Eerste homo ervaring

()

Omdat ik al zo’n 50 jaar in Canada woon is, naar zeggen, mijn Nederlands wat fucked up. Dat kan ook haast niet anders want ik spreek enkel Nederlands als ik een familielid aan de telefoon heb. En dat gebeurt niet vaak. Dat ik op mannen viel wist ik al lang. Toen ik 10 was vond ik het heerlijk om op het zwembad naar de knobbels in zwembroeken te kijken. Ook speelden mijn buurjongetje en ik met onze pikken. Maar dat hield op toen ik 11 was omdat we verhuisden. In die tijd was ik verlegen. Ik wilde wel maar ik durfde niet zelf iets uit te lokken.

Hoe dan ook, op 16 jarige leeftijd werkte ik als leerling kok in een Eindhoven’s restaurant. Op zekere avond na mijn werk ging ik op mijn brommer naar een bar in het centrum. Daar kwamen vaak veel Amerikaanse soldaten met hun meisjes, plus hetero en homo mannen. Ik ging aan de bar zitten en bestelde een bier. Even later neemt een man plaats op de kruk naast mij. Rond de 30 schatte ik hem. Ik vond dat hij een lekker geil gezicht had. Hij zei niets maar na korte tijd drukte hij met z’n been tegen mijn knie. Ik trok mijn been terug maar al snel deed hij het weer. Ondertussen was mijn lul stijf geworden. Hij begon wat te praten en toen vroeg hij of ik me eigen aftrek. “Vanzelf,” zei ik. Hij wou weten hoe vaak en ik zei 2 of 3 keer iedere dag. “Je bent dus wel goed geil,” zei hij. Hij voelde voorzichtig tussen mijn benen en drukte tegen mijn harde pik. Toen zei hij “wil je dat ik je aftrek want dat is toch precies hetzelfde?” Mijn lul werd er zo stijf van dat het zeer deed. Ik zei niet gelijk “Ja.”

Hij bleef me tussen mijn benen aaien en drukken, en zei “probeer maar bij mij.” Gelukkig waren er maar weinig klanten in de bar en daarom durfde ik dat wel. Hij had zijn broek los gemaakt en nu voelde ik z’n harde lul door zijn ondergoed. Daar werd ik nog geiler van. “Als je dan wilt vertel ik je waar je naar toe moet gaan.” Hij legde uit dat er een steeg was naast de frietkraam verderop met een overdekte ruimte. Hij zou dan spoedig volgen. Naast mijn brommer liep ik naar de donkere steeg. Ik was vreselijk opgewonden en mijn lul deed zeer.

De overdekte ruimte was helemaal pikdonker. Al snel kwam de man aanzetten en deed zijn armen om me heen. Hij trok me stijf tegen hem aan. Hij begon hevig te tong zoenen en hijgde dat ik een lekkere jongen was. Hij maakte mijn broek los en schoof die naar beneden. Ik deed bij hem het zelfde. Hij voelde mijn lul en zei dat ie lekker dik was. Voorzichtig trok hij mijn voorvel terug. “Wacht even,” zei hij. Een ogenblik later smeerde hij mijn keiharde pik in met glijmiddel en begon mij langzaam af te trekken. ‘t Was een heerlijk gevoel. Zelf vond ik het lekker en geil om met zijn zak te spelen. Plotseling vroeg hij of ik van hem hield. Ik zei enkel maar “Nee,” en dacht ‘Ik ken je niet eens.’ Ik kon merken dat mijn antwoord niet in de smaak viel. “Vind je het niet lekker dan?” vroeg hij. “Vanzelf is het heel lekker,” antwoordde ik.

Al snel lekte hij een beetje pre-cum. “We moeten het langzaam doen,” fluisterde hij in mijn oor die hij hevig begon te likken. Toen kon ik het niet meer in houden en spoot een straal cum af. Hij schrok ervan en sprong een beetje achteruit omdat ik tegen z’n lijf spoot. Hij drukte me op mijn knieën en deed z’n benen wat verder uit elkaar. Nu kon ik heerlijk zijn kloten likken en kon met mijn tong lekker onder zijn zak komen. Hij hijgde nogal en zuchtte diep. Ik begon aan de onderkant van z’n eikel te zuigen en werd direct beloond met een fikse klodder geil in mijn bek. Ik spuugde het uit, maakte mijn kleren netjes, gaf hem een zoen en kraste op.

Later heb ik hem nog een keer gezien. Hij zat op het terras bij de bar. Maar hij kwam mij niet achterna. Misschien wil hij enkel maar geilen met jongens die van hem houden. Sindsdien heb ik sex gehad met een paar honderd jongens en mannen. De meeste ben ik vergeten maar de eerste blijft me altijd bij.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *