Mijn man gunt het mij

()

Door een operatie wist ik dat ik geen normale sex meer met mijn vrouw kon hebben, beide 68 jaar, terwijl haar behoefte er wel is, alleen likken en vingeren is voor haar niet voldoende .

Ik gunde haar meer op sex gebied en we spraken er vaak over, geleidelijk aan veranderde zij toch van mening omdat zij toch wel een harde lul in haar kut miste, en stond er open voor dat zij toch sex wilde hebben met een andere man.

Via camm.nl waar wij graag naar kijken, kwam ik op bi-mannen com , daar komen niet alleen homo’s maar meer bi mannen die ook wel graag een andere vrouw wilden neukten.

Wij logden beide in op onze Ipad met zomaar een naam en wat zagen wij een lekkere mannen, sommige ook met een beste lul. Agnes had al gezegd dat zij dan contact wilde met een vent vanaf 50 jaar, jonger hoefde niet van haar. Wij keken een poos en schreven ieder 3 namen op.

Ik had wat grotere geschapen mannen opgeschreven dan ik met mijn 16 cm heb. Zij keek meer naar slank met ongeveer mijn formaat, omdat ik zelf een behoorlijk buikje hebt.

Agnes ging met iemand aan het chatten, hij was 53 jaar, sportief, gescheiden en woonde redelijk in de buurt, hij kon ook zelf wel ontvangen en wide ook hier wel komen.

Hoi, ik ben Agnes en ik zal jullie vertellen hoe het verder ging.

Ik ging met een man van 53 chatten. Hij geloofde eerst niet dat ik een vrouw van 68 jaar was, hij gaf zijn 06 nummer en ik belde hem met afgeschermd nummer op. Henk wilde graag weten natuurlijk hoe ik er uit zag en ik vertelde hem mijn maten: 167 cm, 80 kg, hangborsten D cup, en schaamhaar. Ik vertelde ook dat wij een gelukkig huwelijk hebben, maar dat mijn man mij niet meer kan geven waar ik behoefte aan heb en zodoende een man zoek voor sex.

Henk wilde nu om 10 uur nog wel komen, hij had de volgende dag middag dienst en kon er binnen 45 minuten zijn. Ik keek mijn man aan, ‘Ik wil het wel’, zei ik tegen mijn man.

Ik ging mij douchen en inderdaad binnen 45 minuten stond Henk voor de deur en hij had een fles wijn mee genomen. Henk ging naast mij op de bank zitten, mijn man bleef nog even binnen en liet toen de hond uit.

Wij begonnen elkaar gelijk te strelen en te kussen, en ik nam Henk mee naar de logeerkamer en hadden onze kleren snel uit. Mijn borsten werden gelijk vastgepakt, ‘Wat lekker je hangtieten Agnes’. Hij pakte een borst van mij vast en zoog zo op mijn tepel, dat vond hij prachtig om te zien.

Nadat ik een poos aan zijn stijve pik had getrokken, ging ik op bed liggen, trok mijn benen omhoog  en liet hem zien wat hem te wachten stond. ‘Dit is toch geil om weer eens te zien en te proeven’, zei hij toen hij mijn harige schaamlippen likte, ik was de laatste tijd vaak genoeg gelikt en wilde zijn lul in mijn kut.

Maar voor Henk zijn 17 cm lul in mijn kut drukte pakte hij mijn hangers nog weer vast en begon op een van mijn tepels te zuigen. Wat voelde dat lekker weer een warm stuk vlees in mijn lijf en ik genoot van iedere stoot wat hij deed.

Ik wilde graag op mijn favoriete standje en bukte mij naast het bed met mijn handen op de grond, Henk neukte nu keihard tegen mijn billen aan. Ik gilde het uit van genot en kwam een paar keer geweldig klaar, tot hij zich, voor mij ook een lekker gevoel, leeg spoot in mij.

Van mijn man hoorde ik dat hij mij had horen gillen en hij gunde het mij, het was alleen jammer dat hij maar één keer kon klaar komen, en als wij weer een man uitzochten moesten ze wel vaker kunnen spuiten.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Mijn man gunt het mij”

  1. Wat leuk en mooie van je man dat hij je dit gunt. Zou willen dat ik met je in contact zou komen en hopen dat ik je dan mag ontmoeten. Lijkt me heerlijk. Mocht je intresse hebben hoor ik graag van jullie [email protected]
    Groeten Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *