Mijn vrouw wil nooit een ander. Was dronken en ….

()

Ik wil eigenlijk al jaren dat mijn vrouw wat wilder wordt zeg maar. Dat we wat meer experimenteren. Ik sta altijd voor alles open dus vroeg der vaak of ze het met een ander wilde doen. Ik word daar super opgewonden van. Mijn vrouw is daar naar mij toe wat terughoudend in geweest. Ze had genoeg aan mij. En wilde het niet. Nu 6 maanden geleden gebeurde er plots iets wat ik nooit had gedacht.

We waren heel erg dronken allemaal. We waren met vrienden thuis cocktails aan het drinken en voor ik het wist was iedereen erg dronken. Ik ben op een gegeven moment naar bed gegaan, het was eventjes genoeg voor mij de drank. De vrouw van mijn vriend ging mee naar boven of alles wel goed ging met me, want ik had echt te veel borrels gehad. Wij zaten boven nog even te kletsen en te doen, niet wetende wat er beneden plots was gebeurd. Mijn vrouw was op schoot gaan zitten bij mijn beste vriend. Voor mijn beste vriend het wist zoende ze hem, hij zei ‘Dit is misschien niet het beste plan.’ Mijn vrouw zei, ‘Je weet het toch, mijn man wilde dit altijd dus is het geen probleem.’ En op dat moment ging het een heel andere kant op. Hij tilde haar op en zette haar op het aanrecht. Ze zoenden intens en mijn vrouw gaf hem een mooi uitzicht op haar heerlijke borsten en bovenlijf want de overhemd ging open. En ze deed haar bh uit. Ze was zo intens opgewonden door alles en de remmen waren los door de borrels.

Ze stapte van het aanrecht af en zei ‘Nu jij op het aanrecht.’ Ze maakte zijn broek open en pijpte hem hem intens. En hij kon net met zijn handen bij haar lekkere borsten. Al snel zat het beiden erg hoog, hij kwam heerlijk in der mond klaar. Wat ze eigenlijk bij mij niet wil. Hij legt haar terug op het aanrecht en trekt haar broek uit, nu moest het beginnen.

Maar net op dat moment horen ze zijn vrouw op de overloop boven naar de trap komen. Snel kleedden ze zich aan en doen net of er niks gebeurd is. Ze hebben 6 maanden ge-appt en mijn vrouw stuurde foto’s dat ze naakt was. Ze hadden afgesproken niets te zeggen tegen elkaars partner. Totdat ik zei tegen mijn vrouw ‘Je bent anders, je doet anders met je telefoon. Vertel maar wat is er wat ik niet mag weten.’ En toen kwam dit hele verhaal er uit. En toen zei ze ‘Schat mag ik jouw geile slet zijn? Ik wil hem en vaker ook! Ik kan geen genoeg krijgen van hem.’

Ons seksleven is nog nooit zo goed geweest. En mijn vrouw nog nooit zo’n geile slet geweest. Ze vertelt mij alles wat ze doen, of wat ze elkaar vertellen, wat hun samen opwindt. Dit is het beste wat me ooit is overkomen. Dit was wat ik altijd wilde! Alleen zijn vrouw weet het niet dus ze moeten alles stiekem doen. Maar gelukkig heeft zijn vrouw zo nu en dan avonddienst. Kan die hier aan de borrel en met mijn vrouw spelen.

Wordt vervolgd als ze alles gedaan hebben.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Mijn vrouw wil nooit een ander. Was dronken en ….”

  1. Dag Victor,
    Je verhaaltje begon wel redelijk en er zit zeker potentie in om er een heerlijke geile reeks van te maken. Maar dan moet je wel wat uitgebreider en langere verhalen van maken hoe jouw vrouw jouw slet is geworden en doet wat jij wilt.
    Mocht het allemaal echt zijn dan zou ik graag eens een keertje samen met jou je sletje willen nemen. Maar weet niet of je daar voor open staat. Je mag me altijd mailen op [email protected]

    Kijk uit naar het vervolg
    Groeten Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *