Onverwacht geil moment – deel 3

()

Een week erna kwam ik haar weer tegen op de parkeerplaats. Ze zei ‘Kun je mij even achterna rijden naar een ander plekje.’ Ik zei ‘Ja, dat kan.’ Ze reed naar een afgelegen plek met wat struiken in het buitengebied. Daar aangekomen stapte ze uit en ik ook. Ze zei ‘Kom even mee.’
We liepen richting de struiken en toen we daar waren pakte ze me vol op de mond en zei ‘Ik ben blij je te zien. Wil even met je alleen zijn zonder te hoeven kijken of we gezien worden.’

Ze deed haar jas open, maakte haar broek los en schoof die naar haar enkels en schoof ook haar onderbroek naar beneden. Ze keek mij aan en zei ‘Ik moet zo nodig als ik jou zie of aan jou denk.’ ‘Lekker toch’, zei ik, ‘geniet ervan.’ Ze ging op haar hurken zitten en liet het lopen. Ik kon het goed zien en haalde mijn lul uit de broek en trok er wat aan. Ze glimlachte en gaf een mondzoen in mijn richting die ik ook zo beantwoorde. Toen ze klaar was maakte ze de billen schoon met een papiertje. Ik hielp haar omhoog en ze zei ‘Lekker hé. Geniet hier zo van.’

‘Wat heerlijk! Dank voor jouw eerste zet toen om mij die gelegenheid te geven om te plassen. Had nooit verwacht dat dat zo heerlijk kon zijn.’ Ik had mijn lul ondertussen ook wat rust gegeven en die maakte ook aanstalten om te plassen.
Dus pakte ik hem om dit ook te gaan doen. Een lekkere straal kwam eruit en ze ging met haar tong over der lippen en pakte mij vast en keek naar de straal en dan naar mij. En gaf me toen een zoen. Toen ik klaar was maakte ze hem schoon en droog met een papiertje. Ze stond nog steeds met haar broek naar beneden en zei toen. ‘Ik doe hem weer omhoog, ik krijg het koud.’ Ik zei ‘Ja doe maar, ik wil niet dat je een blaasontsteking krijgt.’

Ik borg mijn geslachtsdeel ook op. We deden de jassen dicht en zoenden elkaar nog even hartstochtelijk. Ik wreef nog wat over haar borsten en ze streelde nog wat over mijn kruis. ‘Kom’, zei ze, ‘ik krijg het koud en moet nog door.’ ‘Ik ook’, zei ik. En we liepen naar de auto’s en bij de afscheidszoen zeiden we beiden tot gauw, waarbij we elkaar even in de billen knepen.

Bijna een week na onze laatste ontmoeting kwam ik op een dag een taxi tegemoet. Ik dacht is dat dezelfde taxi of een andere? Toen ik dichterbij kwam zag ik iemand armbewegingen maken van, ik moet je hebben. Ik zag dat zij het was en stopte een beetje verder. Ik keek in de spiegel en zag dat ze omkeerde. Toen ze dichterbij kwam wenkte ze dat ik haar achterna moest rijden. Dat deed ik en we reden naar de plek waar we de laatste keer hadden gestaan. We stapten beide uit en ze zei: ‘Heb niet veel tijd moet naar een klant maar ik zag je. Ik zag je aankomen en dacht is hij dat? Ik moet je even wat vragen. Het wordt kouder kunnen we niet iets afspreken waar het warmer is.?’ Ik zei: ‘Ik weet het niet zo snel.’ Ze zei: ‘Ik heb wel een idee. Maar kunnen wij onze telefoonnummers even uitwisselen dan kan ik je even appen als het daar kan.’

Ik zei ‘Dat is goed.’ Dat gedaan. Toen zei ze: ‘Leuk, hoop je snel te zien maar ik moet nu weg.’ ‘Ik ook’, zei ik. Ze stapte naar de auto maar ik moest nog even plassen dus liep naar de struik waar we vorige keer lekker hebben gestaan. Ik deed mijn gulp open en haalde mijn lul eruit en begon te plassen. Maar op het moment dat ik dat ging doen voelde ik wat achter me en ineens pakte een koude hand mijn lul. Ik schrok maar het was zij. Ze zei ‘Dit kon ik niet voorbij laten gaan’, en ze trok een beetje aan hem. ‘Kom’, zei ze, ‘laat maar lopen, ik blijf hem vasthouden’ en gaf me een kusje in mijn nek en duwde haar borsten stevig tegen mij aan. Toen duurde het toch even voordat het kwam maar toen het zover was liep het er lekker uit. ‘Lekker hé’, zei ze. ‘Oh ja’, zei ik. ‘Maar nu ben ik weg’, zei ze. Ik deed mijn gulp dicht en vertrok ook. Enkele dagen daarna kreeg ik een appje. “Ik weet waar we naar toe kunnen. Heb je een keer tijd buiten je werkuren?”
‘Zou ik wel een keer kunnen maar in deze tijd kan ik niet zo dikwijls een smoes verzinnen’, appte ik terug. ‘Misschien volgende week woensdag vroeg in de avond?’ ‘Ik zal even kijken naar mijn rooster’, zei ze. Even later appte ze: ‘Ja, het komt goed uit. Ben rond zes uur klaar.’ ‘Ongeveer half zeven?’, vroeg ik.
‘Is goed, tot dan. App tegen die tijd nog wel een keer.’

Dinsdags ervoor appte ze ‘Nog tijd? Kom dan naar parkeerplaats daar en daar. Maar let op ik ben dan met een rode auto, niet met de taxi.’ ‘Is goed, tot morgen, zei ik.
De volgende avond reed ik daar naar toe. Ík zag haar al staan met de auto. Toen ik dichterbij kwam begon ze te rijden dus volgde ik haar. We kwamen bij een hotel waar je vooraf moet reserveren om zelf naar binnen te kunnen. Ik zei ‘Heb jij dit geregeld?’ ‘Ja’, zei ze, ‘Ik wil even zonder eventuele pottenkijkers met jou zijn.’ We liepen naar de kamer en ze deed open. Ze deed de deur dicht en kwam naar mij gelopen en kuste me vol op de mond. ‘MMM’, zei ze. ‘Weet je’, zei ze, ‘Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb tegen mijn man gezegd: Zou jij wel eens plassex willen hebben?’ Hij : ‘Bah. Is toch niet lekker.’ Ik zei tegen hem: ‘Nou, ik moest laatst zo nodig toen ik onder de douche stond en dacht laat maar even lopen anders moet ik er eerst weer er uit. Ik vond het eigenlijk best lekker. Ik heb maar niet gezegd dat het iets anders in elkaar zat.’, lachte ze. ‘Maar ik dacht misschien wordt hij er wat opgewonden van. Maar nee. Mij niet gezien, zei hij.’ Ik zei: ‘Jammer. Als jij het lekker vindt om het zelf te doen dan moet je het doen’, zei hij. ‘Ik zie wel, misschien heb ik er nog wel een keer zin in, zei ik. En dacht direct weer aan jou. Hij vindt het goed als ik dat doe. En dat kan ook met jou. Kom dan gaan we in de douche staan. Kleed je uit.’ We waren zo uitgekleed. Heerlijk vrijend stonden we daar, ineens pakte ze mijn hand en stak die tussen de benen bij haar. Ik wreef lekker over haar kutje en ging wat meer naar voren en ja hoor daar kwam het. Een heerlijke warme gloed over mijn handen. Zij nog hangend aan mijn lippen. En ‘Ohohoh wat lekker.’ Ze drukte haar kut hard op mijn handen. Toen ze klaar was stak ik een vinger in haar kutje, ik wist niet of het mocht maar deed het toch. Aan haar bewegingen merkte ik dat ze ging komen. En hoe. Ik voelde een lading vocht, hoorde gekreun en ze slokte mij op in de mond. Maar ook ik kwam spontaan klaar. Toen ze dat merkte zei ze lachend: ‘Was het lekker?’ ‘MMMH’, antwoordde ik. ‘Het was ook lekker voor mij’, zei ze. ‘Zullen we maar gaan afspoelen?’ ‘Ja’, zei ik, ‘ik moet dadelijk nog ergens naar toe en kan niet met jou geuren aankomen hé.’ ‘Nee, dit moet tussen ons blijven’, zei ze. Nadat we ons hadden afgespoeld en afgedroogd en aangekleed , vroeg ze: ‘Vind je het niet erg als je je lul nog niet in mij mag stoppen en het alleen zo doen zoals nu?’ Ik antwoordde: ‘Nee, zo vindt ik het ook lekker.’ ‘Oké een geruststelling. Ik vind dit ook een heerlijke ervaring. Ben blij dat je de eerste keer mij de gelegenheid gaf om te plassen. Al was ik overrompeld van je aanbod, had het nooit gedaan buiten. Maar ik moest zo nodig en toen ik bezig was begon ik het een geile ervaring te vinden. Ik had er nooit aan gedacht.’ Toen gingen we weer weg. Ik zei ‘Moet ik ook bijdragen aan de kosten?’ ‘Nee, op mijn rekening, schat. Dat heb ik er voor over.’ Na een dikke tongzoen gingen we weer. Met de afspraak, tot over even.

De volgende dag kreeg ik een appje met een filmpje: ze stond in de douche te plassen. Het volgende onderschrift stond erbij: ‘Weet niet wat mij bezielt, maar ik wil het zo doen: Prettige feestdagen, Tot gauw.’

wordt vervolgd…

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *