Verrassing op het strand

()

Een uurtje voordat de zon zal ondergaan, wandel ik op het strand. Er is zo te zien verder niemand, dus ik maak de knoopjes van mijn gulp los en haal mijn lul, samen met mijn volle zak tevoorschijn. De knoopjes in mijn gulp zijn wel zo prettig, omdat een rits niet fijn is voor de gevoelige huid van mijn zak. De zilte avondlucht voelt na deze warme dag lekker en verfrissend en mijn pik reageert als het ware door een beetje groter te groeien.

Ik doe dit vaak, wandelen met blote lul. Ook wel in het bos, maar het liefst hier. Mijn gedachten gaan dan ook bijna altijd naar heerlijke neukpartijen en geile kale kutjes, waardoor niet zelden mijn piemel helemaal stijf wordt. Een heerlijk en geil gevoel. Uiteraard trek ik me tegen het eind van de wandeling dan heerlijk af en zie de klodders sperma uit mijn eikel, rechtstreeks in de zee spuiten, maar vanavond niet, want de wind zal er voor zorgen dat alles op mijn broek terecht komt. Tja…. les van de eerste keer, vele jaren geleden. Ik stap stevig en genietend door en probeer mijn piemel zo lang mogelijk stijf te houden.

Dan zie ik een eind verderop iets liggen. Het lijkt wel een stapeltje wrakhout. Echter al doorlopend zie ik dat het stapeltje beweegt en nog dichter bij, blijkt het een mens te zijn. Dan zie ik dat het een vrouw is en nog voordat ik mijn stijve lul weer in mijn broek kan stoppen, wat best lastig is, blijkt ze naakt te zijn. Gaaf!!!! Ik besluit mijn lul ook naakt te laten en met verende stijve loop ik het laatste stukje.

Ze is mooi. Ik zie haar prachtige puntige tietjes, waarvan de tepels net zo stijf als mijn lul recht omhoog priemen. Van haar kut zie ik bijna niets, want haar vingers gaan als een razende te keer op en in haar geile spleet. Ze lijkt zo te zien op weg naar een heerlijk orgasme want ze begint steeds harder te zuchten. Haar lichaam kronkelt op het ritme van de beweging van inmiddels drie vingers die in haar kut op en neer bewegen en ik doe, terwijl mijn handen mijn stijve lul zo mogelijk nog stijver trekken twee stappen opzij, om maar zo goed mogelijk te kunnen zien.

En ja hoor… Haar benen zetten zich in het zand en ze duwt haar kut en kont omhoog. Al neukbewegingen makend, krijgt ze haar orgasme en komt er een brul uit haar keel, die een heel eind in de duinen hoorbaar moet zijn. Met de vingers nog in de kut maakt haar onderlichaam nog stevige schokken en als ik zie dat die schokken minder worden, zakt haar bekken naar beneden en haalt ze haar vingers uit haar heerlijke neukgat. Ik kijk nu met vreugde vol in haar inderdaad supermooie kut. Wauw!!

Dan opent ze haar ogen en kijkt me aan. Geen enkele schrik. Haar ogen zakken naar mijn lul en ze knikt goedkeurend. ‘Je hebt een mooie grote lul,’ zegt ze.

‘En jij hebt een fantastisch mooi lichaam met een ongelooflijk prachtige kut,’ zeg ik, ‘en ik heb super genoten van wat je allemaal deed.’

‘Die grote zak van je zit zeker nog lekker vol,’ zei ze weer.

‘Dat is zeker zo,’ zei ik terwijl ik verlangend naar haar kut keek.

Dat zag ze natuurlijk, maar ze legde me uit dat ze een vriend heeft en…. Nou ja.

”Ik ga hier soms op het strand seksen met mezelf, als hij een weekje weg is en ik vind het hier zo prettig dat ik heerlijk kan schreeuwen als ik klaar kom. Die lekkere lul van jou, is dus in mijn kut niet welkom, maar ik wil je best even een handje helpen, als je je pik wilt leegtrekken.’

Daar hoefde ik niet over na te denken. Ik liet mijn broek zakken en plofte op mijn blote knieën vlak naast haar neer. Benen iets gespreid, zodat mijn zak de ruimte had en mijn stijve piemel gericht op haar glimlachende gezicht. Meteen legde ze haar hand er omheen en trok de voorhuid naar achteren. Mijn rode eikel glansde al van het voorvocht. Ze schoof iets omhoog, om er beter bij te kunnen, waardoor haar tieten met de nog steeds stijve tepels vlak naast mijn hand kwamen te liggen. Haar strak aankijkend legde ik mijn hand op een tiet en pakte de tepel beet. Ze vond het blijkbaar prima, want ging lekker door met aftrekken.

‘De lul van mijn vriend is ietsje kleiner, maar het scheelt niet veel en hij heeft geen voorhuid. Dat vind ik extra geil aan jouw piemel.’ Toen bewoog ze haar hoofd naar voren en zoog mijn lul in haar mond naar binnen. Zo heerlijk. Het gaf mij de moed om mijn vinger over haar buik te laten glijden naar haar kut en al schuivend tussen haar schaamlippen door in haar neukholletje te laten verdwijnen. Ook dit vond ze blijkbaar goed, want ze pijpte onverstoorbaar door en ik genoot met volle teugen. Eigenlijk al veel te snel voelde ik, ondanks dat ik probeerde het tegen te houden, mijn orgasme naderen. Ik wilde dolgraag nog veel langer genieten.

Ze was blijkbaar ervaren genoeg om te beseffen dat ik ging spuiten en ze haalde mijn lul uit haar mond. Met de hand bleef ze trekken en voerde het tempo zelfs nog op. Ik gaf me over, keek haar in haar geile ogen en met twee vingers nog in haar kut voelde ik vanuit mijn onderlichaam de stroom naar mijn pik gaan. Ze stopte precies op tijd met aftrekken en keek strak naar mijn eikel, waar de eerste klodder sperma uit spoot en omdat ze blijkbaar ook kon richten, precies tussen haar tietjes terecht kwam. Meteen volgden weer twee bewegingen met haar hand en de tweede golf spoot op haar buik. De volgende klodders kwamen op haar tieten terecht en het laatste beetje golfde over mijn eikel, waardoor die supergevoelig werd. Langzaam kwam haar hand tot stilstand, maar niet haar kut. Ik was blijkbaar met mijn vingers daarbinnen in een bepaald ritme doorgegaan en terwijl ze begon te hijgen, gaf ze aan dat ik door moest gaan.

Ze begon te kronkelen en net als daarstraks duwde ze haar onderlichaam omhoog. Nu keek ik van bovenaf over haar venusheuvel een beetje door haar spleet naar mijn in haar kut bewegende vingers en ik vond het mateloos geil… Haar brul klonk me vervolgens als muziek in de oren……

We bleven een klein kwartiertje liggen uithijgen. Ze vertelde nog dat ze dit echt een top geil avontuurtje had gevonden en dat ze geen bezwaar zou hebben om me in de nabije toekomst nog eens hier tegen te komen. ‘Dat zou ik ook heel erg leuk vinden’, zei ik.

Omdat het al aardig donker was geworden, liepen we samen zo lang mogelijk naakt naar de plek waar we het strand af moesten.. Ik kreeg nog een blote hug voordat we onze kleren weer aantrokken en dat was dat…. Wauw!!!! Tot hopelijk weerziens….

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *