Lesbische trio sex

()

De dag van de bruiloft was eindelijk aangebroken. Ik zat tegenover Sanne die een prachtige knielange, gouden jurk met lange mouwen droeg. Dit was anders dan haar gebruikelijke zwarte jurk, maar ze zag er absoluut schitterend uit. Terwijl ze op haar hakken doorliep, liet haar volle figuur alle hoofden omdraaien en ze gaf me koude rillingen.

Haar met een kus begroeten, waar iedereen bij zat, was altijd al een hele opgave. Onze pogingen om niet samen gezien te worden, hoewel mensen wel wisten dat we samen sliepen, waren enigszins een hot topic en zorgden voor interessante discussies tijdens sociale evenementen. Ik kuste haar wang, rook haar parfum en ving een glimp op van haar decolleté terwijl ze als antwoord mij in de nek kuste.

‘Je ziet er zo fris uit in het goud,’ zei ik en boog me voorover om te fluisteren, ‘ik zie ook veel manieren om gemakkelijk in die jurk van jou te komen.’

Haar groene ogen gluurden bewust naar me alsof ik een groot geheim van haar had ontdekt.

‘Je ziet er zelf ook prachtig uit’, voegde ze eraan toe en kietelde discreet mijn tepel.

Naarmate de dag vorderde, wilde ik haar zo graag in mijn bed. Onderweg naar buiten pakte ze mijn arm en trok me naar haar toe voor een snelle, stiekeme zoen. De opwinding overspoelde me en deed mijn lichaam tintelen. Ik gaf me over en liet mijn lichaam alle tintelingen voelen die het het nodig had. Ik wilde niet loslaten, ik wilde doorgaan met wat ik altijd met haar deed … tot euforie.

“Ik zit in kamer 603”, zei ik, terwijl ik haar mijn sleutel overhandigde .

‘Ik ben er om tien uur’, zei ze en ze accepteerde de sleutel met een glimlach.

Ik zag haar glimlachend gezicht door het kijkgat en begroette haar in mijn nieuwe kamerjas. Ook zij had haar hoteljas aan, waardoor ik me afvroeg of ze daaronder naakt was. Ze liep zelfverzekerd door en onthulde de achterkant van haar babydoll in oudroze. Toen ze zich omdraaide, tekenden haar roze rechtopstaande tepels zich door het dunne materiaal. Hoe graag ik deze aanblik van haar in lingerie ook wilde zien, wilde ik haar ook uitpakken en met haar sexen tot de ochtenduren. Ik bood haar een glas ijskoude champagne om te samen klinken en, na de eerste slok, kuste ik haar met de smaak van champagne op mijn tong, waar straks haar eigen smaak aan toegevoegd zal worden.

Onze kus was hartstochtelijk en groeide met elke beweging van onze tongen, mijn hand streelde haar borsten en kneep erin totdat ze in mijn mond kreunde. Met haar hand pakte ze mijn nek stevig vast voordat ze mijn kleding van mijn naakte lichaam open kreeg.

“Ik kon niet wachten om dit de hele nacht weer te kunnen zien”, plaagde ze me.

Ze ging zitten op het bed, met haar hand op mijn clit en ze trok me naar zich toe. Haar mond beet hele happen in mijn brandend vlees en haar vingers gleden in me. Ik stond daar terwijl ze me aan het vingeren was.

“Je bent zo nat schat … draai je om ” Ik knielde op haar bevel op het bed met haar achter me. Haar lange vingers waren nog doordrenkt met mijn eigen sappen, ze gleden naar binnen en naar buiten en stoten tegen mijn opgezwollen clit. Haar vrije hand, die mijn tieten vasthield, hield me rechtop en haar mond kreunde naast me en kuste me in mijn nek.

Er kwamen meer vingers naar binnen en ik bereikte mijn orgasme keihard verbaal aangemoedigd door haar. Mijn gezwollen knop was zo gevoelig, maar ze ging door. Ze bleef me naar de rand van het bed trekken totdat ik naar voren viel en hard op haar hand terecht kwam in gelukzalige pijn. Ze liet me mijn orgasme afmaken, kuste me zachtjes op al mijn gevoelige plekjes en keek naar me hoe ik aan het rillen was bij elke lik van haar.

“Alleen jij kunt me zo laten klaarkomen”, zei ik tegen haar.

“Echt? Is het dan zo moeilijk om je te laten klaarkomen?” vroeg ze terwijl ze de onderkant van haar babydoll met open kruis onthulde.

“Oh je bent stout. Je roze poesje ziet er heet uit.”

“Hoe wil je mij hebben?” plaagde ze en ze spreidde zich uit en nodigde me uit om binnen te komen.

Mijn lichaam leunde tegen het gigantische glazen raam en ik liet mijn hoofd tussen haar grote borsten zakken. Ik deed haar dijen uit elkaar, tilde haar op en liet mijn vingers diep in haar natte poesje gaan. Haar lichaam veerde op en neer terwijl mijn vingers haar neukten op een wilde manier.

Ik liet mijn vingers nog sneller in en uit haar glijden en zorgde ervoor dat haar plezier niets minder werd dan wat ze mij gaf. Terwijl haar lichaam schudde van een orgasme, viel ze op mij en we vielen samen bijna om. We namen nog een paar slokjes van de champagne voordat ze me achteruit op het bed duwde, maar toen werd er aan de deur geklopt. Zonder een woord te zeggen, liep ze ernaartoe, keek door het kijkgat en deed gelijk open zoals ze er stond: in haar doorzichtige babydoll. De deur zwaaide open en een blondine kwam binnen in een rode wikkeljurk met een fles in de hand.

“Hallo sexbeesten”, glunderde ze en liep langs haar heen.

“Hé jij,” antwoordde Sanne en stelde Carola voor.

‘Je ruikt heerlijk’, zei ze tegen Sanne terwijl ze zich een glas inschonk.

Sanne liep naar haar toe en kuste haar op haar lippen en daarna in haar nek, terwijl ze naar me keek. Ik kende deze look, want ik heb het eerder gezien. De blik van intentie en uitnodiging. Sanne die Carola in haar nek kuste en naar haar tieten greep onder die vuurrode jurk, was voor mij een uitnodiging om mee te doen. Ik keek vanuit het bed, terwijl mijn handen langzaam naar mijn erogene streek gingen. Mijn gekreun was synchroon met die van Carola die zich omdraaide om me te zien masturberen. Ze liep met haar barbie-achtige figuur naar me toe, schopte haar hakken uit, wikkelde haar jurk uit en onthulde haar perfecte tieten met een D-cup en met alleen zwarte stay-up kousen eronder. Ze knielde voor mijn gezicht, liet haar perfecte poesje op mijn tong zakken en legde een hand op mijn hand waarmee ik me masturbeerde.

Haar hete adem kietelde langs mijn dijen naar boven, reikend naar mijn dikke rode lippen. Sanne kuste en zoog de hele hete streek die elektriciteitsschokken door mijn hele lichaam stuurde. Haar tong neukte me diep en haar hand liefkoosde mijn clit.

Mijn lichaam verstijfde toen ik opnieuw een orgasme kreeg. Ze kon het niet bijbenen en bleef likken, waardoor ik nog gevoeliger werd dan ik al was. Ik schreeuwde het uit van plezier, terwijl Carola op en neer op mijn gezicht stuiterde. Haar poesje was kaal met een groot stuk spleet van voor naar achter, en ze had dikke gezwollen lippen die met de mijne worstelden en er niet genoeg van kregen. Ze veranderde het tempo en reed nu heen en weer terwijl Julia mijn kut op dezelfde manier neukte. Al snel kwamen we met zijn drieën klaar.

‘Dat was geweldig,’ kreunde Carola tegen ons beiden.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *