Mijn behandelend arts is een rijpe hongerige vrouw

()

Hoi lezers, ik ben Rob, 35 jaar oud. Ik was laatst bij mijn huisarts waar ik overigens een sex relatie mee heb en waar ik 6 keer per jaar stomende sex mee heb, maar dat is weer een ander verhaal.

Ik kreeg van mijn huisarts een verwijskaart mee om mij te melden bij het ziekenhuis zodat ze een plekje konden onderzoeken. Ik moest me melden bij dokter Wiegma. Ik dacht oh please laat het een vrouw zijn met op zijn minst een mooi gebit. Het was een dagbehandeling en ik was de laatste patiënt in de wachtkamer toen ik een vrouwenstem hoorde. Ik dacht yesss het is een vrouw, er stond een verschijning in de deuropening waarvan mijn penis begon te groeien en keihard te worden. Ze was lang, blond, met knal blauwe ogen en ik gokte zo’n C cup. Ik liep naar haar en ze keek gelijk naar mijn kruis waarbij haar tong langs haar lippen ging en ze een geile blik had.

‘Kom verder’, gaf ze aan. Met haar vinger tegen haar lippen zei ze sssssst. Ze belde de klantenbalie dat ze geen andere afspraken had staan en zei ‘Ik behandel op dit moment de laatste patiënt.’

‘Oke’, was aan de andere kant van de lijn goed te horen. Mijn arts zei tegen haar collega ‘Kom over een kwartier binnen want’, zo zei mijn arts, ‘ik heb er een met een mega grote.’

‘Yess’, hoorde ik haar collega zeggen. ‘Tot zo’, zei ze tegen haar collega en hing de hoorn op.

‘Zo’, zei ze, ‘jouw huisarts heeft je doorgestuurd, loop maar even mee.’ Lange jeans, doktersjas met een witte blouse… ze stond voor me, knoopte drie knoopjes los van haar blouse en zei ‘Trek je broek en boxer maar uit, en ga maar liggen op je rug.’

‘Oh dokter.’

‘Zeg maar Lisa.’ Ze was 24 jaar en afgestudeerd, en ze pakte mijn enorme keiharde 8 centimeter dikke 27 centimeter grote lange penis vast. ‘Oh waaaauuuuuuw, wat is ie groot en dik.’

Ze trok aan mijn penis tot mijn enorme grote eikel bloot kwam. Ze boog zich voorover, ging met haar tong over mijn eikel, omsloot haar lippen rondom mijn eikel en begon aan mijn penis te zuigen waarvan ik begon te kreunen. Ze nam hem steeds dieper in haar mond en steeds verder, zonder te kokhalzen voelde ik mijn lul in haar keel glijden.

Dit ging zo’n tien minuten door en toen ik keihard mijn zaad stralen in haar strot spoot kon ze niets anders doen dan doorslikken. Ze maakte mijn pik schoon voor onderzoek toen de deur ging open ging. Lisa gaf mij een knipoog en zei ‘Wacht even’ en kwam terug met haar collega met kastanje goud bruine ogen, bruine, korte, pittige kapsel en een strakke zwarte blouse met een enorme inkijk. Een paar knoopjes waren los tussen het bovenste knoopje en de onderste knoopje en ze droeg een zwarte doorzichtige bh waarbij ik haar tepels kon zien. Lisa droeg een witte kanten bh. Haar collega heet Alice, 53 jaar, iets voller kleine B cup. ‘Oke’, zei Alice tegen Lisa, ‘wat scheelt er aan?’ ‘Nou’, zei Lisa, ‘kijk hier eens naar zijn enorme keiharde 8 centimeter dikke 27 centimeter grote lange penis.’

‘Ja, dat ook’, zei Alice.

‘Maar dit plekje in zijn lies?’

‘Oh dat is niet ernstig’, gaf Alice aan, ‘laten behandelen met een zalfje en klaar. Maar’, vervolgde Alice, ‘ik heb nog nooit zo een grote dikke in mijn kutje gehad.’

‘Nou’, zei Lisa, ‘ik ook niet.’

De twee artsen keken elkaar aan en ze keken mij aan. Alice en Lisa trokken elkaars kleding uit, Alice dook op mijn lul en begon mij te pijpen en ik begon met Lisa te tongzoenen. Ik kneedde haar stevige volle borsten en vingerde haar kutje waarbij ze hevig kronkelend, kreunend en gillend klaar kwam.

Al tongzoenend hoorde ik Lisa alleen maar Hmmmmmmmmmm zeggen, want ik hield haar achterhoofd stevig vast om haar intens hevig te kunnen tongen. Niet veel later spoot ik mijn zaad stralen in de keel van Alice. Alice kroop op mijn lul op de behandel tafel en bereed me zacht en intens met haar borsten bungelend. Ik kneede haar borsten en spoot haar kutje vol tot in het diepste van haar baarmoeder. Alice kreunde hevig en kwam hijgend klaar, en nu begon Lisa mij te pijpen. Wederom voelde ik mijn lul diep in haar keel glijden. Aaaaaaaaaachggggg JAAAAAAAAAA riep ik.

Alice die mij nu begon te tongen hield ik haar achterhoofd stevig vast om lekker te kunnen tongen en ik vingerde haar kutje waarbij ze hevig kronkelend alleen maar Hmmmmmmmmmmm kon uitbrengen, want ik hield haar achterhoofd stevig vast. Nu kroop Lisa op mijn lul en bereed me zachtjes, maar steeds heviger en ik en Lisa kwamen na een kleine twintig minuten keihard gillend klaar. Ik stapte van de behandeltafel af en ik gebood Lisa en Alice voorover te buigen. Ik penetreerde mijn keiharde dikke grote penis doggy in Lisa haar kutje waarbij ik haar 20 minuten neukte. Toen ik mijn zaad in het diepste van haar baarmoeder vol spoot, kwam Lisa zwalkend kronkelend kreunend schreeuwend klaar en bleef klaar komen. Nu beukte ik mijn lul in Alice haar kutje en neukte vijftien minuten lang doggy tot ik en Alice schreeuwend klaar kwamen en ik haar baarmoeder vol spoot met mijn zaad.

Ik heb de artsen nog beide in het missionaris standje geneukt op het bureau van Lisa en beide dames hun baarmoeders vol gespoten, daarna fristen we ons op, kleedden ons aan en ik heb Lisa en Alice nog beide getongzoend waarbij ik hun borsten niet heb over geslagen. We deelden elkaars nummers uit en we spraken gelijk af dat Lisa en Alice beide twee keer per maand naar mij toe zouden komen om de, wat ze zelf aangaven, de hete vurige intense stomende sex voortaan standaard twee keer per maand de revue te laten passeren. Ik zei ‘deal lekkertjes’. Ik gaf de dames nog een vurige lange hete tongzoen en zij mij.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *