Klussen voor tante

()

De avond voor ik naar mijn tante zou gaan klussen, stuurde ze me een berichtje om te vragen of ik zeker zou komen, ze zou dan een lekker maaltijd klaar maken. Ik heb een berichtje terug gestuurd, dat ik zeker kom, ik verlangde om haar nogmaals terug te zien.

Na een korte nacht, ik was al vroeg wakker en had snel wat gegeten, vertrok ik met mijn fiets naar mijn tante. Daar aangekomen, stond de poort open, maar kon mijn tante nergens vinden.
Ik ging dan maar naar het schuurtje om aan de klussen te beginnen en op de deur van het schuurtje hing een briefje waarop geschreven stond dat ze al was gaan inkopen doen voor eten en ook een cadeau voor mij te halen, mijn dag begon al goed.
Met een gelukkig gevoel bekeek ik eerst de lijst van de klussen die er nog gedaan moeten worden. Ik heb al veel opgelost, maar er staan nog wel een paar grote werken vermeld, ik denk ze volgende week uit te voeren. Volgende week gaat ze op reis met haar vriendin en kan ik de sleutel hebben, na het bekijken van de lijst begon ik aan de volgende herstelling.

Toen ik al een hele tijd bezig was, hoorde ik een auto aankomen. Het was bijna middag en daar was tante terug van de boodschappen doen, ze had mij gezien en kwam direct naar mij, ze omhelsde mij en gaf mij een lekkere kus op mijn mond.
“Ik ben heel blij jou weer terug te zien”, zei ze. Ik zag het in haar ogen, die glinsterden van geluk.
“Ik begin nu aan het diner, kom rond één uur naar binnen.”
Met volle moed werkte ik verder.

Toen het ongeveer één uur was ging ik naar binnen. Tante was nog druk bezig in de keuken, zo had ze ook de tafel gedekt, maar wel voor drie personen, dus er kwam nog iemand eten.
Ik was aan het denken wie er nog zou komen. Eerst dacht ik aan haar beste vriendin, maar die kan het niet zijn want die moet altijd op zaterdag werken, maar ja, we zullen wel zien wie het was.
Toen tante mij gehoord had riep ze ”neem maar eerst een douche, ik heb daar ook jouw cadeau al gelegd wat ik beloofd had.”
In de badkamer gekomen, had ze voor mij een nieuw en mooi short, T-shirt en string gelegd, wat heb ik toch een lieve tante.

Na een deugddoende douche en nadat ik mijn nieuwe kleding heb aangedaan, ging ik terug naar de keuken. Daar aangekomen vroeg mijn tante of ze een goede keus had gedaan voor mijn cadeau, ik bedankte haar en zei dat ik het echt heel mooi vond.
Even later ging de deur open en kwam onze derde gast binnen, ik had het nooit verwacht wie er toen binnen kwam, het was wel degelijk Marjan, mijn tante haar beste vriendin, met een mooi kleedje aan.
Ze begroette ons met een innige omhelzing en bijhorende kussen, voor mij kon er niets meer fout
lopen.
Omdat het bedrijf vanaf volgende week, drie weken gesloten is vanwege verlof, werd er die zaterdag ook al niet meer gewerkt.
Mijn tante zei dat ze een heel groot nieuws had voor mij, ze zei “ je weet dat Marjan mijn allerbeste vriendin is, maar ze is ook mijn lief en de vrouw waar ik mijn hele leven mee samen wil zijn, we zijn nu ongeveer één jaar een stel en ze gaat weldra bij mij komen wonen.
Toen Marjan in het bedrijf is komen werken, werd ik al snel verliefd op haar, ik ben bi, toen ik te horen kreeg dat zij ook bi was, kon ik niet meer langer wachten om mijn liefde voor haar te vertellen, wat zij beantwoorde dat zij ook wat voelde voor mij.
Na een paar weken waren we echt smoor verliefd op elkaar.”

Dit was voor mij een grote verrassing, ik feliciteerde hen en zei dat ik het echt fijn vindt en wenste ze heel veel geluk in de liefde.

Nu woont Marjan nog in bij haar grootmoeder, maar die verhuist weldra naar een rusthuis.
Na dit grote nieuws gingen we aan tafel, tante heeft een lekkere paella schotel klaar gemaakt en als drank had ze een heerlijke fles wijn geopend.
Ik zat aan de ene kant van de tafel, tante en Marjan aan de andere kant recht tegenover mij. Toen we lekker van de schotel aan ’t eten waren, voelde ik opeens een voet tussen mijn benen, die stilaan naar boven kwam. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en voelde een voet die verder de weg zocht naar mijn kruis en al snel voelde ik mijn pik groeien. Ik keek even naar mijn tante en Marjan, Marjan knipoogde even, toen wist ik het dat zij het was, ze voelde ook dat mijn lul stijf geworden was want ze was met haar tenen er mee aan t spelen. Al snel voelde ik een tweede voet, nu was het die van mijn tante, hun tenen knelden zich rond mijn pik die heel hard geworden was, dit was een heel apart gevoel.
Ze hebben dit blijven doen tot we klaar waren met het eten en soms moest ik wel mij in bedwang houden om niet klaar te komen.
Het was een lekkere schotel, we dronken nog een glaasje wijn en na een uurtje zei mijn tante “ruim jij even alles op, zet alles maar in de vaatwasser, wij gaan het dessert klaar maken.”
“Oké”, zei ik , en begon met het opruimen van de keuken.
Na een kwart uurtje was alles terug proper in de keuken, toen mijn tante riep dat het dessert klaar was, en om naar hen te komen, ze waren in haar slaapkamer.

Toen ik binnen ging, zaten ze met z’n tweeën op het bed in elkaars armen, met enkel een heel sexy lingerie setje aan. Mijn tante droeg een mooi rosé doorschijnende kanten bh en mini slipje, haar borsten waren twee mooie bollen met goed vooruit stekende tepels die in haar bh te voorschijn puilden en haar mini slipje kon niets van haar mooi bosje schaamhaar verbergen, zodat ik heel goed kon zien hoe het smal bandje tussen haar schaamlippen zat verscholen. Marjan haar rode open bh ondersteunde enkel haar tieten en haar tepeltjes waren volledig vrij, ook had ze een bijhorend kanten string met open kruis aan, waardoor haar pussy goed zichtbaar was.
Ik voelde mijn lul al snel groeien in mijn string, ze keken mij met een uitnodigde blik aan en ik kon niet de verleiding weerstaan om ook op het bed te komen zitten. Vol bewondering begon ik hun tieten te strelen, mijn tante haar rondborstige tieten die een plezier waren om te voelen en te aanschouwen, vooral haar tepels waren enorm gezwollen, en ook de wat kleinere maar niet minder mooie tieten van Marjan, ze voelden als zalige bolletjes met heel fijne tepeltjes, die ik met mijn vingers direct aan het masseren was.

Tante begon al snel mijn t-shirt en short uit te trekken, mijn pik stond al keihard gespannen in mijn string en even later had Marjan hem al stevig vast, wat voelde ik me geil worden.
Ondertussen waren Marjan en tante lekker aan het tong kussen, ik ging op zoek met mijn ene hand naar mijn tante (verder schat genoemd) haar weelderige tieten en andere hand naar haar bosje schaamhaar, wat voelde dat lekker aan. Na een poosje voelde ik dat Marjan mijn string naar beneden deed en dat mijn pik verlost werd van het kleinood, toen nam mijn schat mijn pik vast, trok mijn voorhuid zo ver mogelijk terug en begon ze met haar mond lekker mijn eikel te kussen.
Al snel verdween hij in haar mond en voelde ik haar tong gretig rond mijn eikel draaien, ook had Marjan mijn balzak stevig vast genomen en likte ze aan wat nog vrij was van mijn lul.
Ook voelde ik hun tieten, die nog altijd in hun bhtje zaten, stevig drukken op mijn lichaam, dit alleen was een hemels genot voor mij.
Wat waren we alle drie nu erg geil geworden, ik kreunde zacht van genot.
Na een poosje heb ik hun lingerie setjes los gemaakt en weg genomen.

Al snel ging Marjan op haar rug liggen met haar benen ver uit elkaar, mijn schatje ging op haar knieën achteraan zitten en begon ze Marjan lekker te beffen, terwijl ze met haar handen de twee borstjes aan het masseren was.
Ik ging achter mijn schat staan en was al snel met mijn ene hand bezig haar weelderig bosje te ontdekken en met de andere hand haar kut aan het strelen, het voelde al heel vochtig aan.
Ik kon niet langer wachten en al snel liet ik mijn harde lul in haar spleet verdwijnen en met mijn handen nam ik haar grote tieten beet, haar tepels voelden als grote knobbels aan, mijn pik ging hevig te keer en ook Marjan was aan het genieten, we kreunden alle drie.
Ik dacht nog even aan het dessert, wat was dit lekker,

Na een tijdje hebben we elkaar afgewisseld, ben ik op mijn rug gaan liggen en kwam Marjan gehurkt met haar rug naar mij gekeerd, op mij recht boven mijn pik zitten terwijl mijn schatje achter mij mijn balzak en lul vast nam. Ze smeerde mijn pik goed in met glijmiddel en trok hem stevig af.
Na een tijdje stak ze hem in het hete kutje van Marjan, al snel was hij er helemaal in verdwenen en ik bewoog mij zacht in en uit, en stilletjes aan dreef ik het tempo op terwijl mijn schatje bezig was het clitje van Marjan met haar vingers te verwennen. Ook had ze mijn balzak in haar mond en was met haar tong mijn ballen aan het bespelen, ik had de tieten van Marjan stevig vast, haar tepeltjes waren erg gezwollen en we krijsten het uit van genot. Even later nam mijn schatje een dildo uit het nachtkastje en begon ze er mee het clitje van Marjan te masseren, we werden daar zo wild van dat het niet lang meer zou duren voordat we klaar zouden komen.

Ik probeerde mijn zaad tegen te houden, dit lukte mij, want ik wilde dit ook ervaren met mijn schatje.
Na dit hoogte punt hebben mijn schat en Marjan elkaar verwisselt, en zat mijn schatje op mij.
Haar kut voelde nog warmer aan en ook heel nat, al snel was ik met mijn lul op groot tempo aan het bewegen, Marjan hield hem bij het einde stevig geklemd vast, terwijl ze ook mijn ballen aan het masseren was. De tepels van mijn schat puilden recht vooruit en voelden als twee harde knobbels, weer was er een hels gehijg van genot, toen ook Marjan de dildo gebruikte bij de clit van mijn schat, Ze krijste ze enorm en ging hevig op en neer met haar lichaam, zo geil had ik ze nog nooit zien doen.

Ik kon me niet meer beheersen en riep luid, “ik ga klaar komen” “doe maar, spuit mij vol, laat jouw lekkere zaad maar komen”, riep ze. Luttele seconden later spoot ik met volle kracht mijn zak leeg in de heerlijke kut van mijn schatje, ook Marjan voelde mijn lul enorm werken, wat was dat een geweldige ervaring weeral voor mij.
Na onze inspanning ging mijn schatje op het bed liggen en hebben ik en Marjan het sperma dat mijn schatje naar buiten liet vloeien, lekker opgelikt, er was ook heerlijk kut vocht bij, onze tongen konden er maar niet genoeg van krijgen. Ook hebben we haar schaamlippen en clit gretig met onze tong gestreeld, ik kon ook niet weerstaan om haar mooi bosje schaamhaar met mijn hand te strelen, we hebben ook elk een tiet vast genomen van mijn zoetje en heerlijk aan haar vooruit striemende en zeer hard geworden tepels gesabbeld, het was een genot om dit te doen.

Moe maar voldaan zijn we alle drie, ik in het midden, naast elkaar gaan liggen en zeiden dat we toch een mooi stel zijn, ik hield van ieder een tiet vast en met twee vingers masseerde ik hun tepel, zij hadden mijn pik vast die nu in ruststand was gekomen.

Even later ging mijn tante voor ieder een glaasje wijn halen, toen opeens Marjan zei “ ik wil nog graag een dessertje, jullie ook?” Lachend keken we elkaar aan en zeiden” heel graag”.

Al snel draaide Marjan zich en ging op haar knieën over mij zitten, ik deed mijn benen ver uit elkaar, en zij ging met haar kutje recht op mijn mond zitten. Ze nam mijn pik vast die al snel overeind kwam, hij stond weer als een paal boven water, en ze begon mijn eikel met haar tong te strelen. Stilaan verdween mijn paal volledig in haar mond, ze begon mij dan heftig te pijpen, mijn zoetje ging achteraan mij zitten en had al snel mijn ballen vast die ze lekker begon te kneden, ik werd er al snel helemaal opgewonden door. Gretig nam ik haar schaamlippen in mijn mond,
regelmatig verwisselden ze elkaar en verdween mijn lul in de mond van mijn schatje, toen ze verwisseld hadden.

Ik voelde dat Marjan met haar middelvinger in mijn kontgaatje probeerde binnen te dringen, wat haar al snel lukte, ik kon me niet meer houden en trilde van genot. Ze had ook mijn prostaat ontdekt die ze wel heel intensief bewerkte, wat een zalig gevoel, terwijl mijn schatje hevig mijn lul aan het afzuigen was.
Ik voelde soms dat hij tot aan haar keel was door gedrongen, wat waren we weer zo geil geworden.
Even stopte mijn schatje en begonnen ze elkaar hartstochtelijk te tongzoenen terwijl Marjan nog altijd in mijn kont bezig was, ook probeerde mijn schatje haar middenvinger, die ze met glijmiddel had voorzien in mijn kont te brengen, wat haar met veel moeite lukte, ik krijste het uit van genot.

Toen we dit heerlijk moment beleefd hadden wilde ik het kutje van Marjan nog eens lekker verwennen, maar eerst hun tieten met mijn pik voelen.
Ik begon bij de tieten van Marjan, ging op haar zitten met mijn lul tussen haar tieten, ze nam ze stevig vast en knelde mijn lul er tussen, ik heb hem in een snel tempo er door bewogen, ik werd gek van dit zalig gevoel, mijn schat was bezig met Marjan haar clit te strelen met haar tong, het ging er weer hevig aan toe.

Daarna was het de beurt aan mijn schatje om haar weelderige tieten te verwennen, zij ging op mij zitten, ik begon met het zuigen aan haar lekkere en harde tepels, toen nam ze haar memmen vast en drukte ze mijn pik er tussen, hij verdween er helemaal in, ze bewoog er mee van boven naar onder, ik moest me inhouden, of ik had haar gezicht onder gespoten met mijn zaad.
Nu was het tijd om Marjan haar kut te verwennen, we deden het op zijn hondjes.
Mijn zoetje ging omgekeerd op haar rug liggen, Marjan op haar knieën met haar hoofd bij mijn schatje haar poesje en ik achter Marjan.
Nadat ik haar lekker gevingerd had en voelde dat ze heel nat stond, kon ik het niet laten om eerst met het puntje van mijn tong haar clit te strelen en haar schaamlippen in mijn mond te zuigen, even later drong mijn tong diep in haar en proefde ik haar heerlijke sappen, ze vond dit heerlijk.

Niet veel later heb ik mijn pik al snel in haar heet spleetje laten glijden, met mijn twee handen nam ik haar tieten vast en masseerde intens haar tepels, ik ging hevig te keer met mijn lul.
Marjan had al snel de schaamlippen van mijn schat in haar mond gezogen en met haar tong was ze haar clit lekker aan het strelen, we kreunden alle drie zacht, we genoten enorm van elkaar.

Na een tijdje trok ik mij terug uit Marjan, smeerde mijn pik met wat glijmiddel in en stak ik hem in haar kontje, ik voelde dat het erg spande maar het lukte mij toch om er helemaal in te verdwijnen, toen begon ze luid te roepen van genot.
Ik voelde mijn pik enorm zijn werk doen, minuten lang heb ik dit kunnen vol houden, ook was Marjan hevig bezig met mijn zoetje.
Hierna heeft mijn schat mijn pik beet genomen en begon met mij te pijpen, ook had ze stevig mijn ballen vast, mijn zak verdween ook al snel in haar mond, ze zoog er met volle kracht aan, weer waren we zeer opgewonden.
Na deze beleving stak mijn schat mijn pik weer in het hete kutje van Marjan, die nog natter aanvoelde, nu kon ik mij niet meer in toom houden, ze voelde dat ook en riep “ kom diep in mij, neuk me hard, spuit jouw zaad maar diep in mij”. Ik ging wild te keer en kon het niet meer ophouden en spoot met volle kracht mijn ballen leeg in haar hete kut, ze maakte een luide kreet, ik was er zeker van dat ze een enorm orgasme beleefde.
We bleven nog even verder doen, daarna hebben ik en mijn schatje van het spleetje van Marjan, die met haar sluitspier het zaad naar buiten perste, met onze tongen mijn zaad opgelikt,

Uitgeteld maar erg tevreden van onze sex lagen we terug naast elkaar en ze bedankten mij voor de lekkere orgasmes die ze genoten hadden, ik bedankte hun voor het lekkere dessert.
Een vraagje had ik nog, of ze hun beha’tje nog eens aan willen doen, ik vond dat zo spannend voor mij om hun tieten zo te zien.
Gewillig hebben ze dat gedaan, ik werd er weer erg geil door om ze zo te zien, ze namen mijn pik even nog vast, we zijn wel zeker een kwartier elkaar nog innig aan het knuffelen geweest
daarna hebben we onze kleding aangedaan, het was al 6 uur geworden.

Voor het vertrek zei mijn tante, “je weet dat wij nu volgende week op reis zijn, je mag altijd wel terug komen die week om verder te werken, hier is de sleutel, er is voldoende eten en drinken aanwezig, doe maar of je thuis bent.“
“Oké” zei ik, “ik kom een paar dagen verder werken, dan is alles gedaan.”
“Je bent een lieve jongen”, zeiden ze, toen omhelsden we elkaar nog innig en we gaven elkaar een minuten lang durende hete lekkere tongkus.
Toen vertrok ik, wat een heerlijke dag had ik nu toch weer meegemaakt.

Wordt vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Klussen voor tante”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *