Masturberende Rob deel 7 – Broer en zus rollenspel

()

‘We kunnen hem uitproberen.’ zei ze, terwijl ze het van het bureau pakte. “Om te zien wat je ervan vindt.”

Ik wist al wat ik daarvan zou vinden als ze het zou laten zetten waar het meisje in het verhaal de tatoeage had laten zetten, net boven haar kale kutje.

Toen bedacht ik me opeens waarom ze daar was. Het was net als met Rachelle, die was gekomen om samen met mij één van Rob’s fantasieën uit te leven. Ze wilde een soort spelletje spelen. Het grappige was dat ik alleen maar kon bedenken dat ze nooit … nooit … sprak over de man die haar zwanger had gemaakt. Er kunnen maar twee redenen zijn. Of hij had ze in de steek gelaten, of ze was voor hem weggelopen. In beide gevallen was wat ze met mij deed behoorlijk buitengewoon. Ze vertrouwde me duidelijk.

Ik keek Corinne weer aan. Ze was van gemiddelde lengte en had donkerblond haar. Ze had een aardige glimlach, hoewel ze die zelden gebruikte. Ik had haar dochter een paar keer gezien en ze was net een poppetje, zo schattig als maar kon. Een paar keer had ik aan Corinne gedacht, aan haar alleen-zijn, nooit praten over de man die haar kind verwekte en over hoe verdrietig het was dat een of andere man niet gezegend was met haar aanwezigheid in zijn leven. Ze was een aardige vrouw, die een man veel te bieden had. Ik moest aardig voor haar zijn.

Ik had nagedacht in plaats van te praten, iets dat ik vaker zou moeten oefenen, maar ze beet op haar onderlip, wachtend op een reactie van mij.

‘Moeten we ze niet allemaal uitproberen?’ vroeg ik. ‘Ik bedoel, om een ​​idee te krijgen van welke het beste zou zijn?’

Ze keek me aan en op de een of andere manier kon ik zien dat het spel echt was begonnen. Ze had een andere blik in haar ogen, deels hoop, deels lust, deels “Ik wist dat ik hem kon krijgen als ik het probeerde”. Er zat belofte in die blik. Het beloofde dat, als ik de dingen goed zou doen, ik een heel goede tijd zou hebben.

‘Nou, ik denk dat we dat kunnen doen.’ zei ze, alsof ze er pas aan had gedacht. ‘En … zou je me daarmee willen helpen?’

“Hmmm ja.” antwoorde ik. “Waarom wil je deze tatoeage? Ik bedoel, is het om een ​​statement te maken voor andere mensen? Want als het zo is, moet het zichtbaar zijn voor andere mensen.”

Ze legde haar handen achter zich, als een klein meisje dat betrapt is op iets verkeerds en hoopt dat ze er onschuldig genoeg eruit ziet om straf te vermijden. ‘Nee’, zei ze zachtjes.

‘Is het dan om een ​andere reden? Of misschien om iets duidelijk te maken? Weet je, het principe van een tatoeage?’ Het zou ergens moeten zitten waar je het gemakkelijk kan laten zien, maar niet waar het de hele tijd gezien wordt.”

Weer schudde ze haar hoofd. ‘Nee, ik dacht erover na om het voor mijn vriend te laten doen.’

“Aha” zei ik zakelijk, alsof ik zelf aan dezelfde dacht. ‘Dus het zou … goed verborgen kunnen zijn. Waar alleen hij het ooit zou zien.’

Nu knikte ze. “Uh huh” zei ze. Het leek zo totaal niet op haar om zo’n simpele en tamme reactie te geven. Ik hoefde ook niet naar mijn korte broek te kijken. Ik wist dat die bol stond.

“Wel dan” zei ik, terwijl ik mijn rol speelde. ‘Misschien moet je je vriendje laten helpen beslissen welke tatoeage je neemt en waar je hem laat zetten.’

Ze fronste prachtig. Ze had die frons in de spiegel vast urenlang moeten oefenen. Het enige dat op haar gezicht bewoog, waren de uiteinden van haar wenkbrauwen en de hoeken van haar lippen. Het was meer een vleugje frons dan een frons, maar het was bijzonder effectief.

‘Ik heb eigenlijk nog geen vriendje. Maar ik hoop dat ik het ooit zal krijgen.’

“Eh ..

‘Eh … ik begrijp het. Geen vriend. Ik kan het niet geloven, maar ik begrijp het.’ Het kan nooit kwaad om een ​​vreemd, goed geplaatst compliment te geven als je op deze manier een rollenspel speelt.

Alleen voelde het niet echt als rollenspel. Ze was echt een soort zus voor mij. Ik bedoel, ze had geen man in haar leven, en ze moest worstelen om haar dochter alleen op te voeden en zo, en mijn hart ging naar haar uit, net zoals het naar mijn echte zus zou gaan, als ze in die situatie verkeerde. En ik meende dat compliment echt, want ze was een babe en ik kon niet geloven dat ze niet de hele tijd door mannen omringd was. Ik dacht erover na hoe ik hier gebruik van zou kunnen maken, en daardoor voelde ik me eigenlijk … gelukkig.

‘Nou, ik heb er nog geen gevonden. Ik zou het leuk vinden om iemand mijn vriendje te kunnen noemen. Maar ik ben nogal … kieskeurig.’ Ze wist ook hoe ze een willekeurig compliment kon wegwuiven.

Ik besloot er een tandje bij te zetten. “Dus deze tatoeage moet ergens zitten waar, als je vriend hem ziet, hij weet dat hij de enige is die hem te zien krijgt.”

“Uhuh” zei ze weer kortaf.

“Nou, oké”, zei ik. “Eh, ik vind het niet erg en alles … om je te helpen, bedoel ik. Maar het zou waarschijnlijk niet goed voor mij zijn om te zien waar deze tatoeage gezet wordt. Ik bedoel, ik ben niet je vriendje.”

Ze lachte. ‘Ja, maar jij bent mijn broer … we zijn familie … dus het is oké. Trouwens, zal de tattoo-artiest het ook niet zien?’

Nu probeerde ik er leergierig en ongeïnteresseerd uit te zien. Het maakte niet uit dat ik daar stond in mijn met hart bedekte boksers, met een volle stijve die naar voren stak.

“OK” zei ik, alsof we net een droog, zakelijk deal gesloten hebben. ‘Dus het moet ergens binnen de bikinilijn zitten. Ik bedoel, dat is de enige plek die niemand anders zal zien dan hij. En ik. En de tattoo-artiest.’

‘Goh, ik denk dat je gelijk hebt. Een beetje zoals het meisje in dat verhaal dat we lezen, toch?’

Ze had besloten haar persoonlijkheid te veranderen in die van Marilyn Monroe die dom deed, maar ze was er zo schattig in dat ik het naar mijn zin had. En het gaf me een opening om de slechte grote broer te zijn die zijn arme, vertrouwende zusje verleidt.

‘Nou, ik ga wat water halen’, zei ik behulpzaam. ‘Voor de tatoeage. En je mag al je kleren uittrekken.’

“Goh!” zei ze ademloos. ‘Allemaal? Bedoel je dat ik naakt moet zijn?’

“Zeker”, zei ik troostend. ‘Ik bedoel, we moeten plekken vinden om zes tatoeages te zetten, en als je kleren in de weg zitten en zo, zou dat heel moeilijk zijn. Trouwens, moeten we niet zien hoe het er voor je vriendje uitziet? Ziet hij je niet naakt? ‘

“Goh!” zuchtte ze weer. “Ik denk het wel. Oké!” zei ze opgewekt. Voordat ik zelfs maar kon bewegen, zat haar bh al om haar middel, als een dikke riem. “Oeps! Ik duwde het de verkeerde kant op. “

Wie verleidde wie hier?

Ik stond daar maar, lekkend in mijn korte broek. Haar borsten waren niet zo spectaculair groot. Ik bedoel, ze waren niet enorm, of iets dergelijks. Maar het waren Playboy bunny-borsten. Vol, stevig, geen spoor van doorhangende borsten, perfect ronde tepelhofjes en tepels die de romige kleur hadden van chocolademelk alsof ze zo direct zouden kunnen spuiten.

Ze glimlachte lief. “Water?” drong ze aan.

Ik strompelde naar de keuken, pakte een kom en deed er water in. Ik pakte de schaar uit de la en haastte me terug naar mijn slaapkamer, waar een naakte vrouw op me wachtte.

Ze wachtte en ze was naakt, maar ze had beide handen voor haar schaamstreek.

‘Ik ben een beetje verlegen’, zei ze. “Ik dacht aan dat verhaal en hoe ze een plekje moest scheren voor de tatoeage, en ik dacht dat dat er … grappig uit zou zien. Dus ik dacht dat als er helemaal geen haar zat ……Het ziet er raar uit. Maar ik weet het niet. Ik dacht dat mijn grote broer me een eerlijke mening zou geven.”

Ik heb toen in één keer veel in mijn korte broek gelekt. In al mijn jaren heb ik nog nooit een echt volledig geschoren kutje van zo dichtbij gezien. Het idee greep me vast … als een gigantische hand om mijn ballen. Oh, het greep me zachtjes vast … maar alleen voor nu.

“Uh …” Ik moest mijn keel schrapen. ‘Goh, ik weet het niet zus. Laten we … eh … een kijkje nemen.’

Haar handen gingen weg en mijn knieën werden rubberachtig. Ik merkte voor het eerst dat ze mager was, maar in uitstekende vorm. Ze was niet dikker geworden in de dijen, zoals veel vrouwen van mijn leeftijd, en er was nog steeds een driehoekige holte aan de bovenkant van haar dijen, en een punt van die driehoek ontstond waar haar dijen elkaar raakten.

En die holle ruimte zat vol met schaamlippen. Nou ja, niet helemaal vol, maar ze hingen waarschijnlijk een centimeter naar beneden vanaf waar ze waren vastgemaakt.

Op dat moment was ik zo blij dat mijn lang verloren zus me had gevonden.

‘Eh, waarom ga je niet zitten … daarginds.’ Ik wees naar mijn bed. Het was het lot of zoiets dat ik er net nieuwe lakens op had gelegd.

Ze zat op het bed, met haar kont precies op de rand van het bed en leunde achterover, haar bovenlichaam ondersteunend met haar armen. Haar borsten staken naar me uit. Toen, net als Mata Hari die binnenkwam voor de moord, liet ze haar knieën langzaam uit elkaar drijven … breder … breder … breder, totdat er ruimte was voor mij om tussen hen in te komen.

‘Je kunt daar knielen.’ Ze wees naar de vloer tussen die leliewitte gespreide dijen. Die lange, losse schaamlippen zaten aan elkaar geplakt.

Ik knielde terwijl ik de kom met water en de schaar nog steeds vasthield.

Ze hield de drakentatoeage voor en ik knipte eromheen zodat hij gemakkelijker te hanteren was. “Laten we deze eerst eens proberen.” zei ze. ‘Ik heb de achterkant gelezen. Er staat dat je … het gebied moet likken waar je het op wilt zetten, en dan druk je erop zestig seconden lang.’

Op de een of andere manier was het plan van de slechte, grote broer om zijn klein zusje te verleiden naar de achtergrond geraakt, en het plan van het kleine zusje om haar onschuldige oudere broer te verleiden was in de plaats gekomen.

Ik keek naar de kom met water en zette hem voorzichtig op de grond. Ik duwde het van me af. “Ik volg altijd instructies.” zei ik. Ik keek naar de plek waar ik moest gaan likken.

“Hier?” raakte ik haar huid aan met het topje van mijn wijsvinger, ver boven de plek waar vroeger haar zat.

Zij schudde haar hoofd.

Ik sleepte het topje van mijn vinger een centimeter dichter naar die fantastische, slappe schaamlippen en keek op naar haar gezicht, omlijst door die glorieuze borsten.

Weer een hoofdschudding.

Ik schoof mijn vingertop tot op een centimeter van haar schaamlippen en ze zoog de lucht naar binnen. “Daar!” zei ik.

Ze beet op haar onderlip en knikte met haar hoofd.

‘Oké,’ zei ik, alsof ik op het punt stond een potlood te slijpen of zoiets. “Daar gaan we.” Ik leunde naar binnen en stak mijn tong zo ver als ik kon uit, en maakte het zo hard als ik kon, en ik likte het kleinst mogelijke gebied, een centimeter van haar schaamlippen. Ik streek rondjes met mijn tongpunt terwijl ze kronkelde. Toen trok ik me terug, legde het kleine stukje papier op dat gebied en hield het daar vast. Ik keek op en haar ogen waren rokerig.

‘We moeten maar zestig seconden wachten’, zei ik feitelijk. Ik begon een deuntje te neuriën.

“Ik denk niet dat je hem nat genoeg hebt gemaakt”, zei Corinne met een stem die ik niet herkende.

‘Nou, we kunnen het nog een keer proberen’, zei ik vriendelijk. ‘Aan de andere kant misschien? Leg je vinger daar maar.’ Ze bracht een hand omhoog en ik legde een van haar vingers op de drakentatoeage die nog 30 seconden te gaan had.

Ik stond op en ging naar de computer, waar de overgebleven tatoeages lagen.

Ik was op de terugweg toen ze zei “Richard, het lijkt niet eerlijk dat ik naakt moet zijn, maar jij mag die belachelijke korte broek dragen.”

Ik had gehoopt dat ze dat zou zeggen, maar ik verzette me ertegen. ‘Nou, godzijdank, maar er zijn wel dingen die je misschien niet oud genoeg bent om te zien. Ik zou je niet willen choqueren of zoiets.’

“Richard, we zijn gewoon onder familie hier” zei ze en ze klonk weer als Corinne. ‘Hoe kun je me ooit shockeren?

Ik boog me voorover en schoof mijn korte broek uit. Mijn stijve sprong eruit en wees naar haar.

“Oh mijn!” zei ze. En deze keer klonk ze echt als Corinne. “Misschien kun je mij wel shockeren.”

Ik ging op mijn knieën zitten en hield de overgebleven tatoeages omhoog. Ze koos een vlinder en gaf die aan mij. Toen legde ze haar hand weer achter zich en wachtte tot ik dat gebied nat zou likken. Eerst trok ik de eerste tatoeage eraf. Het was prachtig overgebracht en ze had nu een kleine vuurspuwende draak ongeveer een centimeter van haar kale kutje. Ik wilde dat poesje zo graag likken dat ik hijgde, maar de draak zag er goed uit, en ik wist dat als ik haar poesje nat zou maken, de tattoo zou verdwijnen. Dus ik stond weer op en liet haar achter met een vraag in haar ogen. Ik haalde een spiegel van de muur in de gang en bracht hem naar haar. Ik plaatste het voor haar en ze staarde naar haar nieuwe kunstwerk.

‘Dat, klein zusje, ziet er heet uit!’ zei ik.

“Wauw! Zei ze met een klein stemmetje.” Echt waar, nietwaar? “

Ik legde de spiegel naast haar op het bed en ging tussen haar gespreide dijen zitten. De tijd om te spelen was voorbij. Ik zette de vlinder op de spiegel, spreidde die heerlijke schaamlippen met mijn duimen en stak mijn tong in haar kutje.

Ze gaf me een mooi geluid terwijl ik naar boven likte en mijn tong over haar heuvel streek. Het was daar bijna glad, en ik wist niet zeker of ik het goed deed tot ze een zucht va plezier slaakte toen mijn tong daar drukte en een paar keer over dat gebied zwaaide. Ik zoog die slappe buitenste schaamlippen op, die aanzienlijk dikker waren geworden. Het was werkelijk verbazingwekkend. Je zou ze in je mond kunnen krijgen en erop kunnen bijten. Het was bijna alsof je de tong van een vrouw in je mond had. Ze waren zo groot. Maar ze leek niet zo opgewonden te raken als ze eraan werd getrokken, dus ging ik weer in haar likken en over haar clit wrijven met mijn bovenlip.

“Ohhh Richard, ik wist dat je hier goed in zou zijn.” kreunde ze. Ze bewoog haar heupen een beetje en haar poesje werd lekker nat. Ik trok me ver genoeg terug om er zeker van te zijn dat onze kleine drakenvriend er nog was. Hij was er.

Ik reikte naar de vlinder en haar ogen werden groot. Ik vermoed dat ze dacht dat als ik eenmaal begonnen was, ik niet meer zou kunnen stoppen, en dat ik me zou gedragen zoals de meeste mannen, doorgaan met waar ik mee bezig ben en als ze ook wat kreeg, oké. Maar het was geen prioriteit.

Ik drukte de vlinder tegen dat gebied en keek naar haar borsten. ‘Weet je, misschien wil je een tatoeage op één van je borsten zetten. Uitproberen hoe het eruit ziet.’

Ze knikte snel goedkeurend en ik leunde naar voren om aan die mooie chocoladekleurige tepels te zuigen. Ik moest er minstens zestig seconden aan zuigen. Ik bedoel, wat moest ik anders doen als we moesten wachten tot de tweede tatoeage werd overgebracht?

Toen er enige tijd verstreken was, gaf ik haar met tegenzin haar borsten terug en trok het papier van de tatoeage heel voorzichtig los. De vlinder was leuk, maar ik was er voorlopig niet zo in geïnteresseerd. Maar dat zul je vast ook goed begrijpen. Ik heb mijn pik een paar keer discreet gestimuleerd om hem klaar te maken voor het hoofdevenement.

Corinne zei plotseling: “Wacht!”

Ik kreunde en dacht dat het tijd was voor een condoom.

“Ik vroeg me ook af hoe het eruit ziet als mijn vriend een tatoeage heeft.” zei ze.

Dat was niet precies wat ik verwacht had. Ze duwde me terug en stond op. Toen legde ze me op het bed en pakte een tatoeage. Ze keek niet eens welke tatoeage ze pakte.

“Ik moet het huidgebied waar ik het wil hebben, helemaal nat krijgen.” zei ze.

Toen leunde ze voorover en slikte mijn pik in.

Man, oh man. Ze zoog beter dan een Dyson-stofzuiger. Ik heb nog nooit een pijpbeurt gehad van een vrouw die zo’n zuigkracht had. Ik kan het niet eens beschrijven, behalve dat ik niet kon ademen omdat ze zo hard aan mijn pik trok met haar mond dat ik bang was dat mijn middenrif een hernia zou krijgen. Ik denk dat ik ‘Geeeee’ of iets dergelijks zei, om haar te laten weten dat ik heel dicht bij het einde was.

Ze stopte plotseling met zuigen en liet mijn pik liefdevol uit haar mond glijden. Ze bekeek het kritisch en zei: “Ik weet niet zeker of het nat genoeg is.” Toen legde ze haar hand tussen haar benen en kwam terug met een glimmende natte vinger. “Oooo, er is veel nat daar beneden.”

Nou, je kent de rest. Ze ging over me heen staan ​​en gebruikte haar beide wijsvingers om haar schaamlippen uit elkaar te spreiden. En toen ging ze op me zitten om mijn lul goed en nat te krijgen.

En dat deed ze ook.

Vijf minuten later wist ik zeker dat ze een geheim agent was of zoiets, en dat ze de baan in het ziekenhuis als dekmantel aannam, omdat deze vrouw onmogelijk geen man kon hebben. Ze neukte net als ze zoog, met kracht, expertise en enthousiasme. Ze scheurde door twee orgasmes heen en overtuigde me er zonder enige twijfel van dat ik het was die ze haar gaf, ook al lag ik daar alleen maar gelukkig te zijn. Geen enkele man bij zijn volle verstand zou bij deze vrouw weglopen als hij haar eenmaal in bed had gekregen.

“Ohhh Corinne schat, je moet gewoon met me trouwen.” Ik voelde me behoorlijk stom, maar dat moest ik zeggen.

Ze lachte hardop, haar haren wapperden en haar heupen wiegden heen en weer als een wasmachine die uit balans is en snel draait. “Aww Richard, je bent zo lief” kreunde ze. Ze boog zich op de een of andere manier voorover en gaf me een lange kus terwijl ze doorging met die snelle, alles verscheurende neukbeweging.

En terwijl ik in haar fonkelde, haar vol met mijn hete, romige spul spoot, zei ze “Maar broers kunnen niet met hun zussen trouwen.” Toen kreeg ik nog een paar kusjes terwijl ze langzaam op me smolt en mijn borst bedekte met de hare. Ze legde haar gezicht in mijn nek en blies haar warme adem over me heen.

Ik voelde me geweldig. We lagen daar een tijdje, snuffelend en kussend en gewoon ademend. Het was zo comfortabel dat ik in slaap viel. Ik herinner me dat ik haar voelde bewegen, maar ik werd niet wakker.

Toen ik wakker werd, was ik alleen. Ik voelde me heel verdrietig dat ze weg was, bang dat ze het niet leuk genoeg vond of zoiets. Of dat ze niet had gekregen wat ze wilde en niets meer wilde.

Ik moest zo erg en rende naar het toilet. Toen ik in het toilet wilde richten, daar, helemaal bovenaan, precies in het midden, dreef de tijdelijke tatoeage van een madeliefje, en ernaast nog een tatoeage van een paar rode lippen.

Wordt vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *