Eerste Onderzoek in het Ziekenhuis -Sex met de fysiotherapeut

()

Ik had door mijn sportieve leven echt nooit gedacht dat ik met de ambulance van het veld moest. Ik deed dit ruim 5 jaar vanaf mijn jeugd, ik was toen nog een tiener knulletje en had nog niet eerder met de ziekenwagen naar het ziekenhuis in Alkmaar gehoeven. Waar ik hockey speel kwam het echt direct door hockey dat ik op het kunstgras lag toen het helemaal foute boel werd met mij rechter knie en onderbeen. Onze fysiotherapeut, die nog een jonge dame is, belde direct 112, omdat zij de dochter was van degene die hier het beleid maakt….


Ik mocht niks meer doen met mijn rechter been en ging direct in een spalk, dat deed even goed zeer en was mij snel duidelijk dat er iets goed mis ging met mij rechter knie en onderbeen bij een actie om de bal binnen de lijn te houden. Het ging super snel en binnen een paar minuten was er een knalgele ziekenwagen die het veld op reed wat nog nooit eerder was gebeurd hier bij mijn club waar ik vanaf mijn jeugd speel en tot het eerste team ben door. We stonden er prima voor om kampioen te worden en promotie binnen te trekken.


Koud een anderhalf uur later was ik op de eerste hulp in het Alkmaars Medisch Centrum en had juist te horen gekregen dat ze een MRI wilden maken toen ik een verrassend bezoekje kreeg van de meid van de fysio van mijn team die mij even wilde bijstaan. ‘Ik wilde direct na de match naar jou toe om te informeren wat er nu precies mis ging met jou. Ik ben echt zeer betrokken bij mijn werk op de club en ook in het speciaal met jou die zich hier al als jong knulletje omhoog heeft geknokt.’


Super lief hoor Barbera, die een super leuke meid was en die ook echt een super fysio voor mij was geweest. Ze deed er alles voor om ons TEAM top fit voor de wedstrijd klaar te krijgen, naast haar eigen praktijk waar haar pa veel geld daarin had gestopt en wiens nam op de outfits prijkt net als op mijn body.


Barbera wilde erg graag weten hoe het was met mij en werd door haar pa met zijn auto naar het ziekenhuis gebracht. Ze was echt een meid die dingen doet met passie en nooit eens aan zichzelf dacht, maar altijd in het team belang denkt, zo erg zelfs dat zij met dezelfde kleren rondloopt als wij. Ze vroeg aan de verpleegster of zij met mij mee mocht naar de afdeling waar ik onder de MRI zou gaan en door haar medische kennis was dat geen enkel punt, ze mocht zelfs mee kijken toen ik met de ziekenwagen was binnen gebracht en een flink spuit had gehad tegen de pijn.
Jeetje, het werd erg pijnlijk toen ik met twee zusters en Barbera op het MRI bed werd gelegd waar ik alleen mijn boxer aan mocht houden, mijn sport outfit was door midden geknipt om mij niet nog meer pijnlijke dingen te laten ondergaan. Het was wel zeer welkom dat Barbera hier bij mij was. Ze moest ook met een short aan tegen de straling op de kamer waar ik onder de MRI ging en zonder enige gene trok ze haar polo uit. Daar stond ze in een prachtig wit hemd zonder mouwen naast mij; haar knalroze BH hing direct in mijn gezichtsveld en ik had haar nog nooit eerder in haar BH gezien tot vandaag in het ziekenhuis op de MRI afdeling ….


Het was een heerlijk stukje muziek waar ik van mocht genieten en kreeg daar een paar korte woorden te horen dat ik mij niet mocht bewegen, ik kon echt geen kant op met mijn been, want er lag een flinke zwaar iets op mijn enkel en mijn voet voelde totaal gevoelloos voor mij, wat een erg slecht teken was, kreeg ik tussen neus en lippen te horen. Tijdens het eerste onderzoek had ik godzijdank niet meer die helse pijnen die ik in de club heb gehad.


Barbera wist donders goed wat er mis was met mij nadat ik weer uit de tunnel van de MRI kwam. Met haar net begin 20 jaar was zij een super snelle leerling en deed super haar best om mij gerust te stellen. Ik vroeg haar ‘Weet jij wat er mis is ????’


‘Ja, het is zeker geen goed nieuws, de rest hoor je zo van de behandelende arts maar dat wordt een flinke domper voor je Bart-Jan, dat is één ding wat zeer zeker is. Meer mag ik daar niet over zeggen. Ik mocht mee kijken maar mag jou niks zeggen. Ik ben en blijf bij jou als team fysio van jou, ik wil gewoon er voor je zijn als steun en toe verlaat Bart-Jan.’


Barbera stond naast mij in haar mooi, wit topje waar haar mooie knalroze bh werkelijk een lust voor mijn kijkers was. ‘Mmmm, kijk maar eens even lekker naar mij Bart-jan, ik had vanochtend thuis speciaal een mooie sexy BH voor vandaag uitgezocht. Ik wilde erg graag eens lekker met jullie mannen onder de douche gaan en jou mijn lekkere mooie vrouwelijke rondingen laten zien. Dat hou je echt nog van mij tegoed dan van mij, met ons twee samen …’
Ik had het al door dat de arts geen goed nieuws komt brengen, toen hij zojuist de eerste hulp kamer binnen kwam lopen en ik zei tegen hem zonder dat hij een woord had gezegd ‘Ik hoop dat ik op een snelle manier van deze klotepijn wordt afgeholpen …’


‘Je hebt het zelf al helemaal heel goed door. Je wordt direct zo naar de operatiekamer gebracht en bent aan het begin van de avond van je pijn af Bart-Jan. Het is echt goed mis, jij hebt je voorste kruisband door midden geschuurd en je gaat een lange herstelperiode tegemoet. Je vriendin Barbera zal jouw herstel in juiste banen gaan leiden…’


Barbera ziet dat wel zitten en vraagt direct of zij mij mag helpen met het herstel, dat zij al maanden naar mij aan het kijken is onder de douche tijdens het trainen en wedstrijden en ik heb direct een heerlijke knuffel van haar te pakken. ‘Je bent echt de jongen die mijn hart sneller laat slaan en ik ben door mijn pa hier heen gebracht met het bericht dat ik jou maar eens moest vertellen wat je met mij doet Bart-Jan.’


Ik word door Barbera en een zuster naar de operatie kamer gebracht en mag geen enkel stukje stof aan houden. Ik krijg een dunne onderbroek die ik niet aan wil vanwege de pijn en kan daar echt even niks om heen hebben. Ik heb een flinke stijve snikkel van Barbera die mij dit zojuist heeft verteld, ik was erg blij met dit nieuws, toch nog iets leuks en een bijzonder warm welkom voor mij.


Ik krijg nog even een kort momentje samen met Barbera voordat ik de operatie afdeling binnen gereden wordt. Ik krijg een heerlijke tongzoen van haar en ze streelt mijn mooie dikke pik even. ‘Die zal na de operatie eens lekker zijn dikke witte sappen naar buiten laten komen voor jou.’ ‘Ik geef jou de garantie dat je weer sterker terug zal komen en ik wil dat je bij mij thuis komt herstellen. We hebben gewoon alles in huis om kruisband blessure snel te laten herstellen. Ik zal je laten zien dat ik jou eens lekker puur natuur zal laten genieten van mijn lichaam …Ja inderdaad, lekker spiernaakt zal ik je behandelen bij mij ouders thuis waar we een kleine privé praktijk hebben. ‘
Hoe dit verder gaat lees je in deel 2.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *