Masturberende Rob deel 10 – Vader dochter rollenspel

()

Ze bloosde. “Nee.”

‘Wil je dat ik een paar foto’s neem?’ vroeg ik. ‘Je hoeft ze niet te delen. Maar ze hebben je zo mooi opgemaakt, je moet dit echt op foto bewaren. Ik bedoel, misschien dat je make-up er nooit meer zo zal uitzien.’

‘Ik kan niet veel zien’, zei ze. Ik bedoel, ik kan je zien, maar niet veel verder dan jou. Ik draag nu gekleurde contactlenzen.”

‘Je hoeft niet te kunnen zien. Het enige wat je hoeft te doen, is poseren.’

“Hoe sexy?” vroeg ze.

“Zo sexy als je wilt.” zei ik.

“Ik heb geen outfits meegenomen. Het was niet de bedoeling dat ik dit vanavond … vandaag zou doen. Maar ik wist dat als ik hier vandaag niet zou komen, dat ik me dan terug zou trekken. Alles wat ik hier onder heb, is een string.”

“Dat is best sexy”, zei ik. ‘Je hoeft niet eens naakt te poseren.  Ik maak alleen maar wat foto’s van hoe je er nu uitziet. Is er iets waarvan je denkt, zo zou ik het graag willen hebben? Gewoon om mensen te laten zien hoe je er eruit kunt zien met make-up.’

Ze dacht na en nam een ​​slokje. Ik heb haar echter geen tijd gegeven om erover na te denken. Ik had een klein terras aan de achterkant van mijn huis en mijn achtertuin was omheind met een hoge schutting, dus het was erg privé allemaal. Ik nam haar mee naar buiten en ze begon te poseren. Ik liet haar tegen de reling van het terrasdek leunen, met haar handen rustend in haar zij. Haar buikje was ook te zien. Ik liet haar een knie enigszins omhoog trekken, alsof ze haar dijen tegen elkaar wreef.

‘Denk aan een van Rob’s verhalen, die je zelf leuk vindt’, zei ik.

De blik in haar ogen werd onscherp.

‘Bedenk hoe je je voelt als je zijn verhalen leest.’ zei ik.

Ze kreeg een blik op haar gezicht die precies was wat ik wilde en ik nam de foto. Ik liet haar een hand plat op haar buik leggen en erover wrijven. Ik liet haar voorover buigen, met haar gezicht van me af, en langs haar linkerbeen naar me kijken. Toen ze haar benen een beetje spreidde, kon ik die string bijna zien. Het werd een goede foto.

Ik bleef met haar praten en herinnerde haar eraan om aan sexy dingen te denken. Toen nam ik haar mee naar mijn slaapkamer, waar ik opnieuw het bed had opgemaakt, en liet ik haar in verschillende posities liggen.

“Je hebt geen idee hoe sexy je eruitziet”, zei ik terwijl ik een foto maakte van haar liggend op haar zij, met haar hand op haar dij. Ik kon haar tepels door het shirt zien prikken. ‘Je maakt me … geil.’ zei ik.

“Ik ben niet geil.” ademde ze.

“Dat moet je ook niet zijn”, zei ik. ‘Je bent veel te jong voor een oude gozer als ik om naar te verlangen. Je bent echt jong genoeg om mijn dochter te zijn.’

“Mijn vader zou nooit zulke foto’s maken”, zei ze.

Ik liet haar opstaan, benen zo ver gespreid als de mini het toeliet, en dan voorover buigen. Ik vroeg aan haar haar borsten zodanig vast te pakken alsof zij die aan de camera aanbood en ze moest haar lippen tuiten als voor een kus.

“Je ziet er fantastisch uit”, zei ik terwijl ik de foto nam. ‘Het enige dat de foto nog beter zou kunnen maken, is als ik ze zou kunnen zien.’

‘Bedoel je mijn borsten?’ kirde ze naar de camera en ze liet ze een beetje stuiteren.

“Ja” zuchtte ik. ‘Ik zou ze niet mogen willen zien, maar ik wil ze wel zien.’

‘Ik denk dat ik ze je kan laten zien.’ zei ze.

‘Ik zou ze niet willen zien als je ze zelf niet wil laten zien.’ zei. ik ‘Maar ik zou ze wel willen zien.’

Ze draaide haar rug naar mij toe en greep de onderkant van haar topje beet. Ik kreeg twee foto’s van het topje dat losliet en van haar blote rug die zichtbaar werd. Ze keek me aan over haar schouder en ik dwong haar die houding vast te houden terwijl ik weer een schot nam.

‘Ik zou dit niet moeten doen’, zei ze.

“Je bent te jong”, beaamde ik.

Ze draaide zich snel om, alsof ze bang was de moed te verliezen en zich te bedenken. Ik ving een glimp op van tepels die gekleurd waren met dezelfde paarse lippenstift die op haar lippen zat. Toen bedekte ze haar borsten met haar handen. Ze zag er kwetsbaar uit en ik nam weer een ​​foto. Dit was van onschatbare waarde.

‘Je moet niet kijken’, zei ze. Toen liet ze haar handen langs haar lichaam vallen.

“Mooi” zuchtte ik. ‘Ik wist dat ze mooi zouden zijn.’

“Werkelijk?” klonk haar stem verbaast. ‘Zijn ze niet te klein?’

“Ze zijn prachtig.” bevestigde ik. Ik vroeg aan haar om haar handen op haar heupen te zetten, alsof ze boos op me was dat ik naar haar blote borsten heb gekeken. Toen ze dat deed, flapte ze eruit: “Papa! Kijk me niet zo aan! Papa’s mogen niet zo naar hun dochters kijken.” Ik nam een ​​foto.

Ze begon zich meer op haar gemak te voelen. ‘Papa, ik kleed me uit! Je zou hier niet eens moeten zijn!’ klaagde ze.

“Ik weet het, schat” zei ik. ‘Maar je bent gewoon zo mooi dat ik er niets aan kan doen.’

“Ik ga nu mijn rok uitdoen papa, en jij moet weg!” zei ze. Haar handen gingen naar de rits aan de zijkant van de rok.

“OK schat” zei ik. “Ik zal weggaan.”

Ze trok de ritssluiting naar beneden en werkte de rok over de heupen die veel voller waren dan ik verwacht had. De string was ook paars. Ik nam weer een ​​foto.

“Papa!” schreeuwde ze. ‘Ik dacht dat je wegging!’ Ze draaide zich om en boog zich voorover om een ​​van haar hoge hakken los te maken. Haar kont was prachtig, strak, rond en zacht. Ik heb er een foto van gemaakt.

Ze deed beide schoenen uit en draaide zich weer om. Ze zag er niet meer zenuwachtig uit. ‘Ik ga mijn string uit doen’, waarschuwde ze. ‘Je kunt maar beter niet kijken.’

“Ik beloof het”, zei ik.

Ze liet dat sliertje paarse stof op de grond vallen en stond weer op, nog steeds met haar gezicht van me af en nog steeds over haar blote schouder kijkend. Ze leek nog steeds niet op Sanne, maar ze was een mooie vrouw. Ik nam nog een foto.

“Je bent zo stout papa” schold ze uit. Ze kroop op het bed met haar kont weer naar me toe gericht. ‘Je zou geen naakte foto’s van mij moeten maken, papa. Wat zouden mensen ervan denken?’

“Ik ga niemand over deze foto’s vertellen, schat”, zei ik.

“Oooo, oké dan.” zei ze en ze rolde en opende zich voor mij. Ze spreidde haar benen en ik kon zien dat ze ook aan haar kutje hadden gewerkt. Dat haar was nu blond, hetzelfde blond als het haar op haar hoofd, en het haar was in de vorm van een hart geschoren.

‘Wat is er, papa? Ben je je tong verloren?’ kirde ze tegen me en duwde haar kutje in één beweging omhoog. Ze was misschien traag in het begin om in het spel in te komen, maar eenmaal in het spel, bleef ze doorspelen.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *