Mijn beste vriendin deel 2 – Samen in bed

()

‘Karin …’ zei ze verlegen.

Zonder een woord te zeggen, legde ik mijn vinger op haar lippen. Ik pakte haar hand vast en wreef met haar vingers over mijn poesje. Het gevoel was iets wat ik me nooit had kunnen voorstellen. Ik heb nog nooit de aanraking van een vrouw gevoeld. Wetende dat mijn natheid over haar hele hand was, maakte me geil op manieren die ik niet kon uitleggen.

Ze begon zelf steeds sneller te wrijven. Ik haalde langzaam mijn eigen hand uit mijn slipje en deed mijn slipje uit. Ik leunde achterover, spreidde mijn benen en opende mijn poesje voor haar. Ze streek heel snel met haar vinger rond mijn clit.

Kreunend riep ik “Sneller! Sneller !!”

‘Sssst! Je maakt je ouders wakker!’

Omdat ik wist dat ze gelijk had, hield ik mijn mond. Haar vingers waren geweldig. Zacht aanvoelend. Ze wreef steeds sneller en sneller over mijn clit en verspreidde mijn sappen waardoor het erg glad werd. Na een tijdje stopte ze en begon me hartstochtelijk te kussen.

‘Karin, ik heb dit altijd al met je willen doen … ik …

Halverwege de zin begon ze weer over mijn clit te wrijven.

‘Ik was gewoon zo bang dat zoiets onze vriendschap zou verpesten …’ zei ze zacht.

“Ik…ik.ehm …- ik kreun- het is goed nu. We zijn al – ik kreunde opnieuw- ..”

Ik kon amper praten.

Simone glimlachte, ging rechtop zitten en klom van het bed af. Ze trok langzaam haar shirt uit en gooide het op de grond. Ik kon mijn handen niet van mijn druipnat kutje houden. Ik speelde met mezelf terwijl ze zich uitkleedde. Haar gratie en aantrekkelijkheid verbaasden me. Zelfs haar zich zien uitkleden, maakte me heet. Ze knoopte haar spijkerbroek los en schoof die samen met haar slipje op de grond. Ze zag er prachtig uit. Haar blonde haar gleed over haar schouders en bedekte gedeeltelijk een van haar borsten. Haar tieten waren perfect. Parmantig en precies de juiste maat met de schattigste kleine roze tepels.

‘Simone … wauw. Je bent zo mooi …’ zei ik jaloers.

‘Jij ook, lieverd …’ zei ze in mijn oor fluisterend.

Ze begon langzaam mijn hemd op te tillen en wachtte tot ik mijn armen omhoog zou steken. Mijn beste vriendin kleedt me uit. De gedachte daaraan maakte me alleen maar meer opgewonden. Ze kreeg vanavond een traktatie.

Ze schoof mijn bh-bandjes van mijn schouders en kuste mijn schouder zachtjes helemaal langs mijn borst en vervolgens weer naar mijn andere schouder. Ze maakte mijn beha los en gooide hem op de grond, zodat ik alleen nog maar mijn string aan had. Ze kuste me in mijn nek terwijl ze voorover boog. Ik legde mijn handen op haar borsten en masseerde ze langzaam terwijl ze mijn nek kuste. Ik voelde haar tepels hard worden in mijn handen. Ik kneep zachtjes in haar tepels en ze begon tussen haar kussen door te kreunen.

Nadat ze klaar was met mijn nek, begon ze opnieuw kusjes te drukken langs mijn borst. Van mijn sleutelbeen naar mijn tieten. Ik begon een beetje te trillen, wetende wat er straks zou gaan gebeuren. Met mijn poesje natter dan ooit, wreef ik met mijn vingers er overheen en maakte ze nat met mijn eigen sappen. Ik verdeelde mijn sappen vervolgens over mijn tepels.

Er verscheen een enorme glimlach op haar gezicht. Ik kon merken hoe wanhopig ze me wilde proeven. Ze begon zachtjes aan mijn tepels te likken, waardoor ze hard werden. Ze ging steeds sneller en masseerde mijn andere borst met haar hand.

‘Simone … oh mijn god …’

Ze grinnikte op een sexy en kwaadaardige manier terwijl ze sneller aan mijn tepels likte en af en toe eraan knabbelen. Ze pakte mijn beide borsten en begon ze te schudden.

‘Je smaakt geweldig, Karin. Ik wil meer!’ riep ze uit.

“Het is allemaal van jou.” zei ik, terwijl ik mijn kutje spreidde zodat ze het beter kon zien.

Glimlachend kuste ze mijn buik en ging tussen mijn benen zitten. Ze spreidde ze wijd uit terwijl ik mijn poesje openhield.

‘Je bent druipnat … je vingers zijn ook doorweekt.’ zei ze met een sexy stem.

‘Allemaal voor jou en vanwege jou, liefje.’ zei ik

Zonder een woord te zeggen, trok ze mijn handen van mijn poesje af en spreidde het zelf. Voordat ze aan mijn clit likte, ging ze naar beneden waar het druipen vandaan kwam en slurpte mijn sappen op. Ik kreunde zo hard als ik kon in het kussen. Ze bleef mijn sappen keer op keer likken. Mijn clit klopte en had aandacht nodig. Ik liet mijn hand naar mijn clit zakken en begon erover te wrijven terwijl ze me schoonlikte.

‘Nee! Je ligt gewoon achterover, ik doe al het werk.’ zei ze streng.

Kreunend schudde ik instemmend mijn hoofd. Ze liep naar mijn clit en stopte het in haar mond. Ze zoog en likte het een goede 10 minuten, haar tong eromheen wervelend, waardoor ik natter en natter werd. Ik kon het niet meer tegenhouden. Ik moest klaarkomen.

‘Simone, grijp onder mijn kussen en pak mijn vibrator. Ik wil zo graag klaarkomen.’

‘Nee, geen vibrator. Ik laat je zelf klaarkomen.’ antwoordde ze.

‘Maar hoe? Het is moeilijk voor me om te klaarkomen als ik alleen gelikt word.’

Met een glimlach op haar gezicht stond ze op en ging tussen mijn benen zitten in een schaarpositie. Ze kwam nog dichter bij me met haar kutje en ze werd net zo druipnat als ik. Wetende dat ik haar zo nat heb kunnen krijgen, voelde ik rillingen langs mijn ruggengraat. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou kunnen doen met een andere vrouw.

Ze begon haar poesje heel langzaam tegen de mijne te wrijven. Ik voelde haar clit tegen de mijne wrijven en ik begon luid te kreunen, niet in staat om het pure genot dat ik voelde te verdoezelen. Ik heb mezelf echter gedwongen te stoppen, zodat ik mijn ouders niet wakker zou maken.

‘Neuk me, Karin! Neuk me zoals ik weet dat je wilt.’ riep ze uit.

Ik deed wat mij gevraagd werd. Ik drukte mijn kutje tegen het hare met zoveel kracht als ik had. Ik stond op het punt te klaarkomen.

“Ik sta op het punt klaar te komen!! Ohhhh !!!”

Zonder waarschuwing begon ik te spuiten. Ik was in pure shock omdat ik nog nooit eerder heb kunnen spuiten. Het spuiten ging een paar seconden door en spatte over onze kutjes en lichamen. Ik kreunde zo hard als ik kon en vergat dat het midden in de nacht was.

Simone stond snel op terwijl ik aan het spuiten was. Ze boog zich voorover, begon mijn spuitsel te drinken en wreef haar tong heel snel heen en weer over mijn klit terwijl ik over haar mond gutste.

Het enige waar ik op dat moment nog aan kon denken, was hoeveel plezier ik in de toekomst met haar zou kunnen hebben.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Mijn beste vriendin deel 2 – Samen in bed”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *