Vakantie in de Provence 3

()

Toen Linda die avond terugkwam van een dagje Nice samen met Anita en John was ze erg enthousiast. Ze had veel leuke dingen gedaan. Ze was naar een museum geweest, geshopt, een badpak gekocht en naar de zee geweest. “Vind je het mooi?”, vroeg ze terwijl haar nieuwe badpak showde. Ik zag daar een supersexy vrouw staan met een mooi donker badpak.

Haar borsten werd wat gepusht, waardoor ze wat extra aandacht vroegen. “ super, je maakt me super geil met dit badpak! Kom eens hier”.
Ze liep naar mij toe en ik gaf haar een tikje op haar billen en trok haar op mijn schoot. We kusten elkaar. “hoe was jou dag? Was het leuk en gezellig in de sauna met Charlotte?”
“ het was zeker leuk en gezellig. Maar ik moet je wel iets vertellen, schatje”. Linda keek me in mijn ogen vragend aan.
“Ik heb het erg gezellig gehad met Charlotte. Het was zo fijn dat we met elkaar hebben gevreeën.”

Het was even stil. Ik zag dat Linda moest schakelen. Daarna zei ze “Ik moet je ook iets bekennen Ik heb me op het strand laten verwennen door Anita. Terwijl John toekeek en later Anita neukte”.
We hadden het er daarna nog verder besproken, terwijl ze om mijn schoot bleef zitten elkaar bleven strelen. Tijdens het vertellen van onze ervaring merkten we dat geil vonden en dat het misschien wel goed was om elkaar wat los te laten. We besloten ook om een keer gezellig met Anita en John af te spreken.

De volgende dag kwam ik Charlotte weer tegen toen ik het brood haalde. Het is de laatste keer vertelde ik haar we zouden de volgende dag vertrekken naar Nederland. We wisselden onze telefoonnummers uit zodat we met elkaar konden bellen en chatten. Over die ervaringen vertel ik later nog wel een keer. Op de terugweg naar de caravan met het brood onder mijn arm kwam ik John tegen. “Hoi John, ik begreep van Linda dat het gezellig was geweest gisteren. Misschien leuk om nog iets samen te komen drinken, jullie zijn welkom. We gaan morgen naar Nederland terug”.
“ goed idee. Ik zal het met Anita bespreken. Denk dat het gezellig wordt. Tot later”

Later die dag kwamen Anita en John bij ons een drankje pakken. Het was gezellig en het werd steeds gezelliger. We spraken over de onze families, werk, hobby’s. Toen het wat donker en kouder werd stelden we voor om in de caravan verder te gaan. Daar is het wat warmer.
We schonken nog een glas wijn voor ons in. We hadden het over relaties en dat het soms moeilijk was om niet naar anderen te kijken. Ik vertelde dat ik Charlotte zo’n mooie vrouw vond. En dat we elkaar wel iets vrij lieten. “Frits, heeft linda je nog vertelt over onze dag in Nice?” vroeg Anita.
Ik vertelde dat ze dat had gedaan en ik begrepen dat dat het een leuke dag was geweest. “ Meer dan leuk, was het. Toch Linda?” En ze legde een arm over de schouders van Linda en trok ze naar zich toe.
“Je hebt een super geile vrouw, Frits” en ze ging met haar vingers over de neus van Linda via haar nek naar beneden richting haar borsten. Daar bleef ze zachtjes over haar tepels strelen. Ze legde haar been op het been van Linda.

Ik zei “ misschien moeten we even ergens anders naar toe..waar iets meer ruimte is”. Dat vond Anita een goed idee. Ze pakte de hand van Linda en trok haar mee achter mij aan richting het grote bed wat de breedte had van de caravan. Ik zei: “Anita, je zegt dat ik een geile vrouw hebt, dat is zeker zo, maar je bent het zelf zeer zeker ook.” Terwijl Anita en Linda al op het bed gekropen waren zei Anita “ wacht even. Blijven jullie daar eens staan.” Linda trok mijn broek naar beneden en pakte mijn pik vast. Ik zag dat John de zelfde behandeling kreeg van zijn Anita. Linda ging met haar tong langs mijn paal en nam daarna mijn ballen in haar mond en zoog er hard aan. Mijn harde lul stond steeds verder omhoog. Ik zag dat Anita naar mij keek. Ze gaf Linda een tikje, waarna ze mijn pik vastpakte en er een flinke lik aan gaf. Haar hand trok mijn harde snikkel af en deed daarna mijn voorhuid naar beneden om mijn eikel lekker in haar mond te nemen. Haar hand masseerden mijn ballen tussen haar vingers terwijl ze mijn eikel diep in haar keel had en er aan zoog. Ik had haar haren vast en duwde haar nog iets meer tegen mijn aan. Zodat mijn harde lul diep in haar keel ging. Ik duwde
Anita iets van mij af en deed haar t-shirt over haar hoofd uit. Ze had een rode bh aan. Haar borsten werden iets gepusht zodat ze nog groter leken. Ik duwde haar op haar rug op bed en ging naast haar liggen. Ik kuste haar terwijl mijn hand haar borst vastpakte en er zachtjes in kneep. Haar bh had een sluiting aan de voorkant zodat ik deze snel open kon doen. Haar borsten namen hun natuurlijke houding aan en gingen iets liggen. Ze had prachtige borsten. Een grote cup c. Mijn handen pakte haar borsten vast. Waardoor haar tepel wat omhoog kwamen. Ik likte eraan en zoog ze. Snel werden ze harder. Mijn hand ging richting haar buik. Ze had een klein zachtbuikje. Ik zag ondertussen dat linda john een lekkere blowjob gaf. Zijn pik ging lekker diep in haar mond.

Mijn vingers gingen onder het slipje van Anita. Ik voelde dat ze een klein streepje haar had op haar venusheuvel. Verder was ze kaal, maar haar lipjes nat. Mijn vingers gleden tussen haar schaamlippen. Ik deed haar slipje uit en ging met mijn gezicht tussen haar benen. Mijn tong likte haar lipjes en zoog aan haar klitje. Opeens voelde ik een hand op mijn rug en billen. Het waren de handen van John. Waarna hij mijn pik vastpakte en mijn ballen tussen zijn vingers liet gaan. Vlak daarna ging hij met een vinger zachtjes over mijn sterretje. Ik zuchtte er zacht van en onderbrak het likken even. Op dat moment ging er een heftige steek door mijn lijf. John had zijn vinger vastberaden en stevig in mijn kontgaatje gedaan. Dat was wel erg langgeleden, maar ook pijnlijk en zalig tegelijk. Mijn pik werd er nog harder van.

Linda was op het bed gaan zitten en masseerde de borsten van Anita. Ze deed haar benen over Anita, zodat ze haar poes kon laten likken. Haar tong ging tussen de natte lipjes van linda, terwijl Linda de clitoris van Anita aan het zuigen was. Haar vingers hadden de natte kut van Anita al diep gepenetreerd, waardoor Anita steeds harder aan het zuchten was. Vlak daarna vroeg Anita al zuchtend “linda mag ik de staaf van je man in mij, nu!?”
Linda was ook al flink opgewonden en zei “ ja hoor, maar als ik de dikke pik van John krijg”.

Ze gingen beiden op een knieën zitten met hun billen naar John en mij gericht. Wat een lekkere billen had die Anita toch. Ik gaf die billen nog een maar tikjes met mijn hand, voordat ik mijn super harde lul in haar erg natte kut deed. Ik ging steeds dieper en sneller. Mijn ballen kletsten tegen haar achterste aan terwijl haar lichaam zich mee bewoog, haar borsten gingen alle kanten. “Ja jongen, neem me maar goed ik kom er aan hoor!” Schreeuwde Anita uit. Vlak daarna spoot ik haar grot helemaal vol. Waarna ik uitgeteld naast Anita ging liggen om nog te kijken hoe linda door John naar een hoogtepunt werd gebracht.
“ dit was geweldig”, zeiden we in koor na verloop van tijd “dit vraagt om meer.”
Dat is er wel gekomen. Niet vaak maar tot nu toe 1 keer.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *