Mijn allerliefste en beste tante deel 2

()

Na het avondeten heb ik eerst een douche genomen, daarna met mijn ouders gepraat over de verschillende klusjes die ik bij tante Bea nog uit te voeren heb. Mijn mama zei ‘Het is al een oud huisje dat al heel wat jaartjes op de teller heeft staan, dit is heel normaal dat er veel herstellingen zullen zijn.
Mijn zus is niet zo handig in zulke dingen, ze mag van geluk spreken dat jij dat wel bent en je dit wil doen voor haar.”
Ik kan wel niet alles tegen hun vertellen wat er nog meer is gebeurd, dat is ons geheim en dat wil ik zo houden.

Mij eerste verhaal, dit verhaal en ook nog de volgende verhalen zijn waar gebeurd, enkel de namen zijn fictief.

Rond 22 uur ben ik naar mijn kamer gegaan en op bed gaan liggen. Er speelde in mijn hoofd een film af van wat ik vandaag heb beleeft, ik genoot nog van elk moment dat we gedaan hadden.

De dag nadien zei mijn moeder dat ik ook eventueel al op woensdag naar mijn tante kon gaan, want dan heeft ze haar vrije dag, ze moet op zon- en feestdagen werken, ‘zo kan je wat sneller jouw lijst van klusjes afwerken.’
Ze heeft mij het gsm nr. gegeven van tante, ik heb haar gebeld en gezegd dat ik woensdag, ook zou kunnen komen, ‘als het voor jou past?’.
Ze zei: “Woensdag ga ik gewoonlijk naar mijn beste vriendin”, die bij haar werkt en ook op dezelfde dag haar vrije dag heeft, “maar geen probleem, ik laat haar wel naar mij toe komen, dat zal ze ook wel leuk vinden. Ik verwacht jou dan nu op woensdag.” “In orde”, zei ik, “ben er zeker rond 10 uur.”
Ze antwoordde met “Zeer goed jongen, kusje, kusje.”

Mijn papa is technieker op zeevracht schepen en is geregeld weken van huis wanneer hij met een schip mee moet voor heel grote herstellingen.
In mijn kinderjaren zag ik mijn tante veel meer dan mijn papa, zo is er een speciale band ontstaan tussen haar en mij. Mijn mama heeft mij eens gezegd dat tante Bea, toen ik baby was, dikwijls voor babysit speelde, ook in mijn kleuter en tiener jaren kwam ze mij en mijn zus geregeld ophalen om uitstapjes te doen, bijvoorbeeld naar zee, dierentuin, speeltuinen enz. en dat was voor mama een zeer grote hulp, zeker wanneer mijn papa op de verre oceanen was.
Toen ik 9 à10 jaar was, heeft ze me ook alles haarfijn verteld over de bloempjes en bijtjes, ik wist vrij vlug hoe het moest.

Ik verlangde zo naar woensdag, en eindelijk was het zo ver.
Nu vertrok ik met volle moed naar mijn tante, in tegenstelling met vorige keer en het was ook weer een zonnige dag.
Mijn tante is niet zomaar een tante, zij betekent heel veel meer voor mij, daarom noem ik ze vanaf nu soms verder in het verhaal “mijn schat (je), liefste en nog andere koosnaampjes”.

Daar aangekomen, klokslag 10 uur, was mijn tante nog wat aan het opruimen.
Toen ze me zag kwam ze direct naar mij en gaf me een heel lekkere kus op mijn mond, ze had nu een heel mooi gekleurd kleedje aan.
“Ik ben heel blij jou terug te zien”, zei ze, daarop antwoordde ik dat ik hartstochtelijk naar haar verlangde.
“Zoals ik jou verteld heb komt mijn vriendin naar hier, ze wil heel graag jou ontmoeten.”
Heel waarschijnlijk heeft ze aan haar ook verteld over onze stomende sex die we gehad hebben.
Nadien heb ik mij terug getrokken en aan de volgende klus begonnen en tante ging door met verder opruimen.

Na een poosje hoorde ik een auto, daar was de vriendin, ik zag door een raampje een elegante vrouw uitstappen met lang haar, met een wit bloesje en een mooi mini rokje aan, het was een slanke vrouw met een leuk gezichtje.

Mijn tante ging haar tegemoet en sloot de grote poort van de oprit; ze omhelsden elkaar innig en zoenden elkaar op de mond, plotseling ging de gedachte door mijn hoofd dat het vandaag zeker niet hetzelfde zal zijn dan vorig weekend.
Ze gingen samen naar binnen, ik legde mij er bij neer en werkte verder aan mijn taak,

Zowat een uurtje verder in de tijd, hoorde ik mijn tante roepen met de vraag waar ik was. Ik riep “in het schuurtje” en na enkele ogenblikken waren ze daar, twee mooie vrouwen die nu recht tegenover mij staan. Mijn schatje zei “Dit is Liam, mijn handige en liefste neef. Liam, dit is mijn hartsvriendin Marjan.” We gaven elkaar de hand en drie kusjes op de wang.
“Jouw tante heeft mij verteld dat jij zo goed kan klussen.” “Dat valt best mee“, zei ik. “Maar jij kan nog veel meer.“ Het drong bij mij door dat tante alles verteld heeft wat wij met elkaar hebben gedaan. Ook had ik al gemerkt dat Marjan geen bh droeg onder haar bloesje, haar tepeltjes tekenden zich af in haar bloesje, ik vermoed dat ze ongeveer rond de 25 à 30 jaar jong is.

“Wij gaan nu van het zonnetje genieten.” zei mijn schatje, “Kom maar langs, we zijn achter in de tuin, als je iets wil drinken, of even pauze wil nemen.”

Daarna gingen ze hand in hand de tuin in. Deze is omboord met hoog en breed groen gewas met veel sierstruiken en met geen buren dichtbij. Ze ontdoen zich van hun kleding, ik kon door het raampje zien dat ze alle twee in monokini waren en bij dit aanzicht begon mijn lul te groeien en wilde ik zo graag bij hen zijn.
Maar plicht roept en ik ging verder met werken.

Na een tijdje kon ik het niet meer uithouden, mijn gedachten waren er niet meer bij. Ik raapte al mijn moed bij elkaar, waste mijn handen en trok ook de tuin in. Toen ik bij hen aangekomen was wachtte al direct een verrassing op mij.
Ze waren niet in monokini, maar helemaal naakt, ze lagen op een groot strandlaken en elk met een hoofdkussen, dat op het malse gras was gelegd. Ze waren naar elkaar gedraaid, bezig met elkaar hartstochtelijk te tongzoenen en hun handen waren elkaars tieten aan het betasten, ook kon ik weer van mijn schat haar weelderig bosje schaamhaar zien, haar uitpuilende schaamlippen en een beetje uitstekende clit; ook haar prachtig gevormde billen en natuurlijk haar grote en heel mooie boezem met prachtige tepels.
Van Marjan zag ik eveneens haar borsten, wel heel wat kleiner maar twee mooie bolletjes, ongeveer de grootte van een appelsien, met naar voren priemende nippels.
Haar kale pussy met mooi gevormd spleetje en haar slanke lichaam.
Mijn pik voelde ik verder zwellen en ik werd er volledig geil van.
Toen ze me gezien hadden zei mijn tante, “Je mag tussen ons komen liggen als je jouw T-shirt, short en slipje uit doet”. Toen ik dit hoorde kon ik mijn kleding niet snel genoeg uittrekken en mijn pik van bijna 19 cm, ongeschoren, stond keihard naar voren gericht. Ik trok mijn voorhuid ver weg van mijn eikel en dacht bij me zelve “Kijk maar goed jongen wat voor lekkers op jou te wachten staat.”

Gewillig mocht ik tussen hen gaan liggen en al snel had mijn schatje mijn pik vast, en begon er zacht over te strelen. Ze begon bij mijn heel gevoelige eikel; ondertussen had Marjan mijn balzak beet tussen wijsvinger en duim, en begon ze mijn ballen te masseren, ze wisselden af met mij te kussen en hun tongen gingen fel te keer in mijn mond.
Ik werd gek van wat ze aan het doen waren. Met mijn handen nam ik van elk een tiet vast. Die van mijn schatje was een welige borst die ik op alle plekjes masseerde en met een hard geworden tepel die ik tussen mijn vingers liet glijden, ook bij Marjan voelde haar tiet zalig en ik kon mijn hand helemaal er over strekken en haar nippel zacht masseren.
Ik voelde mij in de zevende hemel, we waren alle drie zacht aan ’t kreunen.

Toen we elkaar al wat verwend hadden ging mijn tante op Marjan liggen, stak het kussen onder Marjan haar billen en ze begonnen elkaar te beffen. Ik ben dan op mijn knieën gaan zitten achter Marjan, die haar benen ver uit elkaar gedaan had, zo kon ik heel goed zien wat mijn liefste aan het doen was. Ik keek recht op haar kontje dat goed gesloten was en een mooi sterretje vormde. Nadat ik mijn pik goed gemasseerd had en hij keihard geworden was bracht ik mijn pik wat dichter bij haar sterretje. Zachtjes nam mijn schat hem vast en wilde hem bij Marjan haar poepje binnen brengen, maar het lukte me niet in dat smal gaatje te dringen.
Mijn liefje had dit opgemerkt en wees met haar hand naar de zijkant van het strandlaken.
Ze had toch aan alles gedacht, want daar stond een flesje met glijmiddel. Toen deed ik een paar druppels op mijn eikel, smeerde mijn pik goed in en vroeg mijn zoetje ook wat op haar hand te doen. waarna ze het kontje van Marjan begon te masseren.
Na luttele seconden legde ik terug aan en ineens floepte mijn eikel naar binnen. Marjan liet een luide kreet en zacht duwde ik mijn pik verder naar binnen tot hij er helemaal in was verdwenen, wat een gevoel was me dat, haar sluitspier spande volledig rond mijn paal.
Met zachte op en neer bewegingen werd ik totaal overmeesterd door de enorme druk rond mijn lul.
Marjan kreunde heel luid en riep “ pak mij, doe maar, neuk maar zo hard en diep je kan” ze was er echt van aan het genieten.
Ik wilde haar anus vol spuiten, maar probeerde dit nog even uit te stellen om zo lang mogelijk dit te kunnen beleven.
Ook deed mijn tante haar best, ze was heerlijk het lekkere vocht van Marjan aan ’t likken en haar tong stak ze zo ver mogelijk in dat heerlijke kutje, we waren alle drie zo geil.

Na een tijdje gaf mijn tante een teken naar mij dat het tijd was om mijn harde lul in het andere gaatje te laten neer dalen. Ik trok mijn pik stilletjes uit het holletje van Marjan, toen nam mijn schatje mijn pik weer vast en stak hem in dat mooie warme kutje van Marjan. Mijn tante had het klaar gemaakt voor mij en ik ben met een korte stoot diep in haar binnen gedrongen, ik voelde haar warme spleet, dat vol zat met haar kut sap. Ze begon nog harder te kreunen en het was nu zeker, ik ga haar kutje vol spuiten met mijn sperma. Ze gilde het uit “spuit me vol, neuk me hard, ik wil je.” Ik ging hevig tekeer en even later begon ik te spuiten alsof mijn leven er van afhing, we krijsten het uit en ik voelde dat zij ook zeker klaar kwam.

Toen ik mijn hele lading gelost had en nog op een laag tempo mijn pik op en neer deed, begon ik even later mij stilletjes uit haar terug te trekken.
Ondertussen was mijn schat Marjan haar tieten hevig aan het verwennen, ze had haar mond rondom een tepel en zoog deze gretig naar binnen. Ik hoorde haar sabbelen aan die mooie nippeltjes, ook had ze twee vingers in Marjan haar mond gestoken die er rondjes omheen draaide met haar tong.

Daarna zocht mijn mond het kutje van Marjan op en likte ik al mijn zaad op dat ze rijkelijk naar buiten liet vloeien. Met mijn vingers haalde ik de laatste druppel uit haar poesje, wat een heerlijk mengsel van sperma en kut vocht.
Wanneer ik alles had opgeruimd draaiden we elkaar om en wilde ze mijn piemel lekker pijpen, toen er plotseling een zoemer alarm geluid afging, het was de gsm van Marjan.
“Oei, is het al zo laat, ik moet nu dringend naar huis rijden, moet mijn oma gaan verzorgen” zei ze,
Het was 4 uur.
Ze kleedde zich snel aan, gaf mij nog een lekkere kus op mijn mond, nam nog mijn pik even stevig vast en zei “Je hebt nog wat tegoed van mij, hopelijk zien we elkaar snel weer.” Ook gaf ze mijn tante een innige omhelzing en een hartstochtelijke kus, en fluisterde “Verzorg hem goed hé”.
Daarna vertrok ze.
Ik wilde nog zo graag haar borstjes met mooie tepeltjes verwennen.

Zoals mijn tante voor haar moeder zorgde, zorgt ook Marjan voor haar oma, ze woont nog altijd alleen met Marjan in het ouderlijk huis,
Mijn tante vertelde me dat de ouders van Marjan nu in Turkije wonen, daar hebben zij sinds 4 jaar een B&B zaak geopend. Omdat haar ouders hun huis verkochten om de aankoop te kunnen doen in Turkije, woont ze sindsdien bij haar oma, ze had geen zin om mee naar Turkije te verhuizen.

Nu we weer met ons tweetjes waren vroeg mijn schat, “En? Wat vindt je van mijn vriendin?”,
waarop ik antwoordde “ Een geweldige madam, enorm elegant en een lieve meid, wat een bloedmooie en lekkere wijven zijn jullie, jullie twee zijn voor elkaar gemaakt.” Ook vroeg ik “ Hoe jong is Marjan?” “27“, zei ze.

Nu we terug met ons tweetjes waren, is het onze beurt om elkaar eens lekker te verwennen, “Kom leg je neer” zei mijn liefste.
We begonnen al direct aan standje 69, mijn pik was even in ruststand, maar het duurde niet lang om hem te activeren, een paar druppels glijmiddel en een warme hand brachten hem snel weer tot leven. Het puntje van haar tong was gretig op zoek naar het gaatje van mijn eikel, die er van is gaan zwellen, ze had het gevoeligste plekje ontdekt van mijn lul.
Mijn tong had al vlug de weg naar haar kutje gevonden.
Ik zoog haar schaamlippen in mijn mond, met mijn tong was ik gretig haar clit aan het bespelen en al snel voelde ik dat mijn piemel haar mond volledig vulde. Met haar tong draaide ze rondjes rond mijn eikel en haar lippen spande ze stevig over mijn ganse pik.
Na een tijdje nam ik haar fel rode schaamlippen beet, trok ze uit elkaar en ik liet mijn tong uitgestrekt in haar kut glijden, ze krijste het uit van genot en mijn tong verdronk in haar heerlijk sap.
We kreunden zacht van genot.
Ik deed een beetje glijmiddel op mijn hand en met mijn middelvinger begon ik haar kontje te ontdekken. Dat lukte vrij snel en luttele seconden later was hij helemaal verdwenen in haar, wat een lekker gevoel was me dat weer, met haar sluitspier deed ze krampachtig moeite om mijn vinger vast te houden. Ze had ondertussen het flesje met glijmiddel ook gepakt en maakte haar handen glad,
al snel voelde ik in mijn kontgaatje ook een vinger binnen dringen, die op ontdekking was en we kreunden zacht van het hemels genot.
Nadat er een tijdje verstreken was, wilde ze dat ik haar neukte, ik lag nog altijd op mijn rug en ze kwam op haar knieën over mijn lichaam zitten.
Al snel had ze mijn paal vast en stak ze hem in haar spleet, het duurde nog geen seconde om er helemaal in te verdwijnen. Eerst bewoog ze langzaam op en neer, maar stilaan werd het tempo opgedreven.
Zelf had ik haar tieten vast met mijn handen en kneep in haar tepels die beenhard aanvoelden.
Toen we zo al een tijdje bezig waren, kon ik het niet meer tegen houden.
We schreeuwden het uit van genot tot ik riep “ Ik ga spuiten, ik ga spuiten.” Zei antwoordde “Doe maar schat, spuit mijn kut maar vol met jouw warm sperma, neuk mij, kom maar heel diep in mij.” Ik voelde dat mijn lul hevig trilde, toen spoot ik met volle kracht mijn zaad in haar heet poesje, we waren niet meer te houden.
Toen ik leeg gespoten was, genoot ik nog verder van haar weelderige borsten en van haar tepels die mijn mond vulden. Ik kon er niet genoeg van hebben, zij bleef nog traagjes op mijn piemel op en neer gaan en we genoten van dit hemels moment.
Opeens draaide zij zich om en ging ze met haar kut op mijn mond zitten, ik voelde al direct dat mijn zaad, dat ik in haar had gespoten, naar buiten vloeide. Zonder aarzelen ben ik met mijn tong alles begonnen op te likken.
Wat was dat weerom heerlijk, mijn sperma gemengd met haar kut sap, te laten verdwijnen
in mijn mond.

Na een paar minuten zei ik dat ik wel dringend moest plassen, “Ik ook”, zei mijn schatje, “kom we gaan daar bij die struik plassen.” Ze ging achter mij staan, nam met één hand mijn nog stijve pik vast en met de andere hand mijn balzak, deed mijn voorhuid zo ver mogelijk naar achter en zei “Laat maar komen.” Ik loste mijn sluitspier en mijn lul spoot mijn pis met hoge druk naar buiten. Mijn liefste stuurde met haar hand de straal van links naar rechts en van boven naar onder, ze was net een echte brandweervrouw en ze had er merkbaar plezier van om dit te doen.
Toen mijn blaas volledig leeg gespoten was, kneep ze met haar hand mijn pik tot de laatste druppel er uit was gekomen, daarna was het haar beurt.

Ze spreidde haar benen ver uit elkaar, ik ging op mijn knieën achter haar zitten en nam met mijn handen haar twee schaamlippen vast, en trok ze uit elkaar zodat haar plasgaatje volledig vrij was.
Nadien liet ze haar pis met grote druk uit haar blaas vloeien, ik voelde de warmte van haar licht gekleurde pis en kon dit met mijn handen ook sturen waar het naartoe moest vliegen, wederom een nieuwe beleving.

Wanneer we volledig verlost waren van onze inhoud, was het stilaan tijd om terug naar huis te rijden, we kleedden ons aan, ruimden alles op en gingen hand in hand van de tuin terug naar de woning.
Daar aangekomen omhelsden we elkaar innig, tongzoenden we nog even en vroeg ze “ Ik zou wel heel graag willen dat je nu volgend weekend zeker nog eens terug komt. Vanaf volgende week begint ons verlof en is de firma 3 weken gesloten, ik en mijn vriendin vertrekken dan voor 1 weekje naar Spanje. Deze reis hebben we reeds lang geleden geboekt, wij gaan jou dan even niet zien,
maar je kan en mag altijd naar hier komen, in die week dat we weg zijn, om jouw werkjes verder te doen. Als je dit graag zou willen doen zal ik jou de sleutel geven.” Ik knikte bevestigend “Ja”. “Bedankt, lieve schat” zei ze en nogmaals gaf ze mij een kusje.
Toen vertrok ik met mijn fiets richting huis, dit met veel tegenzin en met toch de gedachte, wat een hemelse beleving heb ik vandaag toch weer meegemaakt.
Mijn lieveling wuifde nog even na tot ik uit het gezichtsveld was verdwenen.
Wordt vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Mijn allerliefste en beste tante deel 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *