Eerste keer alleen thuis

()

Ik had mij geen betere begin van mijn herfst vakantie kunnen en willen wensen, hoorde onlangs dat mijn ouders en mijn zus naar het verre hoge noorden zouden gaan om daar de zorg voor mijn OMA op zich te nemen na een operatie omdat haar man en mijn opa zeer plotseling uit haar midden was weg gerukt.

Kan mij geen beter nieuws wensen dan dit zouden in ieder geval 1 week tot tien dagen daar zijn maar had wel de zorg voor de jonge pup van ons huisvriendje, de hond die drie maal per dag naar buiten moest. Ik had daar geen enkel probleem mee vond het juist leuk en fijn om zo doende weer fijnere en betere band met haar te krijgen. Het is zo lief beestje met haar heerlijke jonge mooie blauwe kijkers die mij dan weer eens aan keken kan daar geen genoeg van krijgen ….

Zo was het een prima heerlijke na zomerdag, zodat ik in mijn korte short met haar een stukje ging hardlopen. Het was echt een feest voor haar en voor mij ook prima om mijn dagelijkse uitje te kunnen scoren en zodoende aan mijn conditie te werken. Ik was bijna bij het bos stuk waar ik de weg op mijn duimpje ken, het is top om daar met haar heerlijk naar het randmeer te gaan, waar zij altijd met veel plezier met de reuze sprong in gaat om de bal te halen. Zij was zij weer hellemaal in haar element.

Wow wat wilde ik nog meer op deze prachtige maandag ochtend waar je het weer bijna zomers kan noemen, dit was echt een super mooie nazomer dag, tot ik mijn naam ineens hoorde noemen van voor mij een zeer bekende stem.

Hey Peter dat jij nog thuis bent had ik niet gedacht en verwacht, Nou had echt even tijd voor mezelf nodig om mij voor te bereiden om mijn proefwerk week van mijn COLLEGE.

Petra zag er onwijs leuk en sportief uit in haar mooie topje met flinter dunne bandjes van haar topje en met een paar perfecte benen en billen, waar ik het even flink te kwaad bij kreeg als ik daar langer naar kijk en zij direct zou door hebben dat ik naar haar aan het kijken was.

Wat een schat van mooi jonge hondje hebben jullie is echt een super leuk beestje en onwijs mooie dame is toch een teefje. Ik zie tenminste niks daar hangen tussen zijn benen die een reu heeft of ben ik nu gek.

Nee zeker niet terwijl zij direct op de kant springt en tegen haar aan springt en bijna kledder nat zich doet uit schudden en flink de volle laag krijgt van mijn jonge hondje die echt nog super speels is. Sorry zeg is echt niet normaal dit doet hij anders nooit.

Geeft niks hoor is een jong dier en geen enkel probleem voor mij is het een heerlijke nazomerse dag en moet mij straks toch nog douchen en vind het juist leuk om weer eens met jou in contact te komen zonder dat onze ouders er weer van alles van zullen denken en vinden. Ik ben zo blij dat we eens weer eens samen kunnen kletsen en met elkaar nader in contact komen. Er is alleen een probleem. We hebben tijdelijk geen warm water omdat de combi ketel stuk is, maar wie weet komt daar ook wel weer een oplossing voor toch?

Geen punt Petra, zeg ik, je kan gewoon bij mij van de badkamer gebruik maken, terwijl ik de hond even droog maak na de zwem partij in het randmeer. We lopen samen met de PUP naar mijn huis toe terwijl de pup als een dolle jonge hond zich aan alle mooie dingen te goed doet die ik voor mijn huis voor hem had mee genomen.

Je krijgt een heerlijk dik warm badlaken van mij voor de regendouche bij ons boven.

Hey vind jij het erg als ik lekker een bad neem bij jou thuis heb deze luxe dingen niet bij mij thuis.

Nee geen punt doe gewoon lekker wat je wil en doe je vieze sport outfitje even op mijn kamer leggen dan kan ik het even schoon maken en in de wasmachine doen bij mijn ouders.

Niet veel later hoor ik mijn naam roepen door Petra en loop op een snelle run naar boven en weet niet wat ik te zien krijg.

Heb toch wel eens eerder een meisje bloot gezien toch, zeker wel heb een zus maar die heeft niet zo bijzonder veel mooie dingen als Petra.

Is wel zo netjes en eerlijk als jij ook direct je even lekker kan komen op frissen samen met mij.

Terwijl ik een heerlijk bad voor haar doe laten vol lopen, trek ik mijn sport shortje een beetje uit en krijg een beetje geweldige hulp van haar terwijl mijn mannelijke stuk vlees flink was gegroeid door haar hele lekkere en mooie jonge lichaam waar alles tot in de perfecte manier was gaan staan.

OOO jeetje wat een joekel van een PIK heb jij man.

En jij hebt mooie klasse billen en borsten Petra en beeldschoon lekker streepje heb je.

Ja daar mag niemand weten van bij me thuis hoor. Ik heb er een speciaal klein vrouwelijk scheermesje voor, waar ik super natte doosje van krijg. Als ik me voor het sporten weer eens lekker met mezelf speel met mijn kleine dildo van de erotiek shop waar ik stage loop voor school als leer moment.

Ik zie Petra kijken naar mijn volledig stijve piemel die echt knal hard is zelden zo groot. Een mooie dikke vochtige ronde knop die werkelijk druipt van het vocht. Ze pakt hem beet, toen ze in het bad zat en ik naast haar in de douche stond.

Ik weet nog steeds niet hoe dat voelt bij mij van onder tussen mijn beentjes wil daar graag eens snel mee kennis maken en wel erg snel als jij daar ook voor open staat tenminste.

Hoe dit verder gaat lees je in deel 2

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Eerste keer alleen thuis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *