()

Mijn naam is Karin. Ik ga niet zeggen dat mijn leven zwaar is, maar het kent wel een aantal problemen. Ik pas nooit echt in een groepje of  bij iemand op school. Ik wist nooit precies waarom. Ik was slank, maar met een beetje vet rond mijn buik. Ik had blond haar, groene ogen en tamelijk grote tieten. 80C. Ik kleedde me niet anders dan wie dan ook. Ik was erg aardig en ik hielp mensen altijd met al hun problemen. Maar als het om mijn problemen ging, leek het niemand iets te kunnen schelen. Dus tot op de dag van vandaag weet ik niet wat ik verkeerd heb gedaan om een ​​verstotene te worden.

Maar er was wel een meisje. Mijn beste vriend, Simone. Ze bleef gedurende de hele school bij me, vanaf het eerste jaar. We hebben alles samen gedaan: projecten, huiswerk, sporten, alles. Ze was naar mijn mening veel mooier dan ik, en ik denk dat iedereen op school het daar ook mee eens zou zijn. Ze was 1,75 m, erg mager en fit, blond haar en DD tieten. Ze was het toonbeeld van perfectie.

Bijna elke dag na school liepen we naar mijn huis en gingen op de trappen zitten. We bleven minstens een uur of twee praten, waarbij we van stomme gedachten over van alles en nog wat uitwisselden. Maar toen het tijd was om naar binnen te gaan, vroeg ik haar of ze mee wilde binnenkomen en langer wilde rondhangen, maar ze weigerde altijd vriendelijk en zei dat ze andere dingen had die ze thuis moest doen of dat haar ouders haar zouden berispen. Het was niet echt een groot probleem voor mij, maar het deed me altijd afvragen. Waarom zou mijn beste vriendin niet in mijn huis willen komen? Moest ze de afgelopen jaren legitiem al die dagen naar huis? Of verzon ze excuses…

Wat het meest pijn deed, was dat ik een beetje verliefd was op Simone. Ik bedoel, wie niet? Ik heb haar of iemand anders er nooit over verteld omdat ik zelf niet wist wat mijn gevoelens werkelijk waren. Alleen al de aanblik van haar lichaam maakte me helemaal warm vanbinnen. Soms maakte ze me een beetje nat op school als ze haar heel korte broek aan had, pronkend met haar mooie benen en perfect ronde kont. Toen ik haar zag bukken, werd ik gek van haar beeld. Dat bracht me altijd in de war omdat ik nooit had gedacht dat ik lesbisch of zelfs biseksueel zou zijn.

Mijn verjaardag kwam eraan en ik stond op het punt om 18 te worden. De dag waar elk meisje naar uitkijkt. Ik wilde dat het perfect was. Mijn ouders zeiden dat ze iets voor me gepland hadden, maar ze wilden me natuurlijk niet vertellen wat het was. Zou het een auto worden? Ik kon die gedachte niet ut mijn hoofd halen. Maar waar ik echt aan dacht, was of Simone zou komen of niet. Zonder haar zou mijn verjaardag niet hetzelfde zijn.

Ongeveer een week voor mijn verjaardag schreef ik een aantal uitnodigingen die ik op school zou uitdelen. Alle uitnodigingen waren hetzelfde, maar ik legde een strik om die van Simone. Ik liep de volgende dag naar school en deelde de uitnodigingen uit aan al mijn goede vrienden (die op dat moment nog maar rond de drie of vier waren, inclusief Simone.) Ze deden er allemaal enthousiast over. Maar toen ik Simone de hare gaf, keek ze ernaar, glimlachte, stopte het in haar tas en zei geen woord daarover. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Sloeg ze mijn uitnodiging af? Wil ze niet komen? Ik heb het niet gevraagd. Ik liep weg en keek naar de grond. Ik begon me af te vragen of ze echt mijn beste vriendin was of niet.

Het is nu de dag voor mijn feest en ik heb van al mijn vrienden behalve Simone gehoord. Ik begon steeds verdrietiger te worden, niet wetend wat ze dacht.

Vandaag is het mijn verjaardag. Alles is hoe ik het me had voorgesteld. Mijn ouders lieten me niet naar buiten gaan, dus ik nam aan dat ze een auto voor me hadden gekocht. Mijn opwinding was niet in woorden uit te drukken. Maar diep van binnen was ik ongelukkig omdat Simone niet kwam opdagen. Rondlopen door het huis, ijsberen, nadenken of ik haar zou moeten bellen of niet. Maar ik besloot het niet te doen en hield mezelf voor dat ze betere dingen te doen had.

Mijn ouders riepen mij en iedereen op om naar de woonkamer te komen. We verzamelden ons allemaal, zittend in een cirkel rond de tafel. Mijn taart wachtte op me, de kaarsen brandden al. Iedereen begon Lang zal ze leven te zingen. Ik luisterde, maar het leek alsof ik alleen maar aan Simone kon denken. ‘Karin!’ hoorde ik. ‘Karin, wat is er? Blaas je kaarsen uit!’ Ik keek omlaag en zag de kaarsen snel smelten. Ik sloot mijn ogen en blies ze uit.

Mam riep ons allemaal naar de voordeur.

‘Karin, ik en je vader hebben alles gedaan wat we konden doen voor je, dus ik hoop dat je het leuk vindt! Gelukkige verjaardag, schat!’

De deur ging open en mijn hart zonk. Niet vanwege de auto, maar omdat Simone langzaam mijn gazon opliep. Ze droeg een tanktop zonder BH en een roze short aan. Ze zag er prachtig uit. Ik schreeuwde haar naam uit, rende naar haar toe en gaf haar de grootste knuffel ooit. Terwijl haar borst tegen de mijne drukte, werden mijn tepels hard terwijl ze tegen de hare wreven. Ik keek naar haar, keek toen naar de auto (die trouwens bagger was), keek haar vervolgens weer aan en glimlachte. We liepen allemaal terug het huis in.

Het werd avond en mijn vrienden begonnen hun ouders te bellen om te zien of ze ‘s nachts bij mij thuis mochten slapen. Ze zeiden allemaal nee. Behalve één … die van Simone. Omdat ik wist dat ze met mij in mijn kamer zou slapen, voelde ik dingen die ik nog nooit eerder had gevoeld. Ik voelde me alsof ik mijn eerste verliefdheid helemaal opnieuw beleefde.

‘Oké, Karin. Ik kan blijven!’ zei Simone met een glimlach op haar gezicht.

“Geweldig! Dit wordt zo leuk!” antwoordde ik, bijna schreeuwend van opwinding.

We liepen naar mijn kamer terwijl mijn ouders de rommel opruimden die iedereen had achtergelaten.

‘Welterusten, meiden! Ik hoop dat jullie een leuke tijd hebben gehad. Gefeliciteerd, opnieuw!’ zei mijn moeder.

We liepen naar mijn kamer en het was een zooitje. Ik schaamde me zo. Ze kon het aan mijn gezicht zien.

‘Het spijt me van de kamer …’ zei ik zacht.

‘Het is oké! Die van mij is 100 keer erger!’ lachte Simone.

Glimlachend gooide ik wat kleren in de mand om mijn kamer wat draaglijker te maken. Tijdens het opruimen van de kleding pakte Simone een van mijn roze kanten strings op. Ze begon te giechelen.

Ik keek achter me en zag haar met mijn string in haar handen. Mijn hart begon te bonzen terwijl allerlei gedachten door mijn hoofd gingen.

“Simone! Wat doe je?” schreeuwde ik op een melige toon.

‘Haha, maak je geen zorgen, het is gewoon een slipje. Ik vind het echt leuk! Waar heb je het vandaan?’

Blozend: ‘Ik heb het bij de Primark gekocht.’ zei ik beschaamd.

‘Verdorie! Hij is erg leuk! Wil je het voor me aantrekken? Ik zou graag willen zien hoe het staat als je hem aanhebt. Dan kan ik beslissen of ik het ook moet kopen of niet.’

Mijn hart klopte uit mijn borst.

‘Oh … Ok, dat is cool. Wacht even.’

Ik pak het slipje van haar en maak aanstalten om de kamer uit te lopen richting de badkamer.

“Waar ga je heen?” vroeg Simone.

‘Ik zou het slipje aantrekken, weet je nog?’

‘Waarom moet je de kamer verlaten? We zijn allebei meisjes. Kom hier terug, idioot.’ zei Simone met een glimlach op haar gezicht.

Ik liep verlegen naar binnen, knoopte mijn spijkerbroek los en schoof die samen met mijn slipje langs mijn benen tot op de grond. Ik kon er een grote, natte plek op zien. Ik was geschokt over hoe nat ik werd. Voordat ik de string aandeed, kon ik het niet helpen om mijn hand nonchalant over mijn kutje te laten glijden om te zien of ik nog nat was. Mijn vingers werden meteen doorweekt.

Ik weet niet zeker of ze het heeft opgemerkt.

‘Wauw! Dat ziet er GEWELDIG uit. Draai je je om voor mij?’

Zonder een woord te zeggen, draaide ik me om en liet haar mijn kont zien.

“Mmm. Karin heeft een mooie kont!” lachte Simone en liep naar me toe om een klap te geven op mijn kont.

Ik kreunde luid. Een gekreun waarvan ik zeker weet dat mijn ouders het hebben gehoord. Mijn gezicht werd rood.

‘Oh mijn god … het spijt me zo …’ zei ik heel zacht.

‘Ik…het is geen probleem … ik wist niet dat je dat zou doen.’ zei Simone nogal onhandig.

‘Het is prima. Je wist het niet … Het is gewoon een zwak punt van mij.’

“Goed om te weten, haha”, zei Simone en ze knipoogde naar mij.

Ik vroeg me af waarom ze knipoogde … viel ze op mij? Was ze van plan om in de toekomst vaker zoiets te doen? Diep in mijn hart hoopte ik echt dat ze dat zou doen. We gingen op mijn bed zitten en ik had nog steeds mijn bewuste slipje aan. We hebben uren gepraat. We hebben elkaar opgemaakt. We hebben dingen gedaan die normale tienermeisjes ook doen.

Het is inmiddels 1,30 uur in de ochtend geworden en we beginnen moe te worden.

‘Hé, Simone … ik denk dat het tijd is om naar bed te gaan. Ik ben echt moe.’ zei ik.

‘Ja, daar ben ik het mee eens. Waar ga ik slapen? Ik heb een slaapzak, dus vertel me waar ik hem moet neerzetten.’

‘Umm … Je kunt bij mij in bed slapen als je wilt. Het is geen tweepersoonsbed, dus het zal waarschijnlijk even proppen worden.’ zei ik een beetje beverig.

‘Oh, dat is cool! Ik haat slapen op de vloer.’

We liepen naar mijn bed en gingen er allebei op liggen. Ik deed het licht uit en we gingen onder de dekens zitten. Ik had maar één kussen, maar het was net groot genoeg voor twee hoofden om erop te passen. We keken elkaar aan met onze gezichten dichtbij elkaar, neus tegen neus. Ze lachte.

‘Weet je, ik heb vanavond echt een goede tijd gehad. Ik weet niet waarom ik nooit eerder bij jou thuis ben geweest. Ik denk dat ik gewoon bang was.’ zei Simone.

“Bang? Waarvoor?” vroeg ik nog.

‘Nou … Weet je wat er eerder met jou en de string is gebeurd …?’ vroeg ze.

“Ja…?”

‘Nou … ik zag wat je met je hand hebt gedaan. Je bent gaan kijken of je nat was. En bij de aanblik van je glimmende vingers zou ik zeggen dat je behoorlijk nat was.’ legde ze uit.

‘Ik … ehhhh …’ stotterde ik terwijl ik naar beneden keek.

‘Nee, nee! Schaam je niet … Ik vond het wel leuk. Waarom ik zeg dat ik altijd bang was, is omdat ik bang was dat je zoiets zou doen. Laten zien dat je me leuk vond. Ik was bang dat mijn eigen ware gevoelens naar buiten zouden komen.”

Terwijl mijn hart steeds harder ging kloppen, vroeg ik: ‘Welke gevoelens?’

‘Deze gevoelens …’ zei Simone terwijl ze haar ogen sloot.

Ze kwam langzaam dichter naar me toe en kuste me toen op mijn lippen. Ik aarzelde niet. Ik begon haar heel langzaam terug te kussen. Haar lippen waren zo zacht. De smaak van lipgloss met aardbeiensmaak drong mijn mond binnen. We kusten een tijdje langzaam en begonnen toen vaart te krijgen. Ze beet op mijn lip. Ik kreunde een beetje en beet de hare terug. Ze grijnsde en gleed vervolgens met haar tong in mijn mond. We draaiden onze tong een tijdje om elkaar heen voordat we ons terugtrokken en naar elkaar keken.

‘Wauw … ik kan niet geloven dat dit gebeurt.’ zei ze tegen mij.

‘Nou, toevallig was ik ook bang voor dit.’ antwoordde ik.

“Wat?”

‘Ik heb altijd al zoiets willen doen, maar in mijn gedachten ging het meer als dit.’

Ze kreeg een verwarde blik op haar gezicht en ik pakte haar hand vast en legde die op mijn kruis. Ik liet haar hand in mijn string glijden en legde haar hand op mijn nu druipend nat poesje.

Er ging een schok over haar gezicht.

Wordt vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Mijn beste vriendin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *