Het meisje uit de straat 1

()

Ze was negentien en woonde bij me in de straat. Regelmatig liep ze voorbij, onderweg naar de bus om naar het station te komen. Ze zag er leuk uit, een leuk gezichtje, leuk gekleed, een beetje mollig en enorme grote borsten. Altijd vrolijk, altijd beleefd en altijd groetend als je haar tegenkwam.

Die dag zag ik haar lopen aan de andere kant van de stad. Het was zeker nog een uur lopen naar huis. Ik stopte, ze zag me en ik vroeg haar of ze naar huis moest. Ze antwoordde bevestigend. “Stap maar in, ik ga ook naar huis”, zei ik.

In de auto raakten we aan de praat. Al snel kreeg ze het over vriendjes. Ze was teleurgesteld in ze. Ik wist niet zo goed wat ik er mee moest, maar ging het gesprek met haar aan. Ik gaf aan dat vast niet alle jongens hetzelfde zijn, dat die ene leuke jongen nog vast wel op haar pad zou komen en vroeg haar waarom ze teleurgesteld was in haar vriendjes.

Ik schrok van haar antwoord. Ze was sinds haar veertiende sexueel actief met oudere jongens en eigenlijk vond ze het niet fijn. Ze wilden alleen maar hun zaad lozen. Erop en eraf. Op mijn vraag of ze allemaal zo waren, antwoordde ze bevestigend. “Hooguit twee minuten, verstand op nul en laten gaan. Alleen met mijn vibrator kom ik zelf klaar”, zei ze.

Weer schrok ik en vroeg haar of ze hier wel eens met haar moeder over gesproken had. Ze gaf aan dat ze zulke zaken niet met haar moeder kon bespreken. Ik vroeg maar niet verder. Ze vertelde zelf wel. Toch vroeg ik: “Waarom bespreek je dit wel met mij? Ik ben maar iemand uit de straat”. Ze antwoordde dat ze me aardig vond en voelde dat ze open en eerlijk tegen me kon zijn.

Al snel waren we daarna bij haar huis. Ik stopte. Ze vroeg me of als ze weer een luisterend oor nodig had of ze me mocht benaderen. “Natuurlijk, meisje. Maar maak je er niet te druk om”, antwoordde ik.

‘s Avonds ging de deurbel. Mijn vrouw was naar de sportschool en dus deed ik zelf open. Daar stond ze… het meisje uit de straat. Ze vroeg of ik kon komen kijken bij haar thuis. Haar moeder en haar stiefvader waren niet thuis en de stroom was gedeeltelijk uitgevallen. “Oké, ik ga met je mee. Ik denk dat er een kleine overspanning over een kortsluitinkje is geweest”. Ik deed de meterkast open en er was inderdaad een groep in de beveiligingsstand geschoten. Opgelost. “Wil je koffie?, vroeg ze.

Een kopje koffie kon geen kwaad, dacht ik. Tijdens de koffie raakten we weer in gesprek. Ze gaf aan dat ze me iets wilde vragen. Dat vind ik prima. “Wil je mij laten klaarkomen en me sexueel verder helpen?”, vroeg ze. “Oei, ik had haar vader kunnen zijn”, dacht ik en antwoordde “Maar meisje, ik ben ruim twee keer zo oud als jij. Er zijn toch genoeg leuke jongens van jouw leeftijd of misschien iets ouder. Jij bent negentien en ik al vijftig”. Ze antwoordde: “Ja, maar jij bent lief, geduldig en hebt ervaring. Ik wil juist graag sex met een oudere man, omdat ik dan zelf ook mag genieten”. Ze kwam naar me toe en zoende me vol met haar warme lippen. Haar tong duwde ze mijn mond in en met haar hand voelde ze of ik al een bobbel in mij broek kreeg”.

Van alles schoot door mijn hoofd. Van “dit kan niet” tot “wauw, een jonge dame wil dat in haar neuk” naar “zal ik dit meisje helpen?” Snel besliste ik. Was het goed of was het fout? “Oké”, zei ik “op twee voorwaarden: 1. we houden dit voor onszelf, we praten er met niemand over; 2. het is eenmalig om je te helpen om te genieten en 3. we doen het niet bij jou of mij thuis, maar we gaan relaxed naar een leuk hotelletje”. Ze vond het een goed idee en zoende me.

Ik zoende terug en streelde haar E cup borsten. Haar tepels waren al hard. “Ik ga je een voorproefje geven”, fluisterde ik in haar oor en langzaam gleed mijn hand haar broekje in. Voorzichtig streelde ik haar lipjes en langzaam duwde ik een vinger haar spleetje in. Ze werd al snel vochtig. Ik zocht haar klitje en begon ermee te spelen. Ze kreunde wat.

Ik trok haar broekje verder naar beneden en vroeg haar om voor me te gaan staan met een been de grond en de andere op de bank. Ik bleef op de bank zitten en kuste haar spleetje. Een vinger ging haar natte grotje in, de tweede volgde al snel. Langzaam schroefde ik het tempo op. De soppende geluidjes klonken als muziek in mijn oren. Ze kreunde het uit. Al snel kwam ze tot een orgasme. Op de grond lag een behoorlijke plas kutsap. “Dit was een voorproefje, meisje”, zei ik, “Volgende keer volgt veel meer”. “Ik kan niet wachten…”, antwoordde ze.

In het volgende deel lezen jullie meer.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Het meisje uit de straat 1”

  1. Wat een heerlijk verhaal, kan niet wachten op het vervolg. Hoop dat die er snel is. Dit is echt wat ik zelf ook wel eens graag zou willen mee maken. Een jong vrouw heerlijk verwennen, laten genieten en een beetje domineren. Het einde lijkt me dat. Bij intresse mail me [email protected]

    Groeten marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *