Na de eerste ronde van de sollicitatie

()

Het was een warm gezin waar ik ben groot geworden en niet zeuren als er eens een keer een probleem was met de eigen Speciaalzaak die mij ouders samen draaiden. Er was door de huidige drukte een vacature op internet gezet met echt enkel en alleen maar dames die interesse hadden in deze job waar ik wel apetrots op was. Mijn ogen werden groter van de foto’s met mooie kijkers die ik wel eens een keer wilde zien langs komen bij ons thuis. Het werd deze week de week van de waarheid voor mij, pa en Ank, mijn moeder die erg weg was van twee meiden. Ik had stiekem een paar keer meegeluisterd terwijl ik aan het studeren was boven in mijn slaapkamer en mijn ouders aan het praten waren in hun werkkamer die ook boven ligt…

Ik kwam per toeval de mooie, donkere jonge dame op de overloop tegen en kreeg een lieve glimlach van haar toen ze mij zag en ik had tijd om al het mooie eens goed op mij te laten inwerken toen zij met mij naar de 1ste etage liep. Haar smalle en prachtige smalle taille raakte op mijn netvlies gebrand, en ze was echt de mooiste dame die mijn ouders maar eens terug moesten laten komen. Zo werd bij het avondeten mijn mening gevraagd over de meiden die op gesprek waren geweest en ik zei dat ik de donkere met die mooie kleine billen wel een plaatje vond. Mijn pa gaf direct een terugkoppeling daarop en zei ‘Dus jij zou haar direct door laten gaan naar de laatste ronde.’  Ank, mijn moeder, vindt dat zij wel de meeste kennis en werkervaring mee nam voor de winkel en ze was één van de twee meiden die zij ook voor ogen had om voor de tweede selectieronde uit te nodigen. Het zou dus een mooi weerzien met Aria, zoals zij heette, want ik  kreeg wel op een eerlijke manier inspraak van mijn lieve ouders.

Ik moest vanavond nog naar een sport training in het Dorp waar wij wonen en waar de winkel van mijn ouders staat, waarmee zij sinds kort reclame maken op het hoofdveld waar de dames in de  hoogste divisie spelen en ik mijn eigen naam met grote regelmaat hoor vallen.

Vanavond kwam ik met mijn scooter daar aan rijden en hoewel men niet bij het hoofdveld mag rijden, deed ik dat dus wel voor deze keer en daar zag ik de mooiste dame die vandaag nog op gesprek is geweest.

‘Hey Aria, leuk jou eens hier tegen te komen.’

‘Jeetje nu zie jij mij eindelijk eens een keer staan. Pieter heet jij toch? Bekijk me maar eens even goed, ik zie die kijkers maar wat graag mij opnemen hoor. Je bent echt wel de leukste en lekkerste bink bij het reserve team van de jongens hoor en je mag wel erg trots zijn op wat jouw ouders voor de club doen. Ik hoor erg graag hoe het verder gaat met mijn sollicitatie gesprek van heden middag, ik heb er een heel erg fijn en warm gevoel van over gehouden hoor. Is er al iets meer bekend sinds heden middag Pieter?’

‘Ik heb echt geen idee, daar hebben zij het samen over en ik heb daar totaal geen enkele inbreng in. Het is hun winkel en ik ben maar hun zoon en heb geen enkele zeggenschap over hoor. Ik weet alleen dat er twee tot vier mensen door gaan naar de tweede ronde en verder is het aan hun twee. Maar ik kan je wel zeggen dat je er goeie indruk hebt gemaakt op ze, voor de rest weet ik met de hand op mijn hart niks van Aria.

Ik zou het erg leuk vinden als wij, gezien dat we samen hier sporten, eens wat kunnen drinken samen na de training. We hebben bijna hetzelfde veld voor de training, jullie op het hoofdveld wij daarnaast, dus kunnen elkaar wel eens even een beetje in het vizier houden toch? Ik mag je erg graag een drankje aanbieden straks na de training hoor, ik zou er niets op tegen hebben om eens wat af te spreken dan kunnen we kijken of we een klik hebben samen.’

‘Super lief dat jij mij dat vraagt en ik ga daar erg graag op in. Misschien kan je mogelijk een mooi woordje voor mij doen bij jou moeder en pa. Je bent volgens mij een regelrechte kopie van hem, ook zo’n mooie lange sportieve knul. Niks mis met jou hoor en ik hoop erg dat jij mij eens wilt helpen met de donkere bos route vanavond.’

Aria ging als een dolle op de training vanavond en gaf 200 procent inzet voor een eerste basisplaats in het weekend, dat voor haar echt wel een ding is. Ze zit erg dicht tegen de startteam aan weet ik van verhalen van de trainer. Kennelijk is zij prima in staat om dit weekend het eerste team te komen helpen naar de eerste plaats. Hier thuis is het altijd volle bak op zaterdag als zij thuis spelen.

‘Hey lekker kunnen rennen?’, vraag ik aan Aria. We lopen samen naar de omkleedruimte waarvoor mijn pa een flinke donatie heeft gedaan voor een prachtige, nieuwe douche ruimte na een flinke make-over: de douches zijn groter geworden en de dames en heren ruimte is open geworden, geen muren meer maar flinke stortdouches. Ik kijk ook mijn ogen uit als Aria zonder enige moeite haar broekje laat zaken en dat heerlijk klein kontje naar mij toe draait. Er komt ook direct iets tot leven  bij mij, een flinke stijve pik die naar haar kijkt en ik zie haar oogjes ook naar mij kijken, en ik lees erin dat ze hem een mooie flinke grote pik vindt.

‘Pieter, wat een echt prachtige grote heb jij daar tussen je lekkere jonge mannen benen hangen’. Ze raakt hem lekker aan en geeft mij vrijbrief haar eens goed te bekijken. Het is echt een plaatje van een meid deze mooie dame, ze is echt een waardevolle aanvulling zeg ik haar eerlijk en oprecht uit de grond van mijn hart tegen haar. We zijn nog als enige twee in de douche samen en ik geef haar een lekkere warme knuffel. Het is de eerste keer dat ik dat mooie vrouwelijke tedere vlees eens tegen mijn body voel komen.

‘Jeetje, je bent echt een schatje Pieter, je bent een lieve, tedere, zachtaardige knul hoor.’ Ik weet mij even geen raad als zij met die mooie kleine handjes lekker dat mannelijke vlees beet pakt en zacht en op een tedere manier lekker masseert. Dikke volle en gladde vochtdruppels komen naar buiten  door haar. Ze heeft een paar heerlijke handen en gaat erg lekker, steeds iets sneller heen en weer en laat mijn ronde dikke volle eikel lekker met die fijne vrouwen handjes kennis maken. Er begint een fijne, warme massa te lopen uit mijn ballen….

‘Jeetje, je hebt wel echt een flinke, volle, dikke pik hoor Pieter.’

Ik zoen haar lekker recht op haar mooi mondje en zeg haar ‘Lieve schat, nu niet meer stoppen, er  gaat echt iets aan komen bij mij tussen mijn benen.’ Ze verhoogde gelijk flink de tempo en daar kom ik over haar heen klaar. Ze zit onder mijn sperma van onder tot boven onder en dit geeft mij een heerlijk voldaan gevoel. Ik gaf stoute Aria de kans om met haar mondje en haar tongetje de laatste dikke volle klonten zaad van mijn piemel te zuigen.

‘Jezus wat een heerlijke dikke wit zaad heb jij daar Pieter, je bent de eerste jongen die mij dit geeft en dat zegt denk ik wel iets over wat een leuke knul ik jou vind, en niet alleen omdat jouw ouders de club sponsoren, maar ook omdat ik jouw ouders eens wil laten kennis maken met wat voor kwaliteiten ik nog meer bezit Pieter.’

‘Maak jij je maar geen zorgen, hou morgen maar eens goed de mobile bij jou, ik denk echt dat jij morgen in de ochtend een afspraak krijgt bij ons thuis. Ik wilde erg graag jou voor mij weten te winnen. Ik vind je een erg leuk en lekker ding trouwens en je weet prima mij te raken, wacht jij maar eens even af, straks kom jij gewoon bij mij achterop de scooter naar ons toe en wil gewoon dat jij vanavond nog te horen krijgt dat jij de dame gaat worden die bij ons op de zaak komt te werken schat. Je bent vanaf vandaag mijn vriendin en zal dat weten ook dit weekend. Je gaat vanaf minuut één de ster zijn hier in het eerste team. Ik vind die billen en kleine mooie ronde buste van jou  prachtig en super lekker, precies in de juiste verhouding tot dat heerlijke poesje van jou. Daar gaat niet lang meer duren voordat jij en ik de warmte voor elkaar in zullen voelen en ik ga je erg graag tot een mooie volwassen dame maken.’

‘Je hebt dus wel enige inspraak wie de dame gaat worden die jouw pa en ma gaan aannemen, maar je wilde niet direct alles open en eerlijk toegeven.’

‘Ik deel het nu met jou Aria, ik was sinds dat jij naar beneden liep weg van jouw, die benen en billen van jou zijn gewoon de mooiste van het hele dames team 1 en ik denk dat jij nog een mooie maagdelijke dame bent onder dat mooi klein dun streepje bij jou tussen jouw heerlijke benen.’

‘Klopt echt wel wat jij denkt en zegt, ik meen te weten dat jij bij jou thuis heel snel een goed woordje voor mij doet en dan gaan we praten over echte pure sex, dat jij daar mijn vliesje mag breken en neukt. Hoe sneller ik jouw ouders hun hulpje ben des te beter. Dan hebben we vanavond wel echte sex, soms moet ik gewoon ergens voor gaan en ik vind het geen enkel punt als ik met jou mee ga.’

Toen zag Aria een berichtje in haar mobiel van mijn moeder: ‘Kom maar eens snel naar mij toe, we  hebben goed nieuws voor jou.’

Aria ging direct mee op de scooter. Gelijk bij aankomst kreeg ze het nieuws dat ze graag wilde horen en dat ze morgen een dagje op proef mee kon lopen als ze daar open voor stond. Vrijdag is de drukste dag van de week en ze heeft daar super veel zin in. Ze hoopt dat ik ook mee ga helpen, maar ze weet ook dat ik maar al te graag met haar mee ga zodat we samen een mooi verschil kunnen maken.

Mijn moeder zegt: ‘Blijf anders maar eens even lekker hier en denk er om Pietertje geen eerste date met sex met deze knappe jonge dame.’

Aria kleurt: ‘En als ik het nu wel wil met jullie enige zoon wat dan….’ ‘Jullie zijn oud en wijs zat om jullie eigen ding te doen’, zegt vaders. ‘Ik vind jou wel een droom mooie schoondochter voor onze zoon en wil dan wel erg graag dat jij ook eens lekker gaat slapen. Je mag ook eerst douchen want onze douche is vele malen beter dan de douche in de sportclub.’

Hoe dit verder gaat lees jullie deel 2.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *