massageolie pakken en zij ging net op haar buik op de tafel liggen toen ik mij weer omdraaide. Haar mooie borsten hingen als rijpe peren naar beneden en werden plat gedrukt toen zij er op ging liggen. Ik wreef even over haar rug, deed er toen wat massageolie op en voelde Marion rillen toen ik haar rug begon te masseren. Ik wreef met mijn handen van haar schouders tot aan de band van haar rokje en weer omhoog en ging na een paar keer meer over haar zij en ik hoorde haar kreunen toen ik de zijkanten van haar borsten aan raakte. Terwijl ik over haar rug ging duwde ik mijn handen een paar keer achter de band van haar kort rokje en vroeg of haar rokje wat lager kon ‘dan kan ik je hele rug behandelen’, zei ik. Marion maakte haar rokje los, wipte haar kontje wat omhoog en schoof het van haar billen. Ik hielp het met uit doen en zag dat het kruisje van haar string al nat was van het vocht en begon over haar rug te gaan. Ik kwam ook tegen haar string en Marion zei kreunend als het in de weg zit trek het maar uit, ik duwde haar string regelmatig wat meer mee van haar billen en na een poosje pak ik haar string vast en Marion wipt haar kontje weer wat omhoog en ik schoof het naar beneden, ik zag dat haar schaamlippen ook al goed vochtig waren van haar sappen. Ik ging achter Marion staan en liet wat massageolie over haar billen en benen lopen en begon weer met masseren. Toen Marion haar benen steeds iets verder uit elkaar deed, zag ik dat haar kutje al wat open ging staan en zij schokte toen ik met mijn vingers over haar schaamlippen ging. Ik ging bij haar hoofd staan en wreef weer over haar rug vanaf haar schouders tot aan haar billen en na een paar minuten voelde ik dat Marion met haar hand over mijn al half harde lul wreef. Ik hoorde haar kreunen toen zij mijn lul nog harder voelde worden, ik boog nog wat verder voorover en wreef verder over haar billen en drukte twee vingers tussen haar schaamlippen. Zij schokte en ik voelde dat zij mijn korte broek open maakte en mijn lul naar buiten trok. Zij zette haar warme lippen om mijn eikel, trok de voorhuid over mijn eikel en zoog mijn lul.

Ik schopte mijn korte broek en onderbroek uit, trok mijn shirt uit en liet Marion op haar rug gaan liggen. Ik ging weer achter haar staan en drukte mijn vingers weer tussen haar schaamlippen en drukte mijn mond op haar kutje. Zij kreunde en schokte toen ik over haar hard klitje likte, ik duwde mijn tong dieper in haar kutje en wreef met een vinger over haar sterretje wat ook al goed nat was van het vocht uit haar kutje. Zij kreunde hard toen ik mijn vinger dieper in haar sterretje duwde. Na een poosje ging ik weer recht staan en trok Marion naar achteren tot zij met haar kontje bijna over de tafel gleed, legde haar voeten op mijn schouders en drukte mijn 20 cm lange en 5 cm dikke lul tussen haar schaamlippen. Marion gaf een kort gilletje toen ik mijn lul diep in haar kutje schoof, ik begon in haar kutje te stoten en toen ik voelde dat ik bijna kwam trok ik mijn lul terug en zette mijn dikke eikel tegen haar sterretje. Marion beet op haar hand toen mijn eikel door haar sluitspier schoof, ik liet haar even wennen voor ik mijn lul dieper in haar darmen schoof en ik neukte haar steeds harder in haar kontje en stootte mijn lul diep in haar darmen. Ik voelde dat ik ging spuiten en Marion kreunde hard toen zij mijn lul dikker voelde worden en de eerste straal sperma in haar darmen werd gespoten. Nog zes stralen volgden en Marion lag te trillen op de tafel. Ik trok mijn lul uit haar kontje en duwde hem nog even in haar kutje en neukte haar nog even. Ik trok mijn lul uit haar kutje en Marion draaide zich weer op haar rug en nam mijn eikel weer in haar mond. Een poos later spoot ik nog vier stralen sperma in haar keel. Zij zoog mijn lul nog leeg en ik speelde nog even met haar borsten en voelde mijn lul langzaam slapper worden. Marion bleef nog even liggen en na een poosje kwam zij overeind en kwam van de tafel af. Zij kwam voor mij staan en drukte haar lippen op mijn lippen en wij zoenden even voor Marion haar rokje en shirtje weer aan trok. Voor zij de deur weer uit ging maakten wij weer een afspraak voor twee dagen later….

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *