Opwindend transformerend gevoel

()

Zaterdag was het 3 april. Maar dat doet er even niet toe.

Het doet er toe wat ik toen heb meegemaakt.

Ik was 18 jaar, net terug van een musical en ik had mijn beste vriend Cas meegenomen. En je weet het, op deze leeftijd heb je veel behoefde om je lichaam te ontdekken. Dus wat ik het liefste wilde is ook het lichaam van andere jongens verkennen. Wat niet veel mensen toen wisten was dat ik gay was.

We besloten naar mijn kamer te gaan om daar een potje truth or dare te spelen samen. Alleen wat ik niet wist is dat hij ook best nieuwsgierig was naar mijn naakte lichaam. Dus in dat spel stopten we allemaal vragen die niet normaal waren.

Maar toen was ik aan de beurt en koos voor truth. Hij zei: ‘Zou je me eens naakt willen zien?’ En door die vraag begon er iets te groeien in mijn onderbroek…

Ik wilde wat aan hem vragen maar voordat ik dat kon doen, trok hij z’n t-shirt uit. ‘Zo. En nu jij!’, zei hij. Ik deed braaf wat hij zei. Toen begon hij mijn hand op zijn borst te leggen. Die was zo goed gespierd, dat ik er helemaal geil van werd.

Langzaamaan ging zijn hand in mijn onderbroek en trok hij ondertussen zijn eigen broek uit. Wat een lange had Cas. Maar misschien kwam dat ook wel omdat die ook stijf was geworden. We begonnen elkaar uitgebreid te strelen. Totdat ik ineens jeuk begon te voelen. Hij precies op hetzelfde moment. We keken weer terug naar onze penissen. Maar die waren bedekt met een dikke laag haar. Onze armen zaten vol haar. Maar ook onze benen. We keken naar de spiegel om te kijken wat er aan de hand was. Onze gezichten trokken op en snuiten vormden vanuit onze neus. Uit ons stuitje begon een lange, harige staart te groeien.

Toen keken we naar elkaar. We waren aan het veranderen in een grote hond. We keken naar onze penissen, die ondertussen steeds kleiner werden, maar met die van mij gebeurde helemaal iets geks. Hij ging helemaal weg. En er kwam een kut voor in de plaats. Ook begonnen er borsten op mijn buik te groeien en ze werden groter en groter.

Ik zag aan Cas dat hij zich nu erg door mij aangetrokken voelde. Hij keek en streelde mijn nieuwe hondenlijf. Totdat ik iets anders voelde dan zijn hand. Hij streelde zich nu met zijn nieuwe hondenpenis. Hij ging lager en lager tot aan mijn kut. En hij ging er niet overheen maar erin. Dat was zo een fijn gevoel dat ik mij en hem voelde klaarkomen.

Een paar dagen later besefte ik iets als hond. We hadden geen bescherming genomen. En een paar maanden later, werd ik een moeder van 6 lieve puppy’s.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *