Masturberende Rob deel 11 – Eerste keer voor Sanne

()

“Nog niet”, zei ik. En toen liet ik het mobieltje op het bed vallen en dook tussen haar open dijen. Ik stak mijn tong in haar poesje en zoog.

“Richard! Neeeee Richard!” schreeuwde ze. Ik dacht dat ik te snel was gegaan, want haar handen pakten mijn hoofd goed vast en probeerden me los te krijgen. Ik liet me naar boven glijden, vond haar klitje en zoog erop.

“Ohhhh Richard!” kreunde ze en haar vingers hielden op met trekken. Ze begon met mijn haar te spelen, terwijl ik met mijn tong over haar klit draaide en erop zoog. “Ohh Richard! Niemand heeft ooit zoiets met me gedaan”, kreunde ze.

Toen ik er eenmaal zeker van was dat ze ervan genoot, ontspande ik me. Ik bleef haar een tijdje likken en strelen, zonder haar te willen laten klaarkomen. Ik kuste haar buik en rond haar borsten en ze begon dezelfde geluiden te maken als toen ze Rob’s verhalen las. Ik bereikte eindelijk een tepel en zoog daar een tijdje op, en ze begon te kronkelen. Het bleek dat de lippenstift gearomatiseerd was.

Ik kuste haar keel en ze boog haar nek zodat ik bij haar nek kon komen. Ik was vlak bij haar oor en ik begon haar dingen in te fluisteren. Sommige vrouwen vinden dat geil. “Het is maar goed dat niemand anders het kutje van mijn dochtertje heeft gezogen” fluisterde ik. “Omdat ik de eerste wilde zijn.” Ze zuchtte en trok aan mijn hoofd om een ​​kus te krijgen. Dit was de eerste keer dat onze lippen elkaar raakten, maar dat kon je niet merken aan de manier waarop ze me kuste. Haar lippen waren ontspannen, warm en nat, terwijl ze ‘mmmmmm’ en dergelijke zei. Ik ging terug naar haar andere tepel en beet er zachtjes op.

‘Heb je jongens met je tepels laten spelen Sanne? Tijdens afspraakjes?’

“Ohhh ja” kreunde ze terwijl ik zoog. ‘Het spijt me papa.’

“Dat is erg” fluisterde ik tegen haar tepel, terwijl ik haar weer kuste naast haar oor. ‘Papa wilde ook de eerste zijn die aan je tepels zuigt.’

“Ohhhh papa” kreunde ze. Ik liet mijn hand langs haar platte buik glijden en haar heupen schokten. Ik legde mijn vinger net boven haar clitoris en begon het toen heel langzaam weer naar beneden te laten glijden terwijl ik in haar oor fluisterde.

‘Heb je je hier door jongens laten aanraken?’ Ik drukte mijn vinger in haar huid en omcirkelde haar clitoris.

“Mmmm maar een keer papa” fluisterde ze. ‘Ik heb hem laten stoppen.’

“En hier?” Ik liet mijn vinger in haar kutje glijden. Ze was nat en ik liet mijn vinger tot in haar baarmoederhals glijden. Ze was beslist maagd. Ze kreunde en haar heupen schokten weer. ‘Heb je jongens dit laten doen?’

“Neeeee pa” hijgde ze. ‘Hij wilde het wel, maar ik zei nee tegen hem.’

‘Maar je zegt toch geen nee tegen papa, lieverd?’ Ik wiebelde met de vinger, schoof de top in haar baarmoederhals en trok hem toen weer een beetje naar buiten.

“Neeee” kreunde ze. ‘Papa hoeft niet te stoppen. Ik vind het lekker als papa het doet.’

Ik kuste haar nog wat en bracht haar met mijn vinger tot een orgasme. Ik deed het voorzichtig, liet haar opbouwen en nam de tijd. Er kwam een moment waarop ze het sneller wilde en het orgasme  krijgen dat ze voelde opbouwen. Haar hand greep de mijne en ze probeerde me sneller te laten gaan, maar dat wilde ik niet. In plaats daarvan begon ik weer aan een tepel te zuigen en eraan te knabbelen. Ze ging steeds harder kreunen en haar heupen bewogen op een onsamenhangende manier.

“Je wilt nu wel klaarkomen, nietwaar?” fluisterde ik in haar oor.

“Jaaaaaaaaa” kreunde ze.

Ik drukte de palm van mijn hand tegen haar clitoris en masseerde de wanden van haar baarmoederhals opnieuw, toen ze begon te huiveren met een langgerekte zucht. Haar hele lichaam verstijfde en werd toen weer slap. Ik wist dat een vrouw op dat moment ultragevoelig kon zijn, dus stopte ik met mijn vinger in haar te bewegen en liet het gewoon daar zitten. Ik kuste haar wang en haar hoofd rolde zodat haar blauwe ogen nu slechts enkele centimeters van de mijne verwijderd waren.

“Was dat lekker?” fluisterde ik.

“Ohhh ja” zei ze en wilde een kus. Terwijl ik haar kuste, trok ik mijn vinger eruit, maar liet deze rusten op haar poesje.

Ze verbrak de kus en liet haar hoofd achterover zakken. Ik besloot het te proberen.

‘Papa’s lul zou nog lekkerder aanvoelen.’ zei ik.

Ze rolde haar hoofd en zei: “Ik ben bang. Mag ik het zien?”

Ik stond op en zij ging ook rechtop zitten met haar voeten op de grond. Ze leek zich naakt op haar gemak te voelen. Toen ik mijn broek begon te laten zakken, zei ze “Wacht. Laat me maar.” Ik liep naar haar toe, ze legde haar handen op mijn heupen en voelde over de stof.

“Ik hou van zijde” zei ze, terwijl ze haar handen naar mijn kont liet glijden en toen weer naar voren, waar ze mijn lul door de gladde stof heen voelde. Nu wist ik waarom Rachelle erop stond dat ik zijde zou dragen.

Eindelijk begon ze mijn boxer naar beneden te trekken. “Ik heb dit nog nooit eerder gedaan.” zei ze, terwijl ze zo langzaam trok, dat het leek alsof ze de boel wilde vertragen. ‘Ik heb er nog nooit zo naar gekeken.’ De elastiek van mijn broek gleed nu over mijn eikel en dat maakte dat mijn lul eerst naar beneden werd gedrukt en dan weer rechtop sprong. Ze schrok en haar hand stopte.

“Oh” zuchtte ze. ‘Ik had niet gedacht dat het zo zou zijn.’ Ze staarde ernaar en toen naar mijn ballen, die inmiddels lekker vol waren. Ten slotte trok ze de broek verder naar beneden tot op mijn knieën en liet het op de grond glijden. Ik stapte eruit en ze raakte mijn pik aan. Ze giechelde en greep het stevig vast.

‘Corinne zei dat ik het kon kussen.’ zei ze, alsof ze het uitlegde.

“Corinne is erg wijs”, zei ik van harte.

Toen leunde ze naar voren en kuste mijn eikel. Ze leunde achterover en likte haar lippen. Toen keek ze naar me op en bloosde. ‘Dat heb ik ook nog nooit gedaan.’ Ze moet het leuk hebben gevonden, want ze deed het weer. En dan weer een paar keer, waarbij haar lippen steeds verder open gingen en ze steeds meer van mijn eikel haar mond liet binnendringen.

Ik begon eindelijk te begrijpen hoe haar geest werkte. Ze wilde dingen doen, maar was wel bang en durfde het niet. Als ik haar de ruimte gaf, deed ze het wel beetje bij beetje tot ze moed kreeg. Je kon haar niet pushen, want dat voedde de angst. Ik was weggekomen met mijn verrassende aanval op haar kutje, maar waarschijnlijk alleen omdat het meteen zo lekker voelde voor haar. Waar het op neer kwam, was dat als ik mijn pik in haar kutje wilde hebben, ik zou moeten wachten tot ze hem zelf daar stopte.

En ik wilde mijn pik graag in haar kutje.

Dus liet ik haar zichzelf overhalen om mijn lul in haar mond te stoppen … helemaal in haar mond. Ik liet haar weten dat ze me een geweldig gevoel gaf door allerlei kreten te produceren en dingen te roepen als “Oooo, dat vind ik lekker.” en “Mmmmm, dat voelt zooo lekker schatje.” Ik heb haar hoofd niet met mijn handen aangeraakt. Ik liet haar gewoon doen wat ze wilde doen.

Ze had niet genoeg ervaring om te weten hoe ze me echt goed moest verwennen , maar het voelde wel lekker. Uiteindelijk werd ze moe en keek ze naar me op. “Je komt niet klaar.” pruilde ze een beetje.

“Ik wil niet klaarkomen in de mond van mijn dochtertje.” zei ik vriendelijk.

“Waarom niet?” vroeg ze, duidelijk in de veronderstelling dat ze haar werk niet goed genoeg heeft gedaan.

“Omdat ik het wil bewaren voor het … poesje van mijn dochtertje.” fluisterde ik.

Haar ogen werden groot en ze hapte naar adem. ‘Nee, papa, je kunt niet … dat zou nooit in mij passen.’ fluisterde ze terug.

“Waarom ga je niet bovenop papa”, stelde ik voor. ‘Je kunt papa een tijdje masseren en jezelf ontspannen. Je hoeft het helemaal niet in te brengen, schat.’

Ik kroop over haar rechterbeen en ging op bed liggen. Mijn linkerheup raakte haar kont terwijl ze zich omdraaide om me over haar linkerschouder aan te kijken. ‘Ik hoef het niet in mij te stoppen?’ vroeg ze.

‘Alleen als je dat zelf wilt.’ zei ik. ‘Papa gaat gewoon hier liggen en laat zijn dochtertje bovenop hem liggen. Misschien knuffelen we alleen maar een beetje.’

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *