Fijne eerste keer op stap met maatje

()

Ik ben geen knul die elk weekend naar het kroeg gaat voor een biertje maar was door mijn werkmaatje overgehaald om deze vrijdag avond een keer mee op stap te gaan. We wonen bij elkaar om de hoek en zijn niet met de auto gegaan maar lekker even gaan lopen want het is een piepklein stukje stappen voor ons twee. We doen vijf dagen bij dezelfde werkgever ons ding en ik was de persoon die hem aan deze baan had geholpen .

Hij is planner en ik de persoon die het werk uitvoert dus een echte match was het zeker wel. Hij en ik kennen elkaar door en door, een blik van mij naar hem en hij weet bijna direct wat ik denk. Zo zijn wij van de school al dikke maatjes. Hij is echt een topkerel met een bloedmooie vaste vriendin en die niets te kort komt als ik hem mag geloven. Hij heeft groot gelijk in mijn ogen en als er wat mooie dames komen deze avond sta ik daar voor open.

We komen aanlopen bij het plaatselijke kroeg in het Dorp en ik kijk mijn oogjes uit: dat is zijn moppie en daar zit ook die meid die het stuk van het jaar is in deze strakke jeans en mooie baby blauw topje waar niks mis mee is, zal ik maar zeggen.

‘Hey, wat leuk dat jij nu ook eens mee komt. Dit is Bea mijn beste team maatje van squash, die heeft wel zin een mooie vent aan haar zij….’

Peter stelt me aan haar voor en ik geef haar een dikke knuffel en krijg direct een heerlijke zoen van die meid ..

‘Bea was het toch.’

‘Ja, klopt. Hoe heb je hem mee weten te krijgen Peter …’

‘Kom niet bij hem binnen als hij weer eens een paar schakeldozen komt halen, altijd maar druk met werken. Jij mannetje, er is meer in het leven dan werk, je moet ook tijd nemen om dat geld te laten rollen, het is niet voor niks rond toch.’

Peter zijn moppie gaat even wat drinken halen samen met hem en ik ben echt even samen met deze mooie donkerblonde dame waar ik echt niet wat achter had gezocht, dat zij mij leuk zou vinden. Ik  was ook niet echt op zoek maar zeg nooit nee tegen dit prachtig vrouwtje waar alles prima op en aan zit.

‘Volgens mij ben je echt vele malen leuker dan op je werk waar jij mij altijd keurig en snel weet te helpen, wil jij wat van mij drinken.’

‘Mmm een lekker wit wijntje sla ik zeer zeker niet af hoor.’

Ik pak haar bij de arm en geef haar netjes een steuntje zodat ze met beide benen op de vloer staat.

‘Ik ben niet heel erg groot hoor …….’

‘Nee, klein maar fijn zal ik maar zeggen, je bent echt een leuke meid hoor en ik zou jou deze avond eens fijn uit de kosten houden. Je mag drinken en eten wat jij wilt, dat doe je op mijn kosten, dan kan ik ook iets terug doen voor je’

‘Super lief van jou Pascal …. Die naam komt altijd op jouw werkbon als contact persoon. Ik heb alleen geen mobile nummer van jou, daar zou ik erg graag weet van willen hebben. Ook of je single bent want je bent volgens mij echt een topknul die nog niet veel dames heeft gehad …..’

‘Nee klopt, ik ben nog niet heel erg ervaren in de liefde en ik sta daar zeker wel voor open met jou, dus wie weet. Misschien is deze avond een eerste fijne kennismaking …..’

Ik blijf bij het moppie van Peter slapen maar er gaat niet veel van slapen komen denk ik, die weet wat ze wil. Als zij een paar drankje er in heeft zitten gaat ze totaal los met Peter. Ze heeft al maanden de pil en heeft drie keer per weekend die dikke van Peter in haar doos dus dit weekend gaat van slapen niet veel komen ben ik bang ….

Bea kleurt drie glaasjes wijn verder en heeft er veel plezier in deze avond en mijn heerlijk fijne gezelschap ….

‘Je bent niet echt een drinker jij Pascal …..’

‘Nee, ik wil me netjes gedragen , ik vind het mijn plicht dat jij gewoon weer goed thuis komt morgen …..’

‘Super nette knul bij jij maar ik woon nog thuis en ik zei dat ik bij de vriendin van Peter zou blijven slapen . Maar daar kan best wel eens niks van terecht komen, ik weet dat jij een eigen optrekje hebt boven de Jumbo in de nieuwe wijk ….’

‘Ja, klopt. Het is bijna klaar, enkel nog een paar kleine dingen daar doen en is plek zat voor een vogeltje als jij. Neem me niet kwalijk hoor, maar je bent echt een klasse meid die niet al vier of vijf jongens heeft gehad …. Ik hoorde van Peter dat je weer thuis woont sinds 8 maanden of zo.’

‘Dat klopt, het werkte gewoon niet meer tussen ons. Vanaf mijn jeugd waren we samen en hij deed het met de meiden van zijn werk. Je weet wel, overwerken maar dan met zijn pik….. Nou, volgens Peter ben jij anders en heb je nog alleen maar dat ding gebruikt om mee te pissen. Sorry hoor, de wijn doet goed zijn werk en pakt me eens lekker beet.’

‘Bea loopt even met Peter zijn vriendin naar de toiletten en kijk eens dat mooie strakke kontje van haar in die strakke broek.

‘Jeetje, je had echt niks te veel gezegd, die meid is een schat en helemaal mijn type hoor Peter.’

‘Dat weet ik allang, het werd tijd dat jullie eens samen met elkaar in contact komen. Ze heeft gewoon een vriendje nodig die er voor haar is en haar lekker laat voelen hoe fijn liefde voelt tussen twee mensen. Neem haar gewoon mee naar jouw prachtige stekkie, ik weet zeker dat die ballen van jou deze avond hun zaad zullen laten vrij komen in haar, lekker zonder jasje. Ze slikt al anderhalf jaar de pil dus wen er maar eens aan dat mooie strakke doosje eens lekker te vullen. Ze is echt een geile donder in bed volgens mijn meid. Die weet precies wat ze wil tussen de lakens en ik wil zelf ook wel even een week droog staan goed inhalen met mijn moppie.’

Bea komt naar binnen lopen en heeft een lekker flesje drank in haar handen. Voor mij zie ik die twee meiden glimmen van trots dat het een match is tussen ons, dat straalt er van verre af.

‘Jezus heb je geen BH meer aan Bea’, zegt Peter ….

‘Dat klopt, die dingen blijven maar groeien door mijn vent. Jij, leuke knul, mag ook wel eens even iets meer van mij zien en weet dat die dingen er zijn om er aan eens lekker te voelen’, en ze drukt ze eens lekker tegen hem aan ….

‘Jeetje Pascal, dit is echt niet gewoon zo’n dame. Ze is gewoon de meid voor jou’, zegt Peter. ‘Rij maar straks met ons mee in de taxi naar zijn huis en ik zet jullie thuis af. Tenminste mits BEA daar ook voor open staat. Hij heeft een regendouche waar jullie wel even flink dat verloren tijd kunnen inhalen, die pik van hem heeft nog nooit een stukje zacht vlees mogen voelen, laat staan jouw roosje Bea.’

‘Het wordt echt wel weer eens een keer tijd dat Bea daar een mooie grote lul in gaat voelen.’

‘Mmmmm, ik heb het donker bruine vermoeden dat het wel even slikken zal worden na twee jaar eens een heerlijke mannelijke pik daar naar binnen te voelen komen.’

Hoe dit verder gaat lees je in deel 2.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *