Hardloopgroep deel 4

()

Het was een paar weken later dat ik weer naar de Hardloopgroep ging. Jacky en Yvonne waren er ook weer bij. We gingen meteen aan de slag met een goede warming up.

Na eerst gedribbeld te hebben, moesten we onze hakken tegen onze billen, zwaaien met onze armen en met onze romp draaien. In de tussentijd konden we elkaar wel bekijken en wat kletsen. Bij de rompoefening gingen de broekjes van Jacky en Yvonne lekker strak zitten. Wat een lekker gezicht was dat. Na de warming up gingen we rond de grote vijver lopen, voor een duurloop.
Jacky vroeg of wij ook wel eens naar een sauna gingen. Zowel Yvonne als ik zeiden dat we het zalig vonden om naar een Spa te gaan. Jacky vroeg daarna of we ook wel eens naar een privesauna waren geweest. Yvonne vroeg: “is dat een kleine rustige sauna?” “Zoiets, ja” zei Jacky, “willen jullie daar dan een keer met mij naar toe?” Al hijgend knikten we . “Deal”,zei Jacky, “ik stuur jullie wel een app’je voor de dag”. Ze rende nu wat harder. Dat kon ik natuurlijk niet over mijn kant laten gaan en sprintte haar voorbij richting de finishlijn waar de trainer stond. Met een groepshug werd de training afgesloten. Ik had mijn hand een beetje ongelukkig onder de oksel van Yvonne waardoor ik met mijn hand haar borst vast had. Ze keek me aan en gaf me een knipoog.

Een paar dagen later kreeg ik een app’je.
“Kunnen jullie a.s. donderdagavond? Jullie krijgen nog het adres”.
Yvonne appte snel een met” ik kan, ik leg de handdoek al klaar “
“Hoeft niet”, app’te Jacky terug.

Ik appte dat ik ook kon. Mijn vrouw moest die avond werken. Geen probleem dus.
Ik vertelde mijn vrouw dat ik die donderdag naar de sauna zou gaan. Zij vond naar de sauna gaan niet echt fijn meer, zodat ze mij vooral een fijne ontspannende avond wenste.
Die donderdag kreeg ik een app’je van Jacky. Het was het adres van de sauna. Het was landelijk gelegen iets buiten de stad. Ik besloot om Yvonne op te halen zodat we samen zouden konden gaan.
Yvonne zei in de auto dat ze zo veel zin had om lekker te relaxen in een sauna. ”lekker samen met twee fijne mensen, Jacky en jij”.
“Ik heb heb ook zin” zei ik “met twee mooie mensen” en ik knipoogde naar Yvonne.

Binnen aangekomen zagen we een ruime sauna met een jacuzzi, en een grote loungebank. Jacky had al een glas met bubbels klaargezet. We toosten op een gezellige avond.
Na wat te hebben gekletst deden we onze kleren uit. Yvonne stond daar met haar mooie lichaam met haar volle borsten en lekker kaal poesje met een streepje. Ze had een melkwitte huid. Jacky stond naast haar iets slanker dan Yvonne en wat kleinere borsten, een grote cup b, met echte lekker uitstekende gezwollen tepels, met een donker roze tepelhof er omheen. Ze had een platte buik en wat kleine schattige billen en smalle heupen.
Ik zag dat ze wat meer haar rond haar poesje had vergeleken met de vorige keer dat ik haar zo zag.
Ze keken ook naar mij en zagen een redelijk lange man met wat borsthaar, een klein buikje, gemiddelde pik, wat haar boven zijn pik en ballen geschoren.

We stapten in het warme water van de jacuzzi, die al goed aan het bubbelen was. Het was een beetje klein voor drieën, waardoor we snel tegen elkaars benen en armen kwamen. We kletsen al wat en Yvonne stelde voor om durven of de waarheid te spelen. We begonnen met redelijk onschuldige vragen over muziek, en een app’je sturen naar iemand van de club. Later werd het iets gewaagder. Zoals wanneer was je eerste kus en met wie, heb je wel eens gesekst met iemand van het zelfde geslacht, gebruik je wel eens een speeltje tijdens de seks, geef een kus op de mond aan degene die rechts van je zit. Het werd erg steeds gezelliger.
Ik zag dat Jacky haar hand op het been van Yvonne had gelegd en haar been een beetje kneedde. Ik werd een beetje geil van de aanblik en ging met mijn hand over het andere been van Yvonne. Jacky ging wat dichter tegen Yvonne en kuste haar nek en daarna haar mond. Niet veel later zag ik hún tongen met elkaar stoeien. Dat was een geil gezicht.
“Zullen we straks naar de sauna gaan?”

Nadat we elkaar goed hadden afgedroogd gingen we naar de sauna. Jacky ging languit liggen. Ik zat aan de andere kant van haar bijna tegen voeten. Yvonne zat een etage hoger en had haar benen een beetje opgetrokken. Ik kon het spleetje van Jacky goed bekijken. Ze had wat haartjes en Barbie schaamlippen . De schaamlippen bij Yvonne waren iets anders. Bij haar zag je de binnenste een beetje naar buiten. Het was lekker warm in de sauna zodat we gingen zweten over onze lichamen. Na een half uur gingen we de sauna uit of te dompelen onder de douche. Daarna lekker uitrusten op het brede bed dat er ook stond.

Jacky zei “ wat is dit toch zalig. Lekker ontspannen liggen. Weten jullie dat ik hierover gefantaseerd heb gisteren?” “Ik heb over ons gefantaseerd” zei ze ondeugend. Met haar hand streelde ze over het been van Yvonne, om daarna met haar handen de volle borsten van Yvonne te masseren. Ze gaf Yvonne een kus en likte haar nek. Ik werd er geil van en besloot om me ook over Yvonne te ontfermen. Ik kuste haar voeten, benen om daarna met mijn tong over haar lipjes te gaan. Haar klitje zoog ik lekker hard terwijl ik met mijn vingers tussen haar lipjes bij haar in haar kutje ging. Yvonne was aan het zuchten. “Mmmm, lekker, mmm” Jacky was maar haar poesje boven het gezicht van Yvonne gaan zitten en liet haar daar likken en zuigen.

Na verloop van tijd lag ik op mijn rug en nam Jacky mijn haar staaf in haar hand en likte er aan, ze deed het velletje naar achteren waardoor mijn eikel vrij kwam. Met haar hand masseerde ze mijn pik en nam mijn eikel in haar mond. Yvonne had haar benen over mijn lichaam heen gedaan waardoor ik haar rug kon zien en streelde haar zachte huid. Ze ging met haar billen steeds verder naar achteren zodat ik haar lipjes kon likken. Terwijl ik haar haar billen vast had en haar lekkere poes aan likken en zuigen was, voelde ik dat mijn ballen in de mond van Jacky verdwenen. Ze zoog er hard aan. Ik kreunde.. terwijl ik mijn tong dieper in de natte spleet van Yvonne liet gaan.

Vlak daarna ging Jacky op mij zitten en liet mijn harde staaf in haar gaan en bereed me als een volleerde jockey. Yvonne kneedde de borsten van Jacky en ze kusten elkaar. Ik moest oppassen om haar niet nu al vol te spuiten.
Iets later veranderen we van positie.

Jacky ging op haar rug liggen, Yvonne likte haar lekkere natte poes. Yvonne ging op haar knieën zitten, terwijl ze Jacky verwende. Ik had zo een mooi zicht op haar billen. Ik pakte haar billen vast en kneedde ze. Ik likte haar lipjes en sterretje. Ik merkte dat er een siddering door haar ging toen ik met mijn tong over haar ster gleed. Ik herhaalde dat een paar keer. Met mijn harde pik ging ik langs haar natte lipjes om hem daarna in haar grotje te duwen. Terwijl ik haar zo diep als mogelijk wilde stoten duwde ik mijn vinger zachtjes tegen haar sterretje. Ze kreunde als een leeuwin terwijl ze Jacky aan het verwennen was. Ik zag dat naast het bed een tube glijmiddel stond en pakte deze en deed een beetje op mijn vinger en duwde deze langzaam in haar sterretje. Ik likte Yvonne’s poesje heftiger terwijl ik mijn vinger langzaam verder duwde.

Ik stootte mijn pik nog steeds in haar natte kutje. De aanblik van haar billen, het mooie lichaam van Jacky en dat door Yvonne verwend werd, wond me enorm op. Mijn pik werd nog harder terwijl ik tegen haar kwam met mijn ballen..ik kon het niet langer uitstellen en kwam in haar klaar. Ze zelf kneep opdat moment haar kutspieren samen zodat mijn pik extra werd uitgeknepen.
We lagen nog lang na te genieten en namen ons voor om vaker te trainen en naar de sauna te gaan.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Hardloopgroep deel 4”

  1. Lekker hoor. Waar is deze hartloopgroep. Lijkt mij leuk om daar ook lid van te worden en eventueel mee te doen met jullue saunaritueel. Kijk uit naar het vervolg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *