Sex met 2 aangetrouwde tantes

()

Ik was 37 jaar en had een goed contact met een aangetrouwde tante van 58 jaar. Zij had een vriendin, eveneens een aangetrouwde tante van 71 jaar. Beiden waren mooie verzorgde dames.

Op een bepaald moment ontwikkelde zich een sex relatie met mijn 58 jarige tante, wat ik niet wist was dat zij dat vertelde had tegen de 71 jarige tante.

Ik ben best handig dus de dames hadden een plannetje bedacht.

Ik kreeg een belletje van de 71-jarige tante met de vraag of ik een keer kon kijken naar een afvoer die niet goed doorliep.
Ik werkte destijds in ploegen en wilde na de nachtdienst even slapen en daarna even naar de afvoer gaan kijken. Ik lag nog geen half uur in bed of ik hoorde mijn voordeur dichtvallen, mijn 58 jarige tante had een sleutel dus zij kleedde zich uit en kroop naast me in bed. We hadden geile sex en ze kleedde zich aan en vertrok.
‘S middags ging ik richting de 2e tante.

Ze verwelkomde me met open armen en glimlachte, daar ben je eindelijk.
Ik volgde haar terwijl ze op best hoge hakken voor me uit liep.
Wil je koffie vroeg ze en ik nam plaats, ja graag.

Even later zette ze 2 kopjes koffie op tafel en glimlachte net iets te ondeugend. Wat lach je vroeg ik?
Nou, zei ze, ik weet wat jij al jaren uitspookt met Suus en dat wil ik ook.
Ik voelde me betrapt en wist niet wat ze wist dus hield me op de vlakte. Oh, reageerde ik, en wat wil jij dan?

Ze bloosde en zei dat zij en haar man al 6 jaar geen sex meer hadden en ze ook een vaste minnaar wilde.
Ik gaf aan dat ik al een minnares had en dat eerst met haar wilde bespreken, oh, maar Suus weet ervan en vindt dat goed hoor. Nou, ik wil dat toch uit haar mond horen zei ik. Daar zul je haar net hebben en ik keek door het raam naar buiten. Verhip, daar kwam ze net aanrijden.

Even later zat ze naast me en legde haar hand op mijn been, lekker jong zei ze.
Daar zat ik met 2 geile tantes. Pff.

Tante Suus gaf idd aan dat ik mijn andere tante er ook naast mocht hebben en liet me dat geen 2x zeggen en stond op.
Ik liep naar mijn tante Mien toe die voor het aanrecht stond en kuste haar vol op haar mond. Tegelijkertijd liet ik mijn handen over haar billen glijden en drukte haar onderbuik tegen mijn erectie aan.
Haar handen gingen over mijn kruis en frommelde wat aan de rits van mijn jeans. Mijn stijve pik sprong uit mijn broek en ze nam hem stevig vast terwijl ze kreunde van genot.

Oh, wat is ie groot en dik lispelde ze en ze keek naar beneden. Tante Suus zat genietend te kijken en ik duwde tante Mien brutaal tegen de keukentafel aan, ze zakte achterover en lag met haar rug op de keukentafel terwijl ik haar benen op mijn schouders legde. Hmmm

Ik keek tante Suus aan en duwde de slip van tante Mien opzij, mijn dikke eikel duwde ik tegen de grijs behaarde natte kut aan en tante Mien kreunde geil. Ik liet mijn eikel over haar clit gaan en bevrijdde haar borsten uit haar balconette BH en masseerde deze stevig. Geil zeg, zei tante Suus die zichtbaar genoot.

De tantes keken elkaar aan en tante Mien draaide met haar ogen en kwam heftig klaar. Haar geil droop uit haar kut langs mijn lul en ballen.

Ik trok mijn halfstijve neukpaal uit tante Mien en hield ‘m voor het gezicht van tante Suus, nu jij pijpen kreng zei ik. Ze draaide zich naar me toe en zittend op een stoel begon ze me te pijpen. hmmmm.
Tante Mien kroop van de keukentafel af en fatsoeneerde haar kleding, ze schoof haar stoel naast die van tante Suus en als vanzelf liet ik me om en om pijpen door de 2 geile tantes.
Sindsdien heb ik het druk met 2 geile minnaressen die me om beurten bezoeken of mij uitnodigen voor geile sex.
Ons familiegeheimpje!

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Sex met 2 aangetrouwde tantes”

  1. Wat een bofkont ben je toch. Ben erg jaloers op je. Want dit is een fantasie die ik graag eens mee zou willen maken om een oudere geile vrouw van tegen of in de 70 te laten genieten van de sex. Jullie mogen mij mailen op [email protected].
    Zou graag een vervolg op dit verhaal lezen maar dan wel dat het watbuitgebrwiden beschreven gaat worden dan dit verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *