Bob deel 2 – thuis helpen met haar Wiskunde

()

Het was super gezellig om met deze mooie blonde dame eens samen naar haar huis te fietsen en we maakten even een snelle stop bij mij thuis om even mijn schone sport slip te pakken, mijn fiets daar in de garage te zetten en direct even te zeggen dat ik met Bea mee was. Ze maakte gebruik van de gelegenheid om zich direct netjes deed voor te stellen aan mijn moeder.

‘Hoi Bea, ben je weer een beetje fit aan het geraken?’, was het eerste wat mijn mams aan haar vroeg. ‘Ik vind het super leuk dat jij met mijn enige zoon in contact bent gekomen.’

‘Ja, ik zie hem vaak op het sportcomplex van onze vaste fysio van ons meidenteam. Ik had een flinke blessure aan mijn kruisband gehad maar nu ben ik in volle vaart op de weg terug. Ik moet van mijn ouders niet mijn HBO College daaronder laten lijden en ik heb Bob gevraagd mij even op weg te helpen met wiskunde. Hij is echt een top jongen, jullie mooie enige zoon.’

‘Hier, kom even zitten. Drink even wat samen met hem bij ons in de tuin Bea. Je hebt vast zin in een lekkere witte wijn, daar zeg jij zeker geen nee tegen toch? Mmm, je kan het prima hebben trouwens, je bent echt een genot om naar te kijken mop.’

‘Oooo is dat zo?’ Ik zie dat ze een kleur krijgt van de mooie en wel oprechte woorden over haar. Ze doet mijn jackje uit. ‘Het is zo’n lekkere tuin, zelfs met een mooie Jacuzzi erin. Nou, ik wil er ook wel eens daar in zitten met jou Bob.’

‘Nou, wat houd je tegen?’, zegt mijn moeder tegen haar. ‘Ik heb er niks op tegen als jij daar eens lekker in kan genieten samen met Bob. Dat is zeker iets voor jou, voor jouw herstel na fysiek zware arbeid in de sportschool …’

‘Meent u dat echt? Ik zou niks liever willen dan eens lekker naakt daar in te kunnen zitten met Bob. Ik heb totaal niks om voor hem verborgen te houden. Ik weet dat hij een mooie jongen is en hij weet ook van mij dat ik op mijn vrije tijd vaak help met mijn moeder haar Body shop in het dorp hier en dat ik een grote liefhebber ben van mooie vrouwelijke lingerie. Hij heeft zojuist ook al meer van mijn buste mogen zien, nog wel netjes verpakt, maar daar zal hij nu wel eens puur natuur kunnen gaan bekijken en ik zal er niks op tegen hebben als hij ze eens lekker pakt mmm.

Ik wil wel eens lekker door een klasse knul als Bob lekker verwend worden, daar van boven, en ik denk dat ik zelf wel ook eens lekker een mooi mannelijk stuk vlees wil vast houden in mijn hockey handjes. Het voelt vast beter dan zo’n dikke houten keiharde hockey stick, waar ik nu nog steeds deze blessure aan te danken heb.’

‘Jezus wat ben jij een mooie volwassen meid geworden afgelopen maanden’, zegt mijn moeder tegen Bea. ‘Je bent echt een lust voor onze zoon zijn kijkers.’

‘Voodoo, nou hij heeft ook niet veel te klagen, wat een flinke grote pik heeft hij. Die knul is wel flink groot daar tussen zijn mooie lange jongensbenen en perfect kaal. En ook mooie flinke grote zaadballen zie ik. Hij heeft niet echt achter aan gestaan met uit delen.

‘Ja klopt wel wat je zegt Bea. Maar jij mag er zeer zeker ook wel zijn’, en ik trek haar keurig mooie string van haar billetjes.

‘Mmm ooi je bent echt een prachtige jonge vrouw en je super netjes kaal poesje staat je echt beeldschoon hoor …’

‘Voodoo zo lekker is dit Bob, eens lekker met je helemaal niks aan in het heerlijk warme water met jou zitten, dat doet mijn been en knie lekker bijkomen na fysiek zwaar werk in de sportschool. Het was echt een feest om met jou in gesprek te geraken en ik wist wel dat jij een leuke knul was en ik word alleen maar meer opgewonden van jou van binnen. Jeetje wat is die knalhard tussen je benen, die is wel echt super lekker dik en mooi van formaat.’

‘Nou jij mag er ook beslist wel zijn hoor. Daar van boven ben je een droommeisje voor mij. Je hebt super mooie vormen. Je lekkere billen en borsten voldoen aan mijn beeld van perfect van vorm en je lijkt wel een model zo uit een mode glossy gelopen hoor.

Oooo wat doe je met mij Bea!’. Ze pakt mij tussen mijn benen beet en ik weet mij geen raad met wat zij daar doet met mijn stijve piemel.

‘Ooo zo lekker is dit! Het is voor mij de eerste keer dat ik een piemel mag laten klaar komen en ik  zal niet stoppen voordat ik het dikke witte zaad er uit zal laten komen lopen bij jou mannetje. Dit heb je wel meer dan dik verdient van mij schatje …’

Bea haar borsten heeft Bob nu ook eens lekker in zijn handjes en hij speelt met zijn vrije hand eens lekker bij de mooie kale doos van Bea die heerlijk en super strak is.

‘Je bent echt wel een pracht meid waar nog maar weinig mannelijk vlees is naar binnen is geweest!’

‘Ja dat voel je goed aan Bob. Sterker nog, alleen een klein roze speeltje is er ooit geweest maar echt nog nooit eerder een mannelijke lid naar binnen gelaten. Jij bent de eerste jongen die mij daar mag laten voelen wat een leuke tijd we samen kunnen hebben. Vanavond bij mij thuis. Weet wel dat ik aan de pil ben, dus je kunt ook zonder rubber bij mij naar binnen gaan. Ooo, wat doe je daar met mij mannetje….’

HOE DIT VERDER GAAT, LEES JE IN DEEL 3

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *