Massagetafel – Deel 1

()

Ik was voor mijn werk in een plaatsje in Brabant. De klant waar ik was had een draagbare massagetafel te koop staan. Ik vroeg haar wat dat ding moest kosten en ze antwoordde met een wedervraag. ‘Kun jij masseren dan?’, vroeg ze. Ik vertelde dat ik in een ver verleden een cursus sportmassage had gedaan voor de plaatselijke voetbalclub en dat ik sindsdien zo af en toe nog weleens gevraagd werd om in te vallen als de vaste masseur ziek was of geen tijd had. En dat ik dan soms op een locatie kwam waar geen fatsoenlijke tafel aanwezig was. Dat ik daarom dus interesse had in haar draagbare tafel. Zodat ik niet meer afhankelijk was van het materiaal van de thuis spelende voetbalclub. Het was echt een mooie tafel die in uitstekende kwaliteit verkeerde, er zat zelfs een hoofdsteun bij. Ik vroeg haar of ik de tafel eens mocht opzetten om hem in zijn totaliteit te beoordelen. Ze had daar absoluut geen probleem mee en zei zelfs ‘Als jij hem op kunt zetten en je mij een goede massage kunt geven krijg je hem van mij helemaal gratis.’

Dat kon ik natuurlijk niet afslaan en vertelde haar dat ik dat graag zou doen als ik klaar was met mijn werk. Maar dat ik dan nog wel even eerst naar de winkel moest om wat olie en handdoeken e.d. te halen. Waarop ze zei dat dat niet nodig was omdat zij van al dat materiaal genoeg in huis had. En ze vertelde ook dat ze niet wilde wachten totdat ik klaar was met mijn werk maar die massage nu direct wilde. ‘Okay’, zei ik, ‘maar dan moet ik wel even eerst mijn baas bellen anders gaat die mij steeds bellen om te vragen hoe lang ik nog werk heb.’ Dat was voor haar geen probleem zei ze, ze zou zich intussen wat opfrissen en ik zou dan mijn baas kunnen bellen en de tafel opzetten in de bijkamer. Dat was een kamer achter de woonkamer met uitzicht op de prachtige tuin met zwembad en sauna. Terwijl zij naar boven ging om zich op te frissen belde ik mijn baas met de smoes dat ik bij deze klant nog wel even bezig was omdat er veel meer moest gebeuren dan in eerste instantie was gepland (ik sprak dus eigenlijk gewoon de waarheid). Hij vroeg me of ik verwachtte dat ik het wel die dag af zou kunnen krijgen, waarop ik hem verzekerde dat ik niet weg zou gaan totdat alles weer in orde was. Hij dankte me daarvoor en vertelde dat hij de resterende adressen van die dag zou verdelen over de andere werknemers. Ik zette de tafel op en keek rond of ik ergens handdoeken en/of olie zag liggen/staan. Ik kon niets vinden maar toen riep mevrouw van boven naar beneden, ‘Je kunt hier wel even de handdoek, een laken en wat olie komen halen dan ben ik ook bijna zover.’

Ik liep naar boven en zag haar net de overloop oversteken, ze was naakt en eigenlijk zag ik nu pas dat het een ontzettend mooie vrouw was. Ik verontschuldigde mezelf en zei ‘Oh..sorry mevrouw, dat had ik niet verwacht, ik zal hier wel even wachten tot u klaar bent.’

‘Ach dat geeft niets’, zei ze vanuit de badkamer, ‘je zult toch wel vaker een naakte vrouw gezien hebben’, zei ze. ‘En noem me alsjeblieft geen mevrouw maar gewoon Mirjam.’ Ze kwam uit de badkamer gelopen nu met een slipje (string) en BH aan, en overhandigde mij een stapel handdoeken en de olie. Ze zei ‘Zet de olie nog even tegen de verwarming zodat deze wat vloeibaarder wordt. En ik neem aan dat je je werkkleren uittrekt  want met zo’n jeans outfit kun je natuurlijk niet masseren, hier heb je een badjas die kun je wel aantrekken, en beneden in de bijkamer in het dressoir in de onderste lade liggen nog wel wat nieuwe badslippers, die mag je ook gebruiken. Ik kom zo beneden.’, zei ze. Ik installeerde mezelf en trok snel mijn kleding ui, en net toen ik mijn badjas dicht wilde maken stond Mirjam ineens voor me ook in badjas. Ze had me dus nog net gezien in mijn boxershort. ‘Die ziet er leuk uit’, zei ze nog. ‘Dat zie je niet zo vaak, een kerel in een hippe boxer.’ Ik dankte haar voor haar compliment en nodigde haar uit om op de tafel plaats te nemen. Ze liet haar badjas zakken en toen bleek dat ze geen BH meer aan had. Ze zei ‘Als je met olie aan de gang bent is dat alleen maar lastig en ik krijg er lelijke vlekken van in de Bh.’

Intussen vertelde ze dat ze zelf eigenlijk ook had geleerd voor masseuse maar door de jaren heen was het steeds minder geworden en ze vond gemasseerd worden uiteindelijk veel prettiger dan zelf masseren. Niet dat ze het nooit meer deed maar te weinig om de tafel nog aan te houden. Intussen lag ze op haar buik op de tafel met haar hoofd in de steun, haar lange blonde haar had ze opgestoken en ik legde een handdoek over haar onderlichaam. Ik pakte de olie, liet wat in mijn handen lopen en wreef het in mijn handen warm, daarna begon ik met haar schouders en hals, en zakte langzaam lager naar haar rug. Eenmaal haar rug gehad verlegde ik de handdoek naar boven zodat haar benen en billen vrij kwamen. Ik begon nu bij haar voeten en werkte zo naar boven tot aan haar billen. Ze had prachtige stevige billen en omdat dat toch tot de erogene zones behoort was ik wat voorzichtig, waarop ze vroeg: ‘Durf je niet harder? Ik ben niet van papier hoor. Wacht ik heb een idee’, zei ze. ‘We wisselen even van plaats dan laat ik jou voelen wat ik prettig vind, dan kun jij daarna weer met mij verder gaan’, en ze stond al op. Ik keek recht op haar prachtige borsten met opvallend stijve tepels. ‘Kom’, zei ze, ‘jas uit en liggen.’ Ik liet mijn badjas op de grond vallen en ging ook op de tafel liggen met mijn hoofd in de daarvoor bedoelde steun. Zij legde ook over mijn billen een handdoek en even later voelde ik haar warme geoliede handen op mijn lijf. Ze masseerde heel stevig, liet af en toe haar handen ver in mijn zij en bijna onder mijn lichaam glijden.

Het was heerlijk! Ze haalde de handdoek weg en begon aan mijn benen, ook eerst de voeten en langzaam omhoog, en ook de binnenkant van mijn dijen vergat ze niet. Eenmaal bij mijn billen aangekomen, vroeg ze niets maar trok in één beweging mijn boxer naar beneden en dan ook maar gewoon helemaal uit. Ze zei alleen ‘anders zit dat mooie exemplaar straks vol met olie.’ Ze masseerde mijn billen zeer krachtig en af en toe raakte ze mijn (gelukkig) geschoren ballen ook aan,

en dat bleef bij mijn jongeheer niet onopgemerkt. Op een gegeven moment had ze weer een handdoek over mijn billen en zei ‘draai je maar even om’. Ze hield de handdoek wat omhoog en toen ik op mijn rug lag liet ze hem zakken waardoor hij bleef hangen op mijn flink gegroeide blote piemel, en alsof het de normaalste zaak van de wereld was pakte ze mijn pik en met een licht trekkende beweging legde ze hem op mijn buik met de handdoek er weer over. En ze begon mijn borstkas te masseren terwijl ze over me heen gebogen stond over mijn hoofd. Haar prachtige tieten hingen boven mijn gezicht en af en toe raakte ze zelfs mijn gezicht. Een keer kwamen haar tepels zo dicht bij mijn mond dat ik het niet laten kon om snel even mijn tong iets uit te steken en haar echt knetterharde tepel een voorzichtig likje te geven. Ik meende een rilling waar te nemen maar ze zei niets en verplaatste zich naar de andere kant van de tafel (voeteneind) om daar vanaf mijn voeten omhoog te werken, regelmatig verdwenen haar handen onder de handdoek en beroerde ze mijn steeds harder wordende pik en ballen. Na verloop van tijd kwam ze ineens op de tafel geklommen en ging boven op me zitten, net onder mijn kruis. Ze begon toen wederom mijn borstkas te behandelen en haar handen wreven steeds ook over mijn tepels wat bij mij steeds schokkende rillingen te weeg bracht. Ze zei: ‘Laat je gaan, laat het gebeuren en geniet, of vind je het niet fijn?’. Precies op dat moment gingen haar handen even onder de handdoek en raakten mijn eikel aan, waardoor mijn reactie kwam met een overslaande stem ‘Ik vind het heerlijk’, zei ik, ‘maar dat heb je volgens mij allang gemerkt.’ ‘Je bedoelt dit’, zei ze en weer gingen haar handen onder de handdoek, en dit keer pakte ze mijn leuter vast en begon trekkende bewegingen te maken. Ik knikte alleen maar en ze vervolgde: ‘Doe je ogen maar dicht en ga heerlijk liggen fantaseren, dan zal ik je wel helpen.’

Ze stapte weer van me af en nam terloops de handdoek mee waardoor mijn pik omhoog veerde. ‘Ogen dicht’, zei ze op een iets gebiedende toon en ik gehoorzaamde keurig. Ik hoorde wat ritselen en even later voelde ik dat ze mijn pik weer in haar geoliede handen nam en deze samen met mijn ballen een heerlijke massage gaf. Mijn gedachte dwaalde af en ik bedacht hoe ik deze tafel zou kunnen gebruiken bij mijn toekomstige klanten. Ik bedacht me dat ik eerst zou oefenen bij mijn eigen vrouw en dan misschien wat vriendinnen van haar of misschien zelfs wat jonge meiden van het dames team. En dat wond me alleen maar meer op, mijn pik was intussen op volle sterkte en ineens voelde ik wat warms om mijn eikel. Automatisch opende ik een moment mijn ogen en zag hoe ze haar lippen om mijn pik schoof, ze begon me vakkundig te pijpen. Terwijl ze ook onder mijn ballen bleef kriebelen. Dit alles zorgde ervoor dat ik voelde dat het niet lang meer zou duren voordat ik zou spuiten. Toen ik dat melde zei ze alleen even tussendoor dat ik mezelf over moest geven en me laten gaan, dan komt het vanzelf goed, zei ze. Het duurde dan ook niet lang en ik kwam grommend klaar en spoot alles in haar mond. Ze slikte alles door en hield maar niet op met zuigen, waardoor mijn pik niet of nauwelijks verslapte, zelfs niet toen ze de laatste druppel werkelijk uit mijn eikel had gezogen, mijn pik bleef hard, dat had ik nog nooit mee gemaakt.

Meestal kon ik wel meerdere keren achter elkaar maar er zat dan altijd we een momentje tussen dat mijn pik even wat slapper was, maar nu leek het alsof hij wilde zeggen kom op ik wil meer. Uiteindelijk liet ze mijn pik uit haar mond glijden en vroeg: ”lekker”? Ik antwoordde, ‘Heerlijk maar ik heb nog nooit mee gemaakt dat mijn pik zo hard blijft.’ ‘Ik ben ook nog niet klaar’, zei ze, ‘doe je ogen maar weer dicht.’ Ik sloot wederom mijn ogen en fantaseerde over Iris de beste vriendin van Joke (mijn vrouw). Ik voelde dat Mirjam weer op de tafel kroop en weer boven op me was gaan zitten, en dit keer dichter bij mijn kruis. Ik voelde ook dat ze geen slipje meer aan had en dat haar kutje warm en vochtig was. Ze richtte zich iets op en ik voelde hoe ze mijn pik weer vast pakte. Ze leidde de eikel richting haar schaamlippen en liet zich toen tergend langzaam zakken, ze schoof heel mijn pik haar hete kutje in en begon pulserende bewegingen te maken, het leek wel alsof haar kutje mij aan het melken was. Toen begon ze me ook nog te berijden en ik had mijn ogen intussen open en zocht met mijn handen naar haar tieten. Terwijl ik geneukt werd kneedde ik haar tieten en ze genoot er zichtbaar van. Ineens voelde ik haar kutje extreem samenknijpen en ze begon wild te schokken. Ze kwam klaar en daar leek geen eind aan te komen. Uiteindelijk toen het iets minder hevig werd kon ik me niet meer inhouden en zonder waarschuwing spoot ik haar kutje vol.

Toen mijn laatste druppel er uit was stapte ze weer van me af en likte mijn pik nog even schoon. Deze was nu wel wat slapper geworden maar nog steeds niet helemaal in rust. ‘Jij kunt er wat van’, zei ze. ‘Ik moet jouw telefoon nummer hebben want ik heb vaker zo’n massage nodig’, zei ze. Intussen alsof het de normaalste zaak van de wereld was, was ze haar kale spleetje aan het drogen. Ze liet mijn zaad uit haar kutje lopen en zei ‘Het is maar goed dat ik aan de pil ben want ik weet niet of mijn man er zo blij mee was geweest als ik hem vertellen zou dat ik zwanger was. Dan zou hij meteen weten dat ik vreemd ben geweest want bij hem is er al een knoop in gelegd. Maar dit wil ik zeker nog een keer mee maken’, zei ze. Intussen trok ze haar badjas over haar naakte lijf en vroeg mij ‘Wil je misschien eerst even douchen voor je je weer aankleed?’ ‘Dat zou fijn zijn’, zei ik. ‘Nou loop maar even mee, dan wijs ik je de weg.’

Ik raapte mijn kleren bijeen en volgde haar de trap op. Ze liep de badkamer in en daar was een hele grote inloop douche en er stond ook een groot rond bad in. Ze deed zelf haar badjas uit en liep de douche in, en ze vroeg mij hetzelfde te doen, ‘dan kunnen we elkaar helpen’, zei ze. Intussen begon ze  alvast het water te laten stromen en zorgde ervoor dat dit op een aangename temperatuur kwam. Ik stapte bij haar onder de douche en vrijwel meteen begon ze mij te zepen. Ik besloot bij haar hetzelfde te doen. Dit had tot gevolg dat ik mijn pik weer voelde groeien. En ik heb haar in de douche onder het stromende water nog eens hard geneukt, ze kwam wel 3 keer klaar en ook ik heb nog een keer gespoten, alleen deze keer niet in haar kutje maar over haar tieten. Toen we klaar waren en weer aangekleed gaf ik haar mijn telefoonnummer en zei dat ik de volgende keer haar zou masseren want nu had ze eigenlijk alleen mij gemasseerd. Ze lachte licht en zei ‘en toch heb ik er van genoten.’

We namen afscheid met een kus en ze zei: ‘Ik verlang nu al naar onze volgende afspraak.’

Wordt vervolgd

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Massagetafel – Deel 1”

  1. Wat ëen heerlijk geil verhaal zeg. Kan niet wachten op het vervolg. Zou dat weer bij deze getrouwde vrouw xijn of toch op de sportclub of de beste vriendin van zijn vrouw. Mmmmm kan niet wachten. Waar kan ik zo lekkere massage krijgen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *